Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelzetten in keuken:

Tegelzetten in keuken

Ik wil tegels boven en opzij van het keukenblad plaatsen. Totaal ongeveer 4m2
Onze klant uit Santpoort-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelzetten in keuken uit heel Nederland:

Keuken tegelzetten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn keukenmuur kan betegelen. De tegels heb ik zelf al gekocht en de muur is ongeveer 2,5 m2. Bij voorbaat dank.

Tegelzetten in keuken

Ik wil graag tegels (10 cm x 10 cm) laten zetten in de keuken, aansluitend op het keukenblad (wand) Totaal 3 m2. De tegels zelf heb ik al aangeschaft.

Tegelzetten in de woning

Ik wil een woonkamer, een keuken en een hal betegelen. Het gaat om 48 m2 in tegels van 60/60 cm. RECHT GELEGD EN ZONDER VOEG! In de gang hebben we vloerbedekking, in de woonkamer hebben we laminaat, dit trekken we er zelf uit. In de keuken liggen plavuizen, moet dit verwijderd worden? Er zitten nu ook drempels in de vloer, die moeten er ook uit.

Tegelzetten op de woonkamervloer

Ik wil graag vloertegels lijmen woonkamer keuken ongeveer 50 m2.

Tegelzetten in een nieuwbouwwoning

Er wordt in maart of april 2017 gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Er is 4 maanden voor de ruwbouw en 4 maanden voor het afbouwen berekend. Wij willen daar het plaatsen van wand- en vloertegels laten verzorgen in de afbouwfase. Het gaat om de volgende ruimtes en maten: Vloeroppervlak Keramische tegel (maat) oppervlak (m2) hal 30x30 7 toilet 30x30 1,68 bijkeuken 30x30 9,615 speelkamer 60x60 15 woonkamer en keuken 60x60 64,5 badkamer 60x60 10,1 wandoppervlak toilet 30x30 9,16 bijkeuken 30x30 3,24 toilet boven 30x60 9,36 badkamer 30x60 27,86 badoppervlak Hexogonaal (34,5x40) 1 achterwand douche Hexogonaal (34,5x40) 5,4 De vloertegels moeten gelegd worden op vloerverwarming. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het plaatsen van de tegels inclusief lijm en voegmiddel. Wij schaffen zelf alle tegels aan.

Tegelzetten en stucwerk in keuken

In een keuken van ongeveer 22 m2 wil ik graag wandtegels en ongeveer 15 m2 vloertegels over de bestaande tegels heen aan laten brengen. Bij de wandtegels moet rekening worden gehouden met ongeveer 2 m2 waar nu geen tegels zijn (na verwijdering van wandkast en afzuigkap). Tegellijm moet geleverd worden, tegels zijn al aanwezig. In de keuken ook ongeveer 10 m2 plafond stucwerk aanbrengen. Ondergrond zijn houtvezelplaten (zoals in jaren '70 veel gebruikt werd). Uit eerdere ervaring is gebleken dat na het aanbrengen van een primer de platen gestuukt kunnen worden. Alternatief zou zijn platen slopen en vervangen door gipsplaten. In het plafond moeten tevens 4 openingen voor inbouwspots komen. In een kleine toiletruimte moet het plafond 1 m2 opnieuw van gipsplaat voorzien en gestuukt worden. Tevens om staande afvoerpijpen in een hoek een koker van gipsplaat aanbrengen, afmeting ongeveer 15 x 15 x 200 cm.

Nieuwbouwwoning stucen en latexen

Wanden: 250 m2, zelf geschat. Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Mogelijk ook tegelzetten in de badkamer en twee toiletten. Deels vloer, douche en bij de wastafel. En vloertegels in de keuken en toiletten. De wanden van de toiletten tot 1.20 meter hoogte. De wandtegels in de badkamer is circa 6 a 7 m2, eventueel in visgraat aanbrengen. De tegels zijn al gekocht. Het gaat om een nieuwbouwwoning die rond oud en nieuw zal worden opgeleverd. Volgende week vrijdag 4 november is er een kijkdag. Graag maak ik dan een afspraak tussen 13.30 en 15.30 uur.

Nieuwe bungalow bouwen

De gegevens m.b.t. het maken van een offerte. 1. Het verzoek om de offerte uit te splitsen in de volgende onderdelen: A. Casco (incl. buitenkozijnen en deuren en glas) B. Voorstel warmte voorziening zonder gas (bv. hybridepomp en zonnepanelen) en vloerverwarming. C. Aanleggen elektriciteitsvoorziening D. Stukadoren (schuurwerk) E. Tegelzetten incl. voorstel vloertegels 60x60 (grijs/antraciet) en wandtegels 30x60 (grijs/antraciet) F. Binnen kozijnen en lift schuifpuien (voorstel materiaal en plaatsen) G. Keuken en badkamer (materialen worden geleverd) H. Zwevende polycarbonaat (10 mm antraciet) op hardhouten constructie. De grondslag is dermate dat kan worden volstaan te funderen op staal. Er is sprake van een gesloten grondbalans. De gevelsteen mag eenvoudig zijn maar moet wel donker zijn. (richting antraciet). De voorkeur gaat uit van verlijmen zonder voeg. Aan de zijde van de overkapping kan worden volstaan met stucwerk.

Tegelzetten in de keuken

In de keuken moeten metrotegels komen volgens een bepaald patroon. Als het bevalt zal ik meer werk hebben in het huis.

Tegelzetten in de keuken

De muur in de keuken dient vocht vrijgemaakt te worden. Hier ben ik zelf al mee bezig, het pleisterwerk moet hersteld en dan betegeld worden. De oppervlakte is ongeveer 2 m2.

Partners

Partners van Casius