Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterwandje in de keuken tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterwandje in de keuken tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterwandje in de keuken tegelen

Achterwandje in de keuken tegelen

Ik heb in de keuken een achterwandje van 3.30 x 0.52 meter en wil deze graag betegeld hebben. De muur is kaal en klaar om betegeld te worden. De tegels haal ik zelf bij de Praxis.

Natte cellen betegelen

Wil graag de badkamer en het toilet laten betegelen en een deel in de keuken, boven het aanrecht. Met tegels van 30 x 60 cm en een achterwandje voor hangtoilet met mozaïek totaal ongeveer 10 m2

Het achterwandje van onze keuken dient ...

Het achterwandje van onze keuken dient betegeld te worden. Ongeveer 3m2 maximaal. Tegels (vrij dik) van 60x30 zijn in huis. Tegen de achterwand zit nu spaanplaat, los. Mischien dient iemand eerst te komen kijken of we eerst nog aanpassingen moeten maken. Met vriendelijke groet, Nathalie

In onze nieuwbouwwoning wordt de keuken ...

In onze nieuwbouwwoning wordt de keuken geplaatst zonder achterwandje. Wij hebben hier voor zelf al wandtegels gekocht (15 cm hoog bij 45 cm lang) die dus nog geplaatst moeten worden. Het gaat om slechts 2,11 m2. De tegels moeten gevoegd worden met een extra smalle voeg. De tegels zijn gecallibreerd.

Achterwandje van de keuken betegelen met ...

Achterwandje van de keuken betegelen met mozaik tegeltjes, aluminium afdekstripje erboven, ca 2 m2

gezocht betaalbare tegelzetter voor ...

gezocht betaalbare tegelzetter voor volgende objecten in bestaand huis: nieuwe badkamer (alles is al gelijk, behalve vloer) recht toe recht an (wel 1 schuine wand) toilet (1 x 1m) voorzien van hangtoilet douche 2,5 x 2,5m vanaf 1,5m tot plafond moet nog opgevuld worden, daarna hele douche getegeld achterwandje keuken tegelen wat ik graag wil is een interessant uurtarief van een tegelzetter. kan morgen beginnen, mag ook in de loop van de maand.