Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer 1e verdieping en toilet begane grond tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer 1e verdieping en toilet begane grond tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer 1e verdieping en toilet begane grond tegelen

Badkamer 1e verdieping en toilet begane grond tegelen

Wij willen graag het volgende laten tegelen: - Badkamer (vloeroppervlak 6m2) - Toilet begane grond (vloeroppervlak 0,7 m2) Tegelformaten en verband: - 60x60 cm: Vloer badkamer en toilet (zie oranje in bijlage) - 60x30 cm: Douchewand en toiletwand (tot 1m hoog) begane grond (zie paars in bijlage). - tegelstroken 5, 10 en 15 cm in wildverband: bad- en toiletombouw in badkamer en inbouwbakje douche (zie groen in bijlage). Tegels zijn geleverd en liggen klaar Verlijmen op zandcement (beton en zandcement al gelegd) Elektrische matjes leggen in lijmlaag (aansluitingen reeds aangelegd) Wij willen de werkzaamheden zo snel mogelijk starten. Het bad wordt zaterdag 1 juni geplaatst, daarna kan direct gestart worden met het tegelwerk.

Badkamer betegelen

Badkamer en halletje (overloop) op de 1e etage opnieuw betegelen. De badkamermaat is 255 x 210 De maat van de inloopdouche, die blijft staan, is 190 x 140 en gaat daar dus nog van af. De maat van het halletje is 190 x 130. Oude tegels moeten worden verwijderd. De nieuwe tegels en bijbehorend materiaal wordt uiteraard bij Praxis gekocht. Het lijkt mij verstandig dat de vakmannen de situatie ter plekke komen bekijken en opmeten opdat zij de juiste offerte kunnen berekenen.

Tegels zetten in de badkamer en toilet

Ik wil wandtegels laten plaatsen op de oude wandtegels en vloertegels op de reeds getegelde vloer. het bouwjaar van het appartement is 2009. de oppervlakte van de wanden bedraagt 23 vierkante meter. De vloer is 7 vierkante meter. Het toilet: De wanden zijn 11 vierkante meter en de vloer 2 vierkante meter. Verder gaat het om het plaatsen van een nieuwe wastafel en verwijderen van de oude in de badkamer. Het plaatsen van een nieuwe toiletpot en het reservoir en verwijderen van het huidige systeem. We verhuizen 16 januari, dus is de gewenste 1e werkdag 8 januari.

Tegels zetten in twee badkamers

Ik wil 2 badkamers betegeld hebben in de nieuwbouw woning die casco geleverd is. De muur is 30 x 60 en de vloer 60 x 60 cm. De afmetingen van de 1e badkamer is 2 bij 3 meter met een hoogte van 2,60 meter. De afmeting van badkamer 2 is 1,5 bij 1,5 met een muurhoogte van 2,60 meter.

Badkamervloer tegelen

De vloer van de badkamer tegelen. Afvoerputje moet een afvoergoot worden. Geen sloop werkzaamheden, geen afvoer vuil, materiaal aanwezig. Tegels 40 x 40 cm. Oppervlakte 4 m2. Appartement 1e verdieping. Ik krijg op 10-09 de sleutel, zou het fijn vinden als het dan heel snel kan.

Vloertegels laten leggen

Ik wil tegels laten leggen in een nieuwbouw woning, in totaal gaat het om 115 m2, zonder snijverlies. Woonkamer, eetkamer en keuken zijn 1 geheel(U-vorm). Bijkeuken, hal en apart toilet. Op de 1e verdieping nog 2 keer een badkamer en apart toilet. Type tegel is de Marazzi Larice 30 x 120 centimeter in hout look. De vloer wordt vanuit de bouw voorzien van vloerverwarming, de vloer moet nog wel verder geëgaliseerd worden.

Tegelwerk in de nieuwbouwwoning

In het voorjaar van 2017 wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning. Wij willen de hele begane grondvloer laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. Het gaat daarbij on de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, bijkeuken, toiletruimte en badkamer. Verder moeten die tegels ook worden geplaatst op de badkamer op de 1e verdieping. Het gaat om in totaal ongeveer 75 m² vloertegels op betonnen vloeren met vloerverwarming. We willen verder ongeveer 100 m² wandtegels van 60 x 60 cm laten plaatsen in 2 badkamers, de bijkeuken en een toiletruimte. Naar verwachting zal de oplevering van de woning plaatsvinden omstreeks september 2017. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Vloertegels in de badkamer vervangen

Door lekkage in de badkamer zullen alle vloertegels die er nu liggen er uitgehakt moeten worden. Hierna zal de vloer opnieuw aangebracht moeten worden, waarna de nieuwe vloertegels gelegd moeten worden. Het gaat om 8 m2, op de 1e verdieping. De tegels schaf ik zelf aan.

Dekvloer storten en vloer betegelen

In februari wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. Ik wil graag weten wat het kost om in de badkamer een dekvloer te laten storten (retourleiding radiator moet afgedekt) en hierin een aflopende uitsparing te maken voor de douche (90 centimeter x 90 centimeter) en douchedrain erin te verwerken. Graag een aparte prijs voor de extra klus die we wellicht willen laten doen: badkamervloer laten betegelen. Gegevens: badkamer is 2,21 meter x 2,58 meter = 5,7 m². Op 1e verdieping.

Vloer- en wandtegels laten zetten

1.Tegelvloer moet gezet worden in onze tussenwoning: - in de keuken: ongeveer 12.66 m2 - bergruimte begane grond: ongeveer 1.28 m2 - bergruimte zolder: ongeveer 3.25 m2 2. Wand tegelen in de keuken: ongeveer 1 m2 3. Een toilet moet geïnstalleerd worden in de badkamer op de 1e verdieping (inclusief toilet tank maskeren in valse wand).