Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

14 m2 tegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 14 m2 tegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 14 m2 tegels leggen

Tegelwerk aanbrengen in een broodjeszaak

Ik heb iemand nodig voor 14 m2 tegelwerk in mijn broodjeszaak. Het zou op de 22-ste januari uitgevoerd moeten worden en dan denk ik de volgende dag voegen als dat niet op dezelfde dag kan. De tegels verzorg ik zelf. Lijm en voegsel in overleg.

Keuken tegelen en voegen

Vloer leggen van vloer tegels ongeveer 14 m2. De is schoon oude tegels zijn weg . Alleen leggen en inwassen met voegsel .

14 m2 tegels leggen

Wij willen tegels leggen in de keuken + gang + wc (naast de gang). Ongeveer 14 m². Tegels leggen liefst tussen 1 en 17 november, daarna wordt een keuken geleverd. We zijn benieuwd naar de vrijblijvende offerte. Geen voorwerk.

Tegelvloer in visgraat leggen

Ik wil graag tegels laten plaatsen in mijn badkamer, zowel op de vloer als op de wand. Op de vloer en op één wand visgraatmotief (samen 14 m2). Dit zijn keramische tegels van 10 x 60 cm. Op de andere wanden (samen 24 m2) rechthoekige keramische tegels van 30 x 60 cm. De oude tegels zijn verwijderd. Afwerking van te bewerken vloer/wand graag in overleg. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Vloer in een kamer en bergruimte betegelen

Het betreft een bergruimte ~ 7,5 m2 en een saunakamer ~ 7,5 m2. Nieuwbouwappartement, de vloer hoeft niet geëgaliseerd te worden. Oplevering appartement, in week 45 of 46 (eerste helft november). De tegels moeten aansluiten op een vloer die 14 mm hoog is. Bij de bergruimte moet een drempel geplaatst worden. De tegels zijn besteld. Kunt u de lijm en het voegsel verzorgen?

Badkamer tegelen

Onze tegelzetter is niet opkomen dagen. Nu zoeken we zo snel mogelijk een ander. Mijn badkamer is rechthoekig met 1 kolom in het midden van de ene lange muur. Betreft 18 m2 oppervlak voor tegels (rond het gemiddeld soort bad) en achter de badmeubel. Tegels zijn 30x60x0. 86 3xplintjes van 6. 5 meter lank is nodig Parkeren op straat is €14. 40 per dag. Een foto is toegevoegd. LetOp: Inmiddels zijn de zijkant van de bad gedicht.

Keukenvloer tegelen

Ik wil graag de keukenvloer laten tegelen. Oppervlakte is ongeveer 11,5 m2. Vloer is al geëgaliseerd. We hebben 2 soorten tegels: 60 x 60 cm en 20 x 20 cm (dikte 1 cm). Merendeel moet gelegd worden met de 60 x 60 cm tegels, en in het midden een vlak van de 20 x 20 cm tegels. Ik heb 1 stompe hoek van 94 graden, dus daar vergt wat meer snijwerk. Keuken staat er nog niet in, dus er is genoeg speling. Ik zoek een tegelzetter in de periode van 7 t/m 14 augustus. Anders eventueel in overleg erna, maar dan is minder speling want 18 augustus wordt de keuken geplaatst.

Plavuizen laten leggen

Wij willen graag plavuizen latten leggen die we bij praxis kopen met alle materialen en benodigdheden erbij gaat om 45 m2 willen graag weten wat het gaat kosten als jullie het leggen ben bereikbaar na 14 00 op me telefoon. Er ligt nu vloerbedekking in. Na 1 augustus (dan hebben we de sleutel) weet ik wat eronder zit. De vloer is een betonnen vloer. De plavuizen moet zo spoedig mogelijk gelegd worden. Wanneer bent u beschikbaar?

Badkamer en toilet tegelen

Badkamer vloertegel 60 x 60 cm, circa 14 m2. Douche en toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand toilet, circa 9 m2. Daarnaast aparte toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand wc, circa 5 m2. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus binnen een aantal weken kan uitvoeren.

Kleine badkamer laten betegelen

Het betreft een kleine badkamer van 14 m2 + een separaat vloertje van 3 m2. Zowel de muren als de vloeren dienen opnieuwe betegeld te worden over de oude tegels heen. De nieuwe tegels zulen 20 bij 10 cm worden. Inclusief het verwijderen en weer terug plaatsen van douchekranen en 1 radiator. Graag totaalprijs per opdracht of prijs per m2.