Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels

Achterwand van keuken betegelen

Ik wil de achterwand van de keuken aan beide zijden betegelen.

Achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels

Graag achterwand keuken betegelen. Is al gestucd. Lengte 420 centimeter, hoogte 60 centimeter. Materialen ga ik zelf halen. Graag iemand die eerst langs wil komen.

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Wat zijn de kosten om opnieuw betegelen. 1. 5 m 2 0. 45x100 keuken Wc 1. 75x0. 90*2= 7,875m2 de achter muur=1. 39*090=1. 251m2 wc l1. 20*0. 90=1,08m 2 2x0. 90=1. 8m2 2. 20x2. 50= achterwand van de badkamer 5. 1 m2 Zijkant (0. 65cmx2. 50 *2)1m1 x1m2= totlaatl 2m2totaal 7.4

Achterwand keuken betegelen

Achterwand keuken betegelen. Mag over de oude tegels heen graag ook afgewerkt, zodat alles weer netjes aansluit op het aanrecht. Afmeting 60 cm hoog. 4 meter lang. Ik heb zelf de tegels deze zijn langwerpig en moet in visgraat worden gezet.

Achterwand in de keuken betegelen

Ik wil graag de achterwand van mijn keuken laten betegelen. Hierbij moeten er meerdere matjes/tegels worden geplaatst, gevoegd en de randen naar het keukenblad afgekit. De lengte is 5 meter en de hoogte zal ongeveer 49 cm zijn, en een stuk onder de afzuigkap is 69 cm hoog. De ondergrond is geschikt om te betegelen/gipswand. De enige opstakels zijn twee stopcontacten.

Tegels op de achterwand in de keuken aanbrengen

Ik wil de achterwand in de keuken laten betegelen, het betreft een wand van 2,00 meter breed en ongeveer 0,75 meter hoog. Er is een extra uitsparing voor de afzuigkap waardoor het wandje een T-vorm heeft aan de andere kant.

Achterwand in de keuken betegelen

Ik wil graag een achterwand in de keuken laten betegelen. De ondergrond is renovliesbehang waarover gesaust is. Het oppervlakte is egaal.

Keuken betegelen

Ik wil mijn keuken laten betegelen. Het betreft 7,15 vierkante meter in totaal. Een deel van een muur en de achterwand van de keuken. Wij hebben een idee van de tegels echter willen dit bespreken met de tegelzetter.

Keuken betegelen

De achterwand van de keuken betegelen (2 m2) tegels reeds aanwezig. Het 3 verschillende maten tegels. Er is geen haast mee, maar binnen een paar maanden moet het wel uitgevoerd zijn.

Tegels op de achterwand in de keuken aanbrengen

Ik wil de achterwand in de keuken laten betegelen, het betreft een wand van 2,60 meter breed en ongeveer 0,55 meter hoog. Er is een extra uitsparing voor de afzuigkap waardoor het wandje een T-vorm heeft.

Partners

Partners van Casius