Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenvloer en -wand betegelen:

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenvloer en -wand betegelen uit heel Nederland:

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.

Muur doorbreken en vloer vervangen

Muur doorbreken en vloer vervangen. De woonkamer is 3,60 bij 7,80 meter en de naastgelegen keuken is 2,03 bij 3,04 meter. De woonkamervloer is hout, de keukenvloer is betonbalkenvloer. De wand tussen keuken en woonkamer is twee-steens dragende muur. Zie de brochure en bouwkundige keuring. Graag uw offerte voor: - wand tussen keuken en woonkamer door rekenen, doorbreken en gepaste versteviging plaatsen. De lengte is 3.04 meter. - doorgang van gang naar keuken dicht maken (in zelfde stijl als scheidingswand tussen trap en keuken, metselen?) - de vloer woonkamer en keuken vervangen voor bijvoorbeeld broodjes vloer, doel is verhoogde isolatie waarde en geschikt om vloerverwarming op te leggen/ in te verwerken. De vloer in de woonkamer ga ik zelf eruit halen. Het aanleggen van de vloerverwarming niet meenemen in de offerte. Partijen uit (de omgeving van) Haarlem hebben de voorkeur. Per 1 mei heb ik de sleutel van de woning, half mei ongeveer uitvoeren.

Waterschade in de woning herstellen

Keuken: - De vloertegels onder de keukenkasten zijn nog niet verwijderd, dat moet nog gebeuren (4 bij 6.50 meter). - De keukenvloer moet helemaal betegeld worden, ook onder de keukenkasten, misschien moet daarvoor de keuken gedemonteerd worden. - De Cando lambrisering in de keuken moet worden verwijderd, en er moet weer nieuwe getimmerd en geschilderd worden. - De muren moeten worden geschilderd (We hebben 3 deuren in de keuken en één grote toog - Er zullen twee muren geschilderd moeten worden). - De Cando toog moet worden hersteld/vernieuwd. - Boven het aanrecht zitten ook tegels, deze moeten verwijderd worden en daarna vernieuwd. Ik heb de offerte zo snel mogelijk nodig voor de verzekering. De verzekering heeft gevraagd om een gespecificeerde offerte. Graag wil ik samenwerken met een professioneel aannemersbedrijf. Slaapkamer: De muren moeten geschilderd worden (vloeroppervlak is 12 m2). Badkamer: Weghalen wandtegels, nieuwe wandtegels en vloertegels plaatsen, in de badkamer hebben we wastafelkast en een kolomkast, deze moeten ook vervangen worden, ook zal de douchecabine opnieuw gemonteerd moeten worden (de badkamer is ongeveer 2 bij 2.50 meter). Entree: Vloertegels moeten gelegd worden. De muren moeten geschilderd worden. De trap van 6 tredes moet weg en er moet een nieuwe trap gemonteerd worden. Het plafond is 4 meter hoog. Waskamer: Een gedeelte van de wandtegels moeten nog weggehaald worden. De wand en vloer moet betegeld worden. Het plafond is ongeveer 4 meter hoog. Woonkamer: De muren moeten geschilderd worden en de Cando toog moet worden hersteld/vernieuwd (4 bij 5.50 meter). Het plafond is 4 meter hoog. Toiletruimte: De ruimte moet opnieuw betegeld worden, wanden en vloer. Het toilet zal ook vernieuwd moeten worden. De tegels zijn tot ongeveer 2.50 meter hoog betegeld. Ook de toiletruimte is 4 meter hoog. Bergruimte: Ook wil ik graag de tegels van deze ruimte laten verwijderen en vernieuwen (3 bij 2 meter ongeveer)

Verbouwingswerkzaamheden in een jaren dertig woning

Wij hebben een jaren dertig tussenwoning gekocht waarvan wij op 1 juni de sleutel krijgen. Wij willen daar graag diverse werkzaamheden laten verrichten. Er moet een zolderkamer worden gesplitst in 2 aparte kamers. Er moet een kozijn met deur worden verwijderd en de opening moet worden gedicht. Er moeten twee nieuwe kozijnen met deuren worden geplaatst. Er moet een tussenwand van gips en regelwerk worden geplaatst. Er moet één wand worden gestuct en de zolder moet verder worden afgewerkt. Er moet een draagmuur tussen de keuken en woonkamer worden verwijderd en er moet een draagbalk worden geplaatst. Een keukenwand moet worden betegeld en we willen de keukenvloer van 4 m² laten voorzien van tegels van 15 x 15 cm. Op de begane grond moet een houten vloer worden gelegd. In de woonkamer moet de schouw worden weggebroken tot in het plafond van de woonkamer. In de badkamer moet een muurtje voor de douchehoek worden opgebouwd. Voor deze werkzaamheden is een bezichtiging noodzakelijk. Hiertoe kan een datum worden afgesproken. Op die datum zal een aantal aannemers gelijktijdig de werkzaamheden komen opnemen. Er staan foto's van de woning op Funda.

Verbouwing woning

Algemeen Bezemschoon opleveren st 1,00 Inkoop/werkvoorbereiding st 1,00 Precario gemeente utrecht voor container wk 4,00 Slopen Afdekken houten vloer met stucloper st 1,00 Verwijderen en afvoeren tegels keukenvloer m2 5,04 Muurtje keuken slopen en afvoeren m2 2,50 Slopen en afvoeren muur tussen bestaande badkamer en slaapkamer m2 4,50 Slopen en afvoeren muur tussen bestaande halletje en slaapkamer inclusief kast in halletje st 1,00 Afval verwijdering bouwafval met container 6 m3 stSlaapkamer Inzagen buitenmuur onder kozijn voor realiseren openslaande deuren m1 3,00 Nieuw hardhouten kozijn in de buitengevel met dubbele openslaande deuren en bovenlicht. In de grondverf, Hr++ glas, hang en sluitwerk met politiekeurmerk st 1,00 Afwerken kozijn met openslaande deuren st 1,00 Schilderen kozijn met openslaande deuren in de slaapkamer st 1,00 Herstellen plafond na slopen muur tussen halletje en slaapkamer m2 1,00 Stucen plafond m2 5,04 Plint langs het plafond slaapkamer m1 11,20 Latexen plafond slaapkamer mKeuken aansluitpunten gootsteen met warm en koud water en afvoer st 1,00 Aansluitpunten gasfornuis gas en electra st 1,00 Aansluitpunten koelkast en diepvries st 1,00 Plafond repareren op de plaats van het muurtje st 1,00 Extra dubbele stopcontacten boven aanrecht st 2,00 Stucen wand achter aanrecht en plafond keuken m2 12,32 Plint langs het plafond m1 9,20 Latexen plafond keuken en muur achter aanrecht mToilet Aanbrengen door u geleverde tegels op de vloer van de WC m2 1,00 Stucen plafond gang m2 6,00 Plint langs het plafond gang mBadkamer Aanbrengen hardhouten multiplex vloer voor het tegelen over bestaande houten vloer daarna voorzien van waterdichte laag m2 4,00 Aansluitpunten wastafel warm en koud water en riolering en plaatsing st 1,00 Bestaande CV radiator verplaatsen en opnieuw aansluiten op een nader te bepalen plaats st 1,00 Muurtje naast de douche gemaakt van ytong blokke

Toilet, badkamer en keuken betegelen

Wil het volgende tegelwerk laten uitvoeren: - Keukenvloer 10 m² - Toiletvloer 2 m² - Wand toilet 10 m² - Badkamervloer 10 m² - Badkamerwand 20 m² Tegelwerk inclusief voegen en afkitten. Alle wanden en vloeren zijn tegel klaar.

Casco horecapand verbouwen en inrichten

Ik ben op het moment voor 2 horeca panden aan het onderhandelen. Graag wil ik weten wat dit ongeveer gaat kosten, voor de begroting van de kosten en onderhandelen. Casco horecapand inrichten Het eerste pand is ongeveer 105 m2 groot. - Wanden + plafond moet gesausd en geverfd worden - Vloer van 39 m2 dient verhogen te worden (verhogen van -+80 cm) - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Er dient een wc ingebouwd te worden (inclusief wanden en wastafel) heren en dames toilet - Spoeltafel aansluiten en wand achter de spoeltafel betegelen - Geheel horeca afzuiginstallatie dient aangesloten/aangelegd te worden. - Keukenvloer moet voorzien van huidige norm van horeca HACCP en voor zien van schrobput - Riolering voor wc’s en schrobput - Elektra dient groot gedeeld gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - Plafond speakers aanleggen (plafondplaten moet dan dus ook opnieuw plaatsen) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Het 2de pand is ongeveer 90 m2 groot - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Elektra dient een paar puntten gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - PVC vloer over de tegels(vloerverwarming) (ongeveer 55 m2) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Optioneel: lost van de eerste opdracht -Radiotoren plaatsen -Geluidsisolatie -Vetput

Voorbereiden van plaatsing keuken

Voor onze nieuwe keuken zijn wij op zoek naar een offerte voor de volgende werkzaamheden in onze nieuwbouwwoning. * Plaatsen van een dubbele wandcontactdoos voor algemeen gebruik op bestaande groep; * 4 x verplaatsen enkele wandcontactdoos bestaande groep; * 4 x verplaatsen enkele wandcontactdoos nieuwe groep; * Schakelpunt maken t.b.v. de verlichting onder de bovenkasten; * Uitbreiden groepenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar; * Verplaatsen van het koud water en voorzien van nieuwe stopfilterkranen; * Aansluiting vaatwasser voorzien van een nieuwe wasmachinekraan; * Het voorstrijken en stuken van de wand achter het kookdeel tot aan de deur om de hoek (minder dan 4 meter). Let op: de keuken word 13 juli geleverd maar de vloer word al op 30 juni gelegd. Omdat er een loze leiding door de keukenvloer heen getrokken moet worden heeft deze klus spoed. De afmetingen van de keuken zijn 2.94 x 3.56 meter. Plattegronden beschikbaar.

Betegelen van de badkamer en keuken

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om 3,5 m2 vloer en 13 m2 wand, inclusief ligbad. Daarnaast dient de vloer in de gang ook betegeld te worden, 8 m2 en de keukenvloer van 3,5 m2. Graag ontvang ik een offerte waarbij de ruimtes separaat worden geoffreerd.

Tegelwerk in de badkamer en keuken

Keukenvloer 10m2, gang 5m2, wc vloer 2m2 + wand 12m2, badkamer vloer 8m2 wand 30m2 dat is het tegelwerk.