Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamervloer en -muren betegelen:

Badkamervloer en -muren betegelen

Ik wil een badkamer betegelen. Het oppervlak is ongeveer 210 bij 455 bij 180 cm.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer en -muren betegelen uit heel Nederland:

Badkamer stucen

Ik wil graag met je praten over het renoveren van onze badkamervloer en muren met stucwerk. We leven in Haarlem Noord. Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Badkamer, toilet en keukenvloer betegelen

Graag zou ik de badkamervloer betegeld willen hebben, a 6m2, de toiletvloer a 1. 5m2 en keukenvloer a 4m2. De wanden aan het toilet en badkamer a 45m2. Tegels zijn in huis en de muren zijn tegelvