Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer en aparte WC betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer en aparte WC betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer en aparte WC betegelen

Badkamer en aparte WC betegelen

Ik wil graag mijn badkamer en separaat toilet laten betegelen. De badkamer is 1.86 meter lang bij 1.52 meter breed en 2.40 meter hoog. Het toilet is 1.23 meter lang x 0.81 meter breed en 2.40 meter hoog. Ik wil grote 60 x 30 cm tegels op de vloer en wanden, tegels worden tegel op tegel geplaatst. Er is alleen 1 kant van de badkamer 'doucheruimte' waar geen tegel op tegel gaat want er wordt een stuk bijgebouwd. Alle materialen die nodig zijn voor dit werk word door mij verzorgd, ik bedoel hiermee: tegels, tegellijm, kit, voeg, afwerking materiaal. Het werk gaat hier dus om tegelen, voegen, afkitten en de afwerking van de badkamer.

Badkamer en aparte WC betegelen

Heel graag zou ik iemand willen inhuren om mijn badkamer en toilet in ons nieuwe huis te tegelen. Badkamer: 314 bij 122,5 diep bij 222 cm hoog. WC: 122,5 diep bij 85 bij 222 cm hoog. Het zijn grote tegels, min 25-40 cm. Woensdag 6 juni beginnen en kijken of het in 3 dagen lukt. Het gaat om lijmen en afwerken van de badkamer en de tegels. Tegels en sanitair al gekocht, kit en dergelijke niet. Alles wordt tegel klaar gemaakt door een aannemer. Hopelijk kunnen jullie er iets mee.

Badkamer en toilet betegelen

Toilet en badkamer moeten beide betegeld worden. Zowel wand als vloer. In totaal is het 30 m2 zonder snijverlies. Er liggen op dit moment al tegels en die moeten eruit gesloopt worden. Ik zou graag een aparte offerte voor het slopen willen. Het puin dient eventueel afgevoerd te worden door de vakman.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het gaat om ongeveer 24 m² op de wanden en vloer. Ik koop zelf alle materialen behalve de tegellijm. Ik wil een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het slopen van de huidige tegels.

Tegelwerk in de badkamer vernieuwen

Vanwege een vochtprobleem, waarschijnlijk veroorzaakt door slecht tegelwerk (zie bijgevoegde document), moet ik met wat spoed de tegels van de badkamer laten vervangen, inclusief het tegelwerk rond de doucheput. Theoretisch zou alleen een deel van de tegels vervangen moeten worden, maar ik ga gewoon voor een totaal nieuwe badkamer. De minimale klus waarvoor ik een vakman zoek is: - vervangen van alle tegels in de badkamer (wand en vloer) - leggen van nieuwe laminaat waar nodig buiten de badkamer - verplaatsen van de radiator naar een andere plek (optioneel, graag een aparte offertepost) Materiaal en nieuw sanitair heb ik nog niet, ik denk dat ik eventueel goed gebruik kan maken van adviezen over duurzaam materiaal (tegels in het bijzonder). En wil ook graag weten of jullie ook het bezorgen en monteren van het nieuwe sanitair kunnen regelen (douche + kraan, wastafel + kraan, badkamer meubel, spiegel en lamp). Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer en toilet tegelen

Ik wil graag mijn badkamer en toilet betegeld hebben. Dit moet op de volgende manieren gebeuren: 1. Badkamer tot plafond ongeveer 240 cm hoog • Vloer, 190 bij 320 cm, ongeveer 6,1 m2 tegeltype 1 grijs 60 bij 60 bij 1 cm • Wanden ongeveer 16 m2 tegel type 2 grijs 40 bij 80 bij 1 cm • Wanden ongeveer 9,5 m2 tegel type 3 wit 30 bij 60 bij 1 cm 2. Toilet, ongeveer 90 bij 120 cm, tot ongeveer 120 cm hoog tegelen, ongeveer 4,75 m2, wanden en vloer, tegeltype 4 grijs 30 bij 60 cm, boven 120 cm stukadoren. Eventueel moet er ook gestuct worden op de plekken waar tegels geplaatst moeten worden. Optioneel: het stukadoren van circa 30 m2 wandje gasbetonblokken. Graag een aparte prijsopgaaf. Alle materiaal voor het tegelen, lijm, voegsel et cetera zijn beschikbaar als onderdeel van de levering van de complete badkamer delen De klus moet uitgevoerd worden tussen 18 september en afgerond zijn op 2 oktober.

Badkamer en toilet tegelen

Badkamer vloertegel 60 x 60 cm, circa 14 m2. Douche en toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand toilet, circa 9 m2. Daarnaast aparte toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand wc, circa 5 m2. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus binnen een aantal weken kan uitvoeren.

Badkamer, toilet en achterwand keuken betegelen

Ik wil een badkamervloer van 7.5 m2 en de wanden van 20 m2 laten betegelen, een aparte wc tot 1.2 meter hoog laten betegelen, in de wc gaat het om de vloer en de wanden, en de keuken boven het werkblad betegeld hebben. Uiterlijk begin november moeten deze werkzaamheden worden uitgevoerd.

Badkamer en WC tegel over tegel betegelen

Enige weken geleden heb ik een prijsopgave opgevraagd voor het betegelen van een badkamer en een aparte wc { ca. 30 m2 ]en het plaatsen van een inbouwres. Wc. Helaas ben ik door een comp. Storing e.e.a. kwijtgeraakt. Hierbij vraag ik opnieuw een prijsopgave aan. De juiste periode hangt nog af van de verkoop van de huidige woning.

Badkamer betegelen

Badkamervloer van 5 m2 inclusief inloopdouche met douchegoot betegelen met reeds gekochte vloertegels van 60 x 60 cm. De vloer bevat vloerverwarming en is geëgaliseerd. De inloopdouche bevat 3 wanden van ieder 2 m2, waarvan 2 wanden met dezelfde vloertegels dienen te worden betegeld (waarvan 1 met inbouw koof) en 1 wand met mozaïek tegels. Verder hoeft er maar 1 wand in de badkamer zelf betegeld te worden met stroken mix tegel in wildverband, oppervlakte 4 m2. Totaal vloeroppervlak: 5 m2 Totaal wandoppervlak: 10 m2 Alle tegels zijn reeds aanwezig en de badkamer is reeds voorzien van een kimband. De lijm en het voegsel is in overleg te leveren. Ook graag ook een aparte prijs voor het voegwerk. Graag uitvoeren voor 15 augustus.