Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Velsen Zuid te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Velsen Zuid heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Velsen Zuid u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Velsen Zuid of directe omgeving.

47 klanten uit Velsen Zuid bevelen een bij Casius in Velsen Zuid aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Velsen Zuid bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing, vloeren van nieuwbouw woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping, vloer woonkamer en hal betegelen, badkamer en toilet betegelen, douche (her)betegelen, benedenverdieping plavuizen eruit, woonkamer vloer betegelen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, restaurant keuken betegelen, tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Velsen Zuid staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Velsen Zuid:

Keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels

Ik wil graag de vloer in de keuken, 2 halletjes en heet toilet laten betegelen. De totale vloeroppervlakte is 20 m2. In de halletjes wille wij eveneens plinten laten aanbrengen. De natuursteen dorpels dienen als afscheiding van de ruimtes. Deels wandtegels (WC en klein stuk keuken). Er ligt nu een tegel in, waarschijnlijk geplakt. Deze halen wij er zelf uit. De te leggen tegels hebben het formaat 75 x 75 cm.

Tegelvloertjes laten zetten

In een recreatiewoning Droompark Buitenhuizen wil ik een toilet- en douchevloertje laten tegelen met tegels van 20 x 20 centimeter groot. De tegels wil ik laten voorzien van een lichtgrijze voeg. Totaal oppervlakte 3.3 m2. Vloertjes zijn recht toe recht aan en er hoeft niets verwijderd te worden.

Het betegelen van een badkamer met een ...

Het betegelen van een badkamer met een afmeting van 3,0 x 2,5 mtr. wanden totaaltotaal ong. 25 m2. vloer 7,5 m2 over bestaande betegeling heen tegelen (alles is vlak) geen bijzondere opstakels. nieuw te leggen vloer en wandtegels hebben een afm. van ong 30 x 40 cm.