Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Schagen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Schagen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Schagen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Schagen of directe omgeving.

188 klanten uit Schagen bevelen een bij Casius in Schagen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Schagen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels, egaliseren tuin en leggen tuintegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Schagen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Schagen:

Keuken betegelen

Ik wil metro tegels in de keuken plaatsen (ongeveer 2 / 2,5 vierkante meter). Op de rechte stukken zoals achter de kraan (zie foto's). Houten platen tegen schuine wand. Het behang is nu rechtstreeks op gipsplaten geplakt waardoor het loslaat. Andere oplossing hiervoor horen wij ook graag.

Voegen in tegelwerk herstellen

In de keuken dient 4 m2 voeg vervangen te worden. Hierna dient er ook opnieuw gekit te worden daar waar nodig is.

Plavuizen laten aanleggen

Wat is je prijs voor het leggen van 41 m2 tegels in woonkamer, keuken, wc, gang en bijkeuken? Ondervloer zijn plavuizen. Daaronder vloerverwarming dus laten de plavuizen liggen. Mijn man wil het zelf doen maar een extra paar handen is dan wel handig. Hoor het graag,

Badkamer laten betegelen

Onze badkamer dient getegeld te worden. Daarnaast moet de vloer eerst (o.a. waar de douchecabine komt) geëgaliseerd worden. Wanden en vloer betegelen. Tegels kopen we zelf. Aantal m2 weet ik niet precies, betreft een standaard badkamer.

de keukenvloer moet geegaliseerd worden ...

de keukenvloer moet geegaliseerd worden en daarna moeten er tegels worden gelegd. (30 m2) de toilet beneden moet betegeld worden de vloer en de wanden tot aan het plafond (zwevend toilet) De badkamer moet geheel worden betegeld (2,5 bij 3,5 m). er moet een dekvloer worden gestort. De vloer in de douchecabine moet betegeld worden (afvoer via een drain) en er zit ook een bad in.

Het betreft een keukenvloer en hal van 2 ...

Het betreft een keukenvloer en hal van 2 kleuren (zwart en grijs) tegels van 30x30 cm. die in dambord-patroon gelegd dienen te worden. Eronder komt een ondervloer om op gelijk niveau te komen met de daarnaast te leggen houten vloer. Naast de vloer dienen ook de keramische plinten aan de wand gelijmd te worden. De vloer begint bij de muur (recht), en loopt door tot een stukje onder het keukenblok, dus waarschijnlijk weinig snij/zaagwerk.