Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor 14 m2 tegels leggen:

14 m2 tegels leggen

Wij willen tegels leggen in de keuken + gang + wc (naast de gang). Ongeveer 14 m². Tegels leggen liefst tussen 1 en 17 november, daarna wordt een keuken geleverd. We zijn benieuwd naar de vrijblijvende offerte. Geen voorwerk.
Onze klant uit Santpoort-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 14 m2 tegels leggen uit heel Nederland:

Nieuw plat dak plaatsen

Ik wil graag een nieuw plat dak plaatsen van 14 m2 tussen 4 muren. Het is een soort patio/terras wat dicht gemaakt moet worden.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die aan mijn plafond is ontstaan door een waterlekkage (stevige wind en regenval). Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is voor het stuc en schilderwerk. De slaapkamer is +- 14 m2. De schade aan het dak is inmiddels hersteld. Ook heb ik waterschade in mijn schuur. Zie foto’s. Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. De werkplek is goed bereikbaar.

Renovatie van dak en goten

Volgend jaar zou ik mijn dak van een vrijstaande woning, beneden en 1ste etage, willen laten renoveren. Het gaat om ongeveer 130 m2. De oude pannen moeten eraf, de tengels en latten moeten eraf en vervangen worden voor nieuwe op de juiste maat voor de nieuwe dakpanpanelen of pannen. Aan de voorkant dient de goot vervangen te worden, er moet een boeiboord komen over 14 meter met een zinken goot daaraan. 16 meter nokpannen en aangezien het een vrijstaande woning is zal er ongeveer 50 meter afwerkt moeten worden m.b.t. de buitenranden. Verder staan er nu 5 kleine pijpjes o het dak voor o.a. afvoer van de kooklucht en douchedampen. Omdat niet alles is geïsoleerd zou ik graag in plaats van dampfolie een laagje Aluthermo 10mm onder het latwerk hebben. -reflecterende-isolatie/quattro#quattro-caracteristiques.

Wanden glad stucen

2 gipswanden van ongeveer samen 14 m2 sausklaar maken. Hoort bij eerder aangevraagde offerte hebben ook een betonnen wand van 20m2 ook graag sausklaar. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Laminaat leggen van Praxis

Ik heb laminaat gekocht bij Praxis en wil dat graag gelegd hebben. Het gaat om 7 pakken van 2,131 m2. Het gaat om ongeveer 14 m2.

Herstel na badkamerrenovatie

Mijn badkamer is na lekkage door de woningbouwvereniging van binnen gerenoveerd. Het kluswerk, maar ook de oorspronkelijke lekkage heeft schade opgeleverd die ik graag wil laten herstellen. Het gaat om het volgende: - ondervloer en vloer vinyl 14 m2 vervangen - plafond badkamer 2 m2 stuccen/schilderen - ontwricht deurkozijn herstellen/schilderen. - deurkozijn en deur schilderen. - deur schilderen - lichte scheuren in muur dichten en muur schilderen 5m2

Afgraven tuin en ophogen met zand

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouwwijk in Amsterdam. Wij willen circa 14 tuinen van 40 M2 af laten graven. Wat zijn hiervoor de kosten per m2? Wanneer zou u kunnen beginnen. We willen graag een complete offerte dus inclusief huur container, btw etc.

Tegelvloer in visgraat leggen

Ik wil graag tegels laten plaatsen in mijn badkamer, zowel op de vloer als op de wand. Op de vloer en op één wand visgraatmotief (samen 14 m2). Dit zijn keramische tegels van 10 x 60 cm. Op de andere wanden (samen 24 m2) rechthoekige keramische tegels van 30 x 60 cm. De oude tegels zijn verwijderd. Afwerking van te bewerken vloer/wand graag in overleg. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Vloer in een kamer en bergruimte betegelen

Het betreft een bergruimte ~ 7,5 m2 en een saunakamer ~ 7,5 m2. Nieuwbouwappartement, de vloer hoeft niet geëgaliseerd te worden. Oplevering appartement, in week 45 of 46 (eerste helft november). De tegels moeten aansluiten op een vloer die 14 mm hoog is. Bij de bergruimte moet een drempel geplaatst worden. De tegels zijn besteld. Kunt u de lijm en het voegsel verzorgen?

Airless latex spuiten

We hebben een muur van ongeveer 14 m2 met 3d wandpanelen. Vervolgens hebben wij een gang en muur (trap) die moet ook gedaan worden. In totaal iets minder dan 30 m2. Zie foto van de wandpanelen. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Partners

Partners van Casius