Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Appartement balkon betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: appartement balkon betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: appartement balkon betegelen

Appartement balkon betegelen

Ik wil mijn balkon laten betegelen.afmeting 20 vierkante meter

Balkon appartement waterdicht betegelen

Graag de balkon vloer betegelen (8 m2). Tegels nog niet aangeschaft. Huidige vlonders dienen verwijderd te worden. Het balkon moet waterdicht betegeld worden.

Appartement balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon betegelen en ik ontvang hier graag een offerte voor. Het balkon is ongeveer 14 m2 oppervlakte, tegels 30x30 cm. De tegels regel ik zelf.

Balkon opnieuw betegelen

Ik heb een balkon van +/- 8 m2. Hier liggen tegels op waarvan de voegen verzadigd zijn. Vraag, om deze opnieuw te laten betegelen ben ik benieuwd wat de kosten zijn om deze te renoveren. Werkzaamheden zijn in een appartement, derde verdieping

Balkon betegelen

Ik wil het balkon laten betegelen. Het balkon is 18 meter lang en ongeveer 1.50 meter breed. Het betreft een hoek appartement. De huidige ondergrond is beton.