Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zwanenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zwanenburg heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zwanenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zwanenburg of directe omgeving.

141 klanten uit Zwanenburg bevelen een bij Casius in Zwanenburg aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zwanenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken, vervangen keuken tegels, voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer, de wanden en vloer van een badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zwanenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zwanenburg:

WC betegelen en wasbak en kraan plaatsen

Ik wil de wc wanden betegelen en een kraan en wasbak nieuw terug plaatsen. Ik wil over de bestaande tegels tegelen. Het gaat om 4 wanden van 10 m2. De oude kraan en wasbak moeten verwijderd worden.

Wc nieuwe wandtegels

In wc wandtegels plaatsen over oude heen ongeveer 10 vierkante meter ook was bak en kraan nieuw terug plaatsen

Vloertegels badkamer vervangen

Wij willen onze badkamer vloer tegels laten verwijderen en nieuwe laten leggen. Badkamer is op begane grond. Geen vloerverwarming. Het betreft ongeveer 12-13 m2. Ik wil 60 bij 30 cm tegels laten plaatsen en die moet ik nog aanschaffen.

Vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in het bouwproject 'Klein-Hoekenes' in Zwanenburg. De woning wordt medio 2018 opgeleverd. We zijn nu de kosten van de afwerking aan het berekenen. Wij willen er 50 m² vloertegels laten leggen. We kopen daarvoor langwerpige 'laminaattegels'. Er ligt vloerverwarming in die vloer. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Plavuizenvloer leggen

Vanaf september wil ik nieuwe plavuizen over mijn tegelvloer laten leggen. Het gaat hierbij om tegels van 30 x 60 centimeter groot en het betreft de hal en de keuken van samen 11 m2.

Tegelwerk op trappen in portieken renoveren

Ik ben een bewoner van een flat in Zwanenburg. Onze flat heeft 4 portieken en drie woonlagen. We zijn op zoek naar een tegelzetter die de traptreden en de tegels op de verdiepingen/etages wil betegelen-renoveren.

Betegelen en indien prijs aantrekkelijk ...

Betegelen en indien prijs aantrekkelijk is, het installeren van toilet en badkamer.

Voorhalletje, halletje, wc en keuken ...

Voorhalletje, halletje, wc en keuken moeten opnieuw betegeld worden. In voorhalletje en halletje en wc kan over bestaande tegels worden gelegd. In keuken komt nieuwe ondergrond. In totaal iets minder dan 30 vierkante meter. Tegels moeten nog worden uitgezocht, maar wordt een middenmaat. Graag eerst m2 prijs doorgeven. SVP PER MAIL CONTACT OPNEMEN!

18m2 wandtegels en 5 m2 vloertegels ...

18m2 wandtegels en 5 m2 vloertegels plaatsen en voegwerk verrichten in een badkamer