Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels

Achterwand van keuken betegelen

Ik wil graag de achterwand van de keuken laten betegelen. Het gaat om een achterwand verdeelt over twee muren met een hoek erin. Het zal gaan om 3 vierkante meter. De oude tegels zijn al verwijderd en ik heb ook al nieuwe tegels.

Keukenwanden betegelen

Het gaat om het betegelen van 2 wanden boven het aanrechtblad, volgens bijgevoegde ontwerpen. Huidige achterwand is betegeld. Tegels worden vooraf verwijderd, al moeten mogelijk de laatste restanten nog worden verwijderd. Lengte achterwand 2,0 meter en 3,1 meter. De hoogte van de achterwand is circa 0,60 meter over de gehele lengte. Bij het fornuis moet circa 0,75 meter worden afgewerkt (exclusief kitten) met profiel passend bij de tegels, wand- en vloertegel Nikea 20 x 20cm van Praxis en de achterwand (wit 9001). Tegels zijn reeds aanwezig. Overige materialen niet. Graag nadere afstemming over het exacte moment, aangezien de keuken wordt verbouwd. Naar verwachting ergens tussen 22, 23, 26 of uiterlijk 28 februari.

Achterwand keuken betegelen

Betreft achterwand keuken metselen en de zijwanden gaat om ongeveer 10 m2. Gekozen tegels metro tegels 20 bij 10 cm.

Betegelen achterwand keuken

Ik wil graag de achterwand van de keuken betegelen. Het gaat om circa 4 m2.

Achterwand van keuken betegelen

Ik wil de achterwand van de keuken aan beide zijden betegelen.

Achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels

Graag achterwand keuken betegelen. Is al gestucd. Lengte 420 centimeter, hoogte 60 centimeter. Materialen ga ik zelf halen. Graag iemand die eerst langs wil komen.

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Wat zijn de kosten om opnieuw betegelen. 1. 5 m 2 0. 45x100 keuken Wc 1. 75x0. 90*2= 7,875m2 de achter muur=1. 39*090=1. 251m2 wc l1. 20*0. 90=1,08m 2 2x0. 90=1. 8m2 2. 20x2. 50= achterwand van de badkamer 5. 1 m2 Zijkant (0. 65cmx2. 50 *2)1m1 x1m2= totlaatl 2m2totaal 7.4

Achterwand keuken betegelen

Achterwand keuken betegelen. Mag over de oude tegels heen graag ook afgewerkt, zodat alles weer netjes aansluit op het aanrecht. Afmeting 60 cm hoog. 4 meter lang. Ik heb zelf de tegels deze zijn langwerpig en moet in visgraat worden gezet.

Achterwand in de keuken betegelen

Ik wil graag de achterwand van mijn keuken laten betegelen. Hierbij moeten er meerdere matjes/tegels worden geplaatst, gevoegd en de randen naar het keukenblad afgekit. De lengte is 5 meter en de hoogte zal ongeveer 49 cm zijn, en een stuk onder de afzuigkap is 69 cm hoog. De ondergrond is geschikt om te betegelen/gipswand. De enige opstakels zijn twee stopcontacten.

Tegels op de achterwand in de keuken aanbrengen

Ik wil de achterwand in de keuken laten betegelen, het betreft een wand van 2,00 meter breed en ongeveer 0,75 meter hoog. Er is een extra uitsparing voor de afzuigkap waardoor het wandje een T-vorm heeft aan de andere kant.