Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Weesp of directe omgeving.

351 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, woonkamer/keuken + hal + muurtje badkamer betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Weesp:

Toilet en badkamer betegelen

Ik wil graag het toilet laten betegelen. Het gaat om ongeveer 6 m2. In mei volgt de badkamer van ongeveer 20-25 m2 aan betegeling.

Tegelwerk en houten plinten zetten

Ik wil de vloer in de woonkamer en hal laten zetten. Met keramiek tegels van 80x80x1 cm daarnaast wil ik houten plinten plaatsen, ongeveer 45 meter. Er ligt nu nog geen vloer.

Keukenwand betegelen

We willen graag de wand (L) bij de aanrecht laten betegelen omdat deze nu alleen geverfd is. Het is ongeveer 3,5 meter lang.

Voegen douchevloer vervangen

De voegen tussen de tegels van onze douche zijn uitgesleten. Graag wil ik dit laten herstellen. De tegels zijn ca. 30 x 30 cm en oppervlak van ca. 1 m2

Spoedopdracht uitvoeren: badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten tegelen het gaat om de wanden tegelen a 20 m2 en de vloer a 2 m2. De tegels hebben wij al gekocht. Dit zou zijn voor 20, 21, 22, 24 of 25 juli op 1 van deze dagen.

Tegelwerk aanbrengen in mutatiewoningen

Betegelen van keuken, badkamer, wc, in diverse mutatie woningen, 150 woningen per jaar. De badkamers zijn tussen de 12 en 15 m2, keuken tussen de 4 en 6 m2 en de wc's ook tussen de 4 en 6 m2.

Tegels zetten in restaurant

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het plaatsen van vloertegels in mijn restaurant. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Tegelwerk badkamer en toilet

Wij willen graag onze badkamer en het toilet opnieuw hebben betegeld. Op dit moment is de ruwbouw grotendeels klaar; op stukadoren en tegelzetten na. V oor beiden kunnen wij wel wat hulp gebruiken. De tegels zijn reeds aangeschaft. Badkamer: Tegels op de vloer: 10 m2 Tegels op de wand: 20 m2 2 wanden worden alleen gestuukt. Hier komen geen tegels. Toilet: Geen vloertegels Wandtegels rondom halfhoog.

Badkamer en toilet opnieuw betegelen

De badkamer en toilet samen zijn 3 bij 1,37 meter en 2,6 meter hoog. Er zit een scheidingswand van 1,37 meter breed. Eventueel wil ik deze wand verwijderen om hier een ruimte van te maken. In ieder geval wil ik deze ruimtes opnieuw laten betegelen, de wanden voor ongeveer de helft en er is geen vloerverwarming. Oude tegels moeten eruit, vloer is onregelmatig en zal geëgaliseerd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel tegelwerk wandje in badkamer

Er zijn enkele tegels losgelaten aan wandje bij de douche in badkamer en er is daar een tegel gebarsten. Graag advies en offerte mbt herstel ondergrond wandje en tegelwerk.

Keukenwand betegelen

Ik wil mijn keuken wand laten betegelen. Het is 1. 5 vierkanten meter, het zijn geglazuurde tegeltjes van 10 bij 10 centimeter.

Tegels op de keukenvloer leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de keuken mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om 60 x 60 centimeter keramische tegels. De ruimte zal leeg zijn en is 270 x 350 centimeter groot. Het werk moet wel op korte termijn, voor 6 maart, gebeuren omdat dan de keuken geplaatst zal worden.

Badkamer opnieuw betegelen over het oude tegelwerk

Wij hebben bij Praxis nieuwe wand- en vloertegels gekocht voor onze badkamer en willen die graag laten plaatsen over de bestaande tegels op de wanden, de vloer en een muurtje. Het gaat om 30 m² wandtegels van 30 x 60 cm 10 m² vloertegels van 20 x 20 cm. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Vloer- en wandtegels laten zetten

Ik wil graag op de badkamervloer tegels van 60 bij 60 en op de wand tegels van 30 bij 60 cm laten plaatsen. Ook wil ik graag strips bij douche en bad. Het gaat totaal ongeveer om 35 a 40 m2. Er hoeft niets verwijderd te worden door de vakman.

Vastzetten van vloertegels

Enkele delen van onze keramisch parket, van REX kleur Iroko, liggen los. Deze tegels dienen vastgezet worden. Waarschijnlijk moet er eerst even gekeken worden waardoor dit kan/gebeurt. De vloertegels lagen namelijk wel vast. Het parket meet totaal ongeveer 60 m2.

