Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Wormer of directe omgeving.

196 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Wormer:

Reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen

Ik zoek een tegelzetter die alle recent gelegde plavuizen in mijn woning kan controleren en goed leggen. De plavuizen zijn schots en scheef gelegd door de vorige partij. Het betreft 60 bij 60 cm plavuizen die op een geëgaliseerde betonnen ondergrond liggen. Ook de plinten moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft 65 m2. Daarnaast moet ook de keukenmuur (deels waar de keuken is geinstalleerd) en een tweede muur nog helemaal getegeld worden. Er is wellicht meer werk dan in eerste instantie is opgegeven.

Douchecabine opnieuw betegelen en voegen

Wij willen graag de douchecabine deels opnieuw betegelen en voegen/kitten. Oude tegels zitten er nog op. Die moeten ook verwijderd. Het gaat om een oppervlakte van rond 6 a 9 m2.

Tegels leggen

Op dit moment wordt er een dekvloer gelegd op de begane grond, woonkamer, gang en toilet. Hierover heen wil ik graag plavuizen laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Het werk dient op zeer korte termijn uitgevoerd te worden.

Langwerpige vloertegels leggen

Circa 45 m2 vloertegel van 120 x 30 cm. Keramische tegels. De ondergrond is vlak, een zandcementdekvloer met verwarming. De tegels schaf ik zelf aan, ze zijn al uitgezocht.

Vloertegels verwijderen

Ik wil graag de vloertegels van ongeveer 45 m2 uit de woonkamer laten verwijderen. Daarbij ook de lijmresten zo goed mogelijk verwijderen want er komt op de plek vloerverwarming en daarover een nieuwe vloertegel te liggen. En andere optie is de vloer eventueel laten liggen en hier vloerverwarming infrezen en dan de nieuwe vloer plaatsen. Kunt u voor beide mogelijkheden een offerte maken?

Toilet laten betegelen

Na plaatsing van een nieuw reservoir willen we het toilet graag opnieuw laten betegelen. De vloer blijft liggen dus het gaat om de wanden. De tegels zijn aanwezig. Het toilet is 2 x 1 meter bij ongeveer 2.35 meter hoog.

Betegelen van de badkamer

Laten betegelen van de gehele badkamer. Dit betekent 30 m2. Dit is vloer inclusief muren. Voegen van het tegelwerk en afkitten van de hoeknaden. Alle sanitair zal verwijderd zijn. We willen de tegels over de bestaande tegels laten plaatsen.

Tegelzetten in de badkamer

Ik wil graag wandtegels laten zetten over een betegelde wand, dit is ongeveer 18 m2. Ook zal er ongeveer 6 m2 vloer opnieuw betegeld moeten worden. Er is nog geen materiaal aangeschaft.

Gehele toilet betegelen

Er is een nieuw inbouwcloset geplaatst en nu moeten de wanden opnieuw betegeld worden. Het gaat om 5 m2 en de tegels zijn reeds aanwezig. Kan over huidig tegelwerk heen worden geplaatst.

Tegelvloer in de woonkamer leggen

Verwijderen laminaat, leggen van tegels op bestaande zandcementvloer over vloerverwarming. Vloer is 2 jaar geleden gestort. Tegels zijn Dragon Grey, 60x60 , zelf aangeschaft. Graag inclusief lijm en voegen. Plinten in overleg. 5m x 12,50 min keuken en klein halletje, open trap in de kamer.

Marmeren tafel repareren

Het gaat om een marmeren salontafel. Daar is iets opgevallen en daardoor zit er een buts in van een vierkante centimeter en iets van een paar millimeter diep. Het gehele blad dient ook gepolijst te worden vanwege kringen en doffe plekken. Graag eerst een indicatie van kosten.

WC-vloer betegelen

Wc vloer tegelen. Er ligt nu ook al een tegelvloer in. Zwevend toilet. Maat 1.90 x 0.90. Tegels lever ik zelf. Betreft dus alleen tegelwerk.

Het gaat om de wanden en de vloer van ...

Het gaat om de wanden en de vloer van een badkamer (niet groot) te tegelen en te kitten. m.vr.gr.

Opstapje bij de entree van de woning ...

Opstapje bij de entree van de woning moet betegeld worden. Tegels zijn reeds in bezit. We zoeken iemand die het netjes ophoogd tot de huidige hoogte (er liggen nu enkele losse grindtegels op), betegeld en afvoegd. De totale oppervlakte is ongeveer 2 vierkante meter. Ondanks de opgegeven 3 weken, willen we het inclusief uitvoering binnen 2 wkn rond hebben.

Het leggen van een tegelvloer, daaronder ...

Het leggen van een tegelvloer, daaronder eerst vloerverwarming die als hoofdverwarming moet fungeren. Deel van de tegels is al aangeschaft (voor de open keuken) voor de woonkamer moet nog aangeschaft worden. Wens voor de tegels voor de woonkamer: een groote van minimaal 50 cm, zwart, lijkend op leisteen.

8 m2 vloertegel. 31 m2 wandtegel ...

8 m2 vloertegel. 31 m2 wandtegel (betegelen wanden inclusief badkuip + 1 rij met tegelstrips) Tegelwerk dient waterpas te zijn i.v.m. plaatsing douchecabine Project start voorjaar 2003, opleverdatum woning nog onbekend.