Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor 14 m2 tegels leggen:

14 m2 tegels leggen

Wij willen tegels leggen in de keuken + gang + wc (naast de gang). Ongeveer 14 m². Tegels leggen liefst tussen 1 en 17 november, daarna wordt een keuken geleverd. We zijn benieuwd naar de vrijblijvende offerte. Geen voorwerk.
Onze klant uit Santpoort-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 14 m2 tegels leggen uit heel Nederland:

Grindvloer leggen op begane grond en trap

ongeveer 60 m2 van een benedenverdieping 14 traptreden na de eerste verdieping toe. De vloer graag gesealt. Inclusief plinten Ondervloer is beton

Balkon op de uitbouw uitbreiden

Ik wil graag een hekwerk van 9,4 meter plaatsen op uitbouw van onderburen. Aparte prijs voor het eventueel leggen van een houten vloer op een bitumen dak van circa 14 m2. Ik heb toestemming van de onderburen om dit te plaatsen.

Vloer leggen in kinderkamer

Ik wil graag laminaat leggen in een kinderkamer. Er ligt nu vloerbedekking dat eruit moet. En er moet een ondervloer gelegd worden en verder weet ik niet precies wat er nog bij komt kijken? De vloer is denk ik zo'n 14 m2. De ondervloer en plinten moeten ook geplaatst worden.

Nieuwe schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning laten zetten op een kavel van 518 m2 wij denken aan een afmeting van 8 x 14 meter en een goothoogte van 3,5 meter en een totale hoogte van 7,5a8 meter wat zijn de mogelijkheden? De kavel ligt in Meppel

Terrazzo vloer laten leggen

Op 15 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Begin maart 2018 willen wij verhuizen en in deze tussentijd willen wij graag een Terrazzo vloer in de hal en aangrenzende keuken laten leggen. Hiervoor zal wel eerst de plavuizen vloer verwijderd en afgevoerd moeten worden. De oppervlakte is 12 tot 14 m2 en er zal een grijze vloer met een zwarte rand geplaatst moeten worden.

Fundering met schroefpalen en betonvloer maken voor aanbouw

Graag zou ik een prijs opgave ontvangen voor het maken van een fundering voor mijn houten aanbouw van 24 m2. De vorm is in een L. Het gaat om de fundering in een achtertuin en een geïsoleerde vloer. Locatie is Diemen en funderingspalen palen zullen ongeveer 14 meter lang zijn.

Dakpannen vervangen op tussenwoning

In de bijlage een foto van onze woning per 14 december: De huidige dakpannen zijn van 1970 en willen we meteen vervangen. Niet in verband met lekkage, maar omdat er zonnepanelen geplaatst gaan worden. Het dak is ongeveer 50 m2 alleen zit er ook een dakkapel in.

Beton ciré in de badkamer aanbrengen

Er moet een badkamer verwijderd worden en een nieuwe geplaatst. Badkamer moet grotendeels in beton ciré uitgevoerd worden. 1 vrijstaand bad, drie wastafels en een inloopdouche. 14 m2 oppervlak en 2,60 meter hoog. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Laminaat en een rij tegels vervangen

Ik wil de ondervloer, laminaat en de hoge plinten laten vervangen voor een zolderruimte van 14 m2. Het laminaat hiervoor dient door de vakman mee genomen te worden. Verder is er een badkamertegel gebroken. Ik wil daar een rij van laten vervangen. Deze tegels heb ik zelf nog liggen.

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide is 14 m2 groot in de woonkamer. We willen daar een houten vloer in (de rest van de boven verdieping heeft ook een houten vloer) laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. In het plafond in de woonkamer willen we spotjes hebben en plafond moet glad afgewerkt worden.

Partners

Partners van Casius