Balkons betegelen van het gehele flatgebouw

Namens de VvE vragen wij hierbij een offerte aan voor het laten coaten en/of betegelen van alle balkons in ons flatgebouw. De afmetingen verschillen per balkon en het gaat om 65 balkons.

Badkamer opnieuw betegelen

Badkamer 2 bij 3 x 2,40 inbouwtoilet plaatsen, vloer leggen, al het bestaand tegelwerk van muren verwijderen en afvoeren. Vloer en leidingen worden verwijderd en opnieuw gelegd door woningbouwvereniging. Tevens dienen twee kleine muurtjes verwijderd te worden. 1 muur van glasblokken gemaakt te worden en 1 klein muurtje van yton.

WC-vloer tegelen

Ik wil graag onze vloer van het toilet laten betegelen. Het is op dit moment een betonnen vloer, ik wil hier tegels van 10 bij 10 cm laten leggen. Het gaat om een ruimte van 110 cm bij 80 cm. Om dit te kunnen doen zou de wc pot gedemonteerd moeten worden en als de tegels gelegd zijn weer gemonteerd moeten worden.

Opnieuw betegelen toilet

Van de W.C. beneden dienen de 'oude' tegels verwijderd te worden en hiervoor in de plaats komen de nieuwe tegels. De totale oppervlakte die betegeld moet gaan worden is ongeveer 5 m2. Het gaat alleen om de wand. De nieuwe tegels hebben we al in huis en zijn gekocht bij de Praxis. De 'oude' tegels zijn 15 x 15 cm en de nieuwe tegels zijn 10 x 10 cm. Wellicht kunnen de huidige tegels blijven zitten?

Tegelvloer verwijderen

Van de woningbouw moet een tegelvloer van 30 a 35 m2 verwijderd worden. We zoeken hier een bedrijf voor.

Tegelwerk woning

Woonhuis: 27,5 m2 natuursteen tegels van 40 x 40 cm voor Vestibule, Hal en Keuken. Plus 23 m2 tegels 60x60 cm voor 3 toiletten en 2 badkamers. Plus 66 m2 Bizaza mozaiek met gaas aan achterkant (geen papier) voor alle wanden in de WC en badkamers. Wanden en vloer zijn nieuw en glad afgestreken. Het gaat momenteel alleen om het leggen, graag uw prijs voor: Het leggen, lijm en voeg.

Vloer leggen natuursteen.

Voorbereiden aanleg natuursteenvloer op anhydrietvloer dwz schuren en voorstrijk op begane grond nieuwbouwwoning in Weesp. Leggen natuursteenvloer ongeveer 50 m2 zonder plint. Nog geen tegels gekocht.

BADKAMER - wandtegels 30x60 18m2. In de ...

BADKAMER - wandtegels 30x60 18m2. In de badkmr zitten 2 ramen en een opstap van 16 cm. Vloertegels 50x50 10m2 WASHOK - wandtegels 20x20 13m2. Vloer moet ongeveer 1,5m2 geëgaliseerd worden. Er zit een verhoging van 15cm in de vloer. Vloertegels 2,5 m2 TOILET - wandtegels 30x60 10m2. Vloertegels 1,5m2 BIJZONDERHEDEN: Alle wandtegels 30x60 zijn gekalibreerd. Start werkzaamheden in week 15 of 16

Verbouwing van de badkamer: uitbreken ...

Verbouwing van de badkamer: uitbreken van zitbad+ en het verwijderen van wandtegels. Het fonteintje + leidingen dienen ook verwijderd te worden. Herstel van de muur achter het fonteintje. Aanbrengen van een scheidingsmuurtje van glazen bouwstenen (in de trant van een inloopdouche) en het plaatsen van nieuwe vloer- en wandtegels tot aan het plafond. Momenteel is het een 30 jaar oude granieten (?) vloer. Vervangen van douchekraan. Tevens dient er een wastafelmeubel te worden geplaatst. Voor dit laatste zal het noodzakelijk zijn om de waterleiding een klein stukje te verleggen. De grootte van de badkamer is 230cm lang bij 110cm breed en 250cm hoog. Met het aangegeven budget wordt bedoeld het uit te voeren werk inclusief bouwmaterialen en uurloon.

Het betegelen van een schoorsteenmantel, ...

Het betegelen van een schoorsteenmantel, beschadiging in stucwerk verhelpen. Schoorsteenmantel is ong. 1 meter hoog en 2,5 breed; Schoorsteenmantel is gestuct maar willen graag laten betegelen.