Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels onder het raamkozijn herstellen:

Tegels onder het raamkozijn herstellen

Tijdens de verhuizing zijn twee tegels onder het raamkozijn aan de buitenkant van het huis afgebroken (zie foto in bijlage), deze willen wij laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte voor de kosten en de datum waarop u de schade kunt herstellen.
Onze klant uit Sint Pancras (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels onder het raamkozijn herstellen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen en uitbreiden

Wij willen onze badkamer verbouwen. Alles eruit incl tegels en plafond. Op de hoogte van circa 1. 5 meter vanaf de badkamervloer gemeten willen we de muur doorbreken en daar een vloer maken die tot de buitenmuur komt. Dit is een afstand van ong 1 meter en de breedte is 1. 55. In de buitenmuur zit ongeveer 1 meter onder waar de badkameruitbreiding komt, een raam. Naast het stukje uitbreiding moet het huidige raamkozijn incl raam vervangen worden. We willen een 2 persoons hoekbad en een wc. De wc aansluiting moet nog gemaakt worden, er zit op dit moment geen wc in de badkamer. We willen een echte wc dus geen vermaler. Verder zullen er een aantal leidingen verlegd moeten worden en moet er een nieuw plafond in(of stucken) en nieuwe muur en vloertegels. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? En kan dit via 1 bedrijf gedaan worden?

Keuken, tegels en radiator verwijderen

Ik heb een nieuwe keuken besteld en hiervoor zal de oude keuken verwijderd en afgevoerd moeten worden. Er is een deel van 3,70 meter lang onder het raamkozijn met 4 keukenkastjes, een koelvriescombinatie en een oven. De andere zijde is ook 3,70 meter langen heeft 3 onder- en 3 bovenkastjes en afzuigkap. Verder dienen de tegels van de vloer en de wanden verwijderd te worden.

Badkamer compleet vervangen

Ik wil graag de badkamer laten verbouwen. Nu is er een douchecabine, hangwasbak, centrale verwarming en een toilet met sanie brieur aanwezig. Er moet nu een bad en wastafel komen. Afmetingen zijn: 3 x 2.50 x 2.20 = l x b x h. De wanden zijn betegeld met 20 x 20 en op de vloer liggen tegels van 15 x 15. Tevens is er een raamkozijn met enkelglas. Deze dient vervangen te worden door een kunststof kozijn met dubbelglas. Het plafond is een systeemplafond met spotjes. Ook hier dient een nieuw moderner plafond in te komen.

Badkamer opnieuw betegelen en kitten

In de badkamer zijn ongeveer 6 tegels van 30 bij 30 cm gebroken. Deze wil ik graag laten vervangen. De rand van de vloer dient opnieuw gekit te worden. Onder de kitlaag zit nu een voeg die uitgeslepen dient te worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 2 m2. Verder wil ik graag het plafond van de badkamer laten sauzen en het raamkozijn schilderen. Als laatste zou ik graag een opstaand rand op de vloer laten plaatsten. Op dit moment komt het water tot onder aan de badkamerkast daar de vloer niet aflopend is.

Tegelpaden in de voortuin vervangen

Ik wil een tegelpaadje in mijn voortuin vervangen hebben. Er ligt nu een paadje van ongeveer 4 bij 1 meter met tegels van 30 x 30 cm. De tegels liggen soms een centimeter uit elkaar, waardoor er veel onkruid tussen kan groeien. Ik wil graag een tegelpad hebben met strak aan elkaar liggende tegels, waar onkruid geen kans meer krijgt. Misschien kan er anti-worteldoek onder. Verder ligt er onder het raamkozijn nog een tegelpaadje met 6 grote grindtegels. Ook die wil ik laten vervangen door aaneengesloten tegelwerk. Ik ontvang graag een offerte.

Badkamer in jaren '60 woning renoveren

Voor een kleine badkamer in een jaren 60 woning, L 380 cm, B 90 cm, H 227 cm, zouden we graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: - Douchehoek bestaande uit twee diagonale zijwanden met, L 85 cm, B 10 cm, H 200 cm, vervangen door een douchwand van 90 cm x 90 cm; - Vervangen huidige douchewaterafvoer vervangen door een drain, daarvoor is het nodig om de afvoer schuin aan te leggen. Op dit moment loopt het water niet goed weg, doordat het doucheoppervlakte vlak is; - Verwijderen vloertegels en nieuwe vloertegels plaatsen; - Vervangen van de doucheventilatie, eventueel aan/uit gekoppeld aan de lichtknop; - Vervangen zwevende toilet met een nieuwere versie; - Tegels verwijderen en opnieuw tegelen; - Bad, L 173, B 80 cm, H 42 cm, verwijderen en een bad plaatsen van 75 cm breed; - Huidige wastafel en spiegelkast eraf monteren tbv tegelen en weer erop monteren - Huidige electriciteitsaansluiting boven wastafel van 1 stopcontact vergroten naar twee stopcontacten - Naar de badkamer draaiende deur vervangen door een deur welke naar de gang draait (naar buiten); - Controle van de waterafvoer (leidingen naar riool zijn beneden toegankelijk gelaten doordat deze op het moment zijn afgedekt door platen welke makkelijk afgeschroefd kunnen worden) Overigens hoeft niet de hele ruimte getegeld te worden, 20 cm boven het bad loopt er een raamkozijn over de breedte van de badkamer. Daarnaast is de wastafel en de spiegelkast 110cm breed

Kleine badkamer laten renoveren

Kleine badkamer geheel renoveren. Afmeting van de badkamer is 2.10 bij 1.70 meter. Graag nieuw sanitair, nieuwe tegels en een nieuw raamkozijn. Graag ook advies over de mogelijkheden alvorens een offerte uit te brengen.

Schuurtje bouwen achterin de tuin

Achter in de tuin een schuurtje met ruimte bouwen! De breedte ongeveer 5 x 6 meter. Met fundering en goed geïsoleerde wanden en plafond. Ik twijfel tussen opmetselen of houtbouw. Het is mogelijk dat we later een deel van de ruimte als slaapkamer gaan gebruiken. Een aluminium raamkozijn heb ik liggen om in de gevel te plaatsen. De ruimte moet in twee delen opgesplitst en met een deur verbonden worden. Tevens een voor- en achterdeur erin. Mogelijk een warmtepomp plaatsen en iets van een boiler voor warm water. Elektra is al aanwezig, water moet doorgetrokken worden. De plek waar gewerkt moet worden, is goed bereikbaar. Het ligt aan een plantsoen. Het oude tuinhuisje kan ik zelf afbreken en afvoeren. Nu geen fundering nu, alleen tegels. Eventueel wil de buurman meedoen en kunnen we direct 10 x 6 meter bouwen met gezamenlijk dak, een spouwmuur in het midden en dragend dak per eigen gedeelte.

Verfwerk uitvoeren in de keuken

Kozijnen en een deel van de muur in keuken verven. De kozijnen moeten in een andere kleur geverfd worden. De deur is van kunststof, het kozijn naast de deur van hout, dat moet geverfd worden. En een raamkozijn met vast raam. De muur boven de tegels, ongeveer 1,5 meter hoog en bij elkaar ongeveer 12 meter lengte, minus het raam en de deur. Er zit structuur op. Het moet gebeuren op 01-08 of 04-08. Graag even eerst een indicatie per mail.

Keuken: vloer, wanden en aansluitingen

De volgende werkzaamheden zijn nodig: Oude tegels van de muur verwijderen. Muur glad stuken op de plek waar de tegels zaten. Vloer betegelen (is al egaal, gaat over de oude tegels heen). Achterwand voor de nieuwe keuken tegelen. Aansluitingen water en elektriciteit klaarmaken. Afvoer voor de afzuigkap naar buiten maken. En de volgende werkzaamheden twijfelen we nog of we het zelf doen of laten doen (afhankelijk van de prijsofferte): -Het plaatsen van de nieuwe enkelwandige ikea keuken (vaatwasser, oven, werkblad op maat zagen en plaatsen, spoelbak en kraan, afzuigkap, vier onderkastjes en twee bovenkastjes) -Wit schilderen van een deur en raamkozijn en kleine radiator (zijn nu grijs) 15 februari gaat onze oude keuken er uit. 21 februari wordt de nieuwe keuken gebracht. Hi