Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Uithoorn of directe omgeving.

506 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen, tegelwerk badkamer, vloertegels 60*60 leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Uithoorn:

Woning betegelen met keramische tegels

Aanstaande november wordt ons nieuwbouwhuis in Uithoorn opgeleverd waarin wij tegels willen laten leggen in de keuken (60 x 60 op 13,5 m2, grijs keramische tegel) en in de woonkamer en hal (150 x 25 op 57,5 m2, keramisch parket tegel). Lijm en voegen worden door de tegelleverancier meegeleverd. Het betreft de vloer op de begane grond, waar vloerverwarming aanwezig is, afgewerkt met een cementdekvloer. Wij zijn benieuwd naar een prijsopgave van het leggen van deze tegels.

Tegelvloer leggen

Graag wil ik 11 m2 tegelvloer laten leggen. Er zullen tegels van 60 bij 60 cm gelegd moeten worden. Er ligt nu tapijt, de ondervloer zal gecontroleerd moeten worden.

Tegelen van de keukenvloer

Op korte termijn (vanaf 12 april aanstaande met een kleine uitloop tot uiterlijk 16 april) moet onze keukenvloer betegeld worden. Oppervlakte 9 - 10 m2. Tegel aanwezig. Tegel van 30 x 60 cm met recht afgesneden zijkant zodat hij strak gevoegd kan en moet worden. Ondervloer is Travertin tegel waar overheen betegeld moet worden. Graag een gedetailleerde offerte zodat we snel kunnen schakelen.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamervloer betegeld hebben. Er staat een los bad op pootjes in, ook de vloer van de naastgelegen douche en de douchewand moeten met dezelfde tegel gedaan worden. Alles ongeveer 15 m2. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Materialen in overleg.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer (15 m2) laten betegelen. De badkamer heeft een vrijstaand bad op pootjes en alleen vloertegels, hier is vrij ingewikkeld om heen te tegelen. Tegels, tegellijm en voegmiddel zijn al aangeschaft en worden over twee weken geleverd. Ik zoek iemand die netjes over de bestaande tegels heen wil tegelen.

Vloertegels van Praxis laten snijden

Mijn badkamervloer heb ik zelf betegeld, maar ik heb geen tafelzaag machine voor een paar hoeken en smalle stroken. Het zijn Downtown Grey vloertegels van Praxis van 60 x 30 cm en 6 mm dik. Het gaat om twee hoeken en ongeveer 6 smalle stroken.

Wall tiles installation in kitchen

Need to install tiles in my U- Shaped kitchen. Please call me for more detials. The wall is aprox. 2.45 x 1.45, and 2 metres high. The old tiles need to be removed.

Badkamer opnieuw laten voegen

Ik wil enkel de doucheruimte 80 x 80 cm voegen vervangen en kitten. Dit geldt voor vloer en muren. Rest van de badkamer niet.

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Reparatie tegels in badkamer

Na een lekkage in een leiding moeten er 2 tegels in de badkamer worden vervangen. We willen dit op zeer korte termijn gedaan hebben. We gaan 5 augustus verhuizen (naar de betreffende woning). De tegels zijn aanwezig.

Vervangen plavuizenvloer

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van een bestaande plavuizenvloer, dekvloer en vloerverwarming en het opnieuw leggen van een vloer met keramische tegels (1.20 bij 0.30 meter). Het gaat om ongeveer 60 m2.

Vloertegels leggen

Vloertegels op de benedenverdieping leggen. Het is in totaal 73 m2. Alleen kosten van het leggen, de tegels zijn aangeschaft.

Tegels vervangen in de badkamer

Er moeten tegels worden vervangen in de badkamer. Het gaat om 20 stuks in totaal.

Douche opnieuw betegelen

De douche heeft nu grote vierkante tegels en er is er 1 los komen te zitten! We willen de tegels er graag uit en vervangen voor kleine tegeltjes. De douche is 1m x 1m (ongeveer) en heeft een lange smalle goot. Tegels nog niet aangeschaft. Evt. door bedrijf te leveren of advies.

Herstellen tegels nav. lekkage

Herstel werkzaamheden in de badkamer. De tegels zitten er zo'n 10jaar op en nu begint bij de douche lekkage te ontstaan door kleine scheurtjes in het voegsel op de wand. Ongeveer max 2 m2 is kapot. Graag kijken hoe hersteld kan worden en herstellen. Ik heb nog tegels beschikbaar.

Het betegelen van een achterwand van 5,3 ...

Het betegelen van een achterwand van 5,3 m. breed en 2,75 m hoog en een zijwand van 1,95 m breed en 2,75 m hoog. Bovendien de vloer van 8 m2

Over een bestaande tegelvloer heen ...

Over een bestaande tegelvloer heen tegelen met een tegel van 45 x 45 cm Opp. is 63 m2. Graag een indicatie en een offerte na telefonisch contact of afspraak.

Ik zoek iemand die een 15 a 20 tal ...

Ik zoek iemand die een 15 a 20 tal tegels kan vervangen in mijn badkamer. Een aantal tegels hebben vlekken door de hitte van de buizen en de tegels op het bad zijn gebroken en laten los. Het is mogelijk dat ook een deel van het raamwerk waar het bad in hangt vervangen zal moeten worden. (Dit is nu niet zichtbaar). Graag ontvang ik per mail een prijsopgaaf en zou ik willen weten of er de mogelijkheid bestaat dit nog in februari op te knappen. Mvg, Carlina

Casco badkamer waarvan de muur en vloer ...

Casco badkamer waarvan de muur en vloer tegels gelegd moeten worden. Verder moet er ook een badmeubel geinstalleerd worden, opzetten van een muur waaraan een douche schuifdeur bevestigd moet worden, een bad geinstalleerd worden. Met andere worden een complete badkamer. Ook kranen en ander sanitair.

een achterwand betegelen van een keuken ...

een achterwand betegelen van een keuken circa 2 vierkante meter. De tegelzetter die zou komen heeft net afgezegd en de keuken wordt momenteel vernieuwd. De wand wordt gestucd opgeleverd. Ik heb binnen een paar dagen een tegelzetter nodig. 0297522492 en 0651351522 en 0636125117 Naam danielle oomkens in uithoorn

Herinrichting badkamer, wanden en vloer ...

Herinrichting badkamer, wanden en vloer en wastafel, douche, ligbad en toilette. Samen met bouw lichtkoepel.

Tijdens de bouwvak moeten er vloertegels ...

Tijdens de bouwvak moeten er vloertegels worden gelegd in een aantal kamers met een flinke oppervlakte (ca. 180m2). We zoeken iemand die goed werkt levert voor een redelijke prijs. Een factuur is geen vereiste.