Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zaandam of directe omgeving.

1147 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, vloerverwarming aanleggen en nieuwe tegelvloer plaatsen, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zaandam:

Betegelen van het toilet

Ik wil het tegelwerk in mijn toilet vernieuwen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 8 m2 inclusief muren.

Vloertegels laten zetten in gehele woning

Ik wil in de woning vloertegels laten zetten. Het gaat om totaal 88 m2. De tegels zijn nog niet aangeschaft maar heb al een aantal gezien die we willen kopen.

Tegelwerk voegen in de keuken

In de keuken moet er gevoegd worden, er is al betegeld. Het gaat om een keuken in een nieuwbouwhuis. De oppervlakte is 4.5 m2 en wij zouden de werkzaamheden graag op korte termijn laten uitvoeren.

Toilet, hal en wasmachineruimte betegelen

Wij willen de hal, het toilet en de wasmachine ruimte betegelen. De oude tegels moeten eerst gesloopt worden. Betreft totaal 22 m2. Tegels zijn gekocht in de maat 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het totaalwerk, dus inclusief slopen en plaatsen sanitair (wc en fontein).

Woonkamer betegelen

Ik wil graag de gehele woonkamer, keuken en hal betegelen. Totale afmeting is ongeveer 45 m2.

Een balkon laten betegelen

Offerte voor half-rond balkon. Breedte circa 5 meter, diepte circa 2,5 meter. Bij de buitendeur hellend deel. Deze ook betegelen. Goot dichtmaken en afvoer handhaven. Controleren op afschot. Eventueel zorgdragen voor voldoende afschot. Foto’s bijgesloten. Tegels in principe gekozen bij bouwmarkt. Niet gekocht. Moet uiteraard onder garantie vorstvrij aangelegd worden.

Woonruimte betegelen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van tegels op de vloer van een woonruimte. De oppervlakte is 24 m2 groot. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen dient de vakman te leveren.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag mijn keuken wand laten betegelen, ongeveer 8 m2. Er is een nieuwe keuken geplaatst. Toen was de eerste laag tegels weggehaald, daaronder zat nog een laag tegels. Die staan er nog met een laagje hard gedroogde lijm, moeilijk weg te halen. Ik dacht daarom dat mozaïek tegels plakken misschien een makkelijke optie zou zijn, mozaïek tegels van 3 x 3 cm. Deze moeten nog aangeschaft worden in overleg met de vakman.

Vloer woonkamer en keuken herstellen

De tegelvloer (60 cm bij 60 cm) in de hal, woonkamer en de keuken moet hersteld worden. De voegen in de badkamer moet ook hersteld worden.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Onze doucheruimte voorzien van nieuwe kitranden in zwart en voegen opnieuw met wit. Ongeveer 10 vierkante meter.

Wandtegels in de keuken aanbrengen

Tussen de kastjes in de keuken wil ik graag tegels laten plaatsen. Dit gedeelte is ongeveer 2 meter lang en 60 cm hoog. De wand is nu glad gestuukt en de tegel schaf ik bij de Gamma aan.

Tegels leggen in de hal en keuken

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter voor onze hal (circa 6.50 m²) en de keuken (3.50 m² vloer, 4.50 m² muur). De tegels moeten over een bamboe-vloer heen gelegd worden.

Badkamervloer laten betegelen

Badkamervloer en wanden betegelen. Vloer en wanden zijn tegelvrij. Vloer wel egaliseren en wanden afsmeren. De vloer is 5 m2 en de wanden zijn samen zo'n 19 m2 (van vloer tot plafond). We hebben een tegel op het ook van 40 bij 60 cm.

Tegelvloer verwijderen

Oude tegelvloer verwijderen. De tegels zijn gelijmd. Er ligt gedeeltelijk nog parket onder. Ongeveer 55 m2

Begane grond voorzien van nieuwe vloertegels

Wij hebben op de begane grond in onze woning een vloer van 100 m² waar marmer tegels liggen. Over de bestaande vloer willen we een nieuwe tegelvloer laten plaatsen met grote tegels van ongeveer 60 x 60 cm. Het gaat om de woonkamer met keuken en een hal. Wij maken graag een afspraak om de vloer hier even te bekijken en laten ons daarbij dan adviseren over de materiaalkeuze. We ontvangen graag uw gespecificeerde offerte.

Voegen van een nieuw betegelde badkamer

Graag ontvang ik een indicatie voor het voegen van een nieuwe betegelde badkamer. De oppervlakte is 6 m2.

Tegelvloer laten leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en betreft de woonkamer, open keuken, gang en wc. De tegels zijn 60 bij 60 cm en ongeveer 1 cm dik.

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag een badkamer en toilet laten regelen

Plaatsen van witte mozaïektegels voor een keukenwandje

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van witte mozaïektegels voor een klein keukenwandje van 143 cm bij 50 cm. Er dient om een wandcontactdoos heen betegeld te worden. Het gaat alleen om het werk zelf. De tegels hebben wij reeds in huis. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Betegelen vloer en wanden in een pand

Ik ben bezig met het verbouwen van een bedrijfspand waarin eind februari mijn bedrijf van start zal gaan in de categorie "lichte horeca". Er moet daar in een ruimte van ongeveer 85 m² de vloer worden betegeld met vloertegels van ongeveer 60 x 60 cm. Er zijn tegels nodig die qua kleur, slipvastheid en schoonmaakgemak geschikt zijn voor deze ruimte. Ik stel een goed advies op prijs. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het egaliseren en ook voor het leveren en plaatsen van het tegelwerk. De ruimte is leeg, niet verwarmd en nog zonder verlichting. Als de vloer klaar is, moeten op een later moment delen van de wanden rond de spoelkeuken en de toiletten worden betegeld, totaal ongeveer 30 m². De specificaties zijn nog nader op te stellen.

Betegelen van de douchewand en -vloer

Ik wil graag de Does Betegelend hebben de Vloer en Wand maten zijn: breed 117cm / zijkant totaal 180cm / dus 2x 90cm hoog 215cm plus het verwijderen van tegels en afvoeren en tegels leveren

Nieuwe vloertegels leggen

Graag wil ik in mijn woning tegels laten leggen voor een oppervlakte van 40 m2. Het materiaal (tegels, voeg en lijm) heb ik in het bezit maar het benodigde gereedschap en dergelijke heb ik niet. Ik ontvang graag een offerte van deze klus. Er ligt nu vloerbedekking op de betonnen. Wat kost het als u de vloerbedekking weg haalt? In januari krijgen we de sleutel van het huis, graag dus eerst een indicatie van kosten.

Betegelen van de badkamer en toilet

Badkamer betegelen en toilet (half rond). Wanden 30x60 en vloer 60x60 tegels. De badkamer is 2.35 x 1.70 (vloer). De badkamer heeft een standaard hoogte. Vloer met drain en afschot, verder recht toe recht aan. Graag zsm starten.

Winkelruimte betegelen

Wij zijn opzoek naar tegel legervoertuigen onze nieuwe winkel. Winkel ruimte is nieuw gebouwd en vloer is beton.

Gang met Portugese tegels betegelen

18 m2 Portugese tegels leggen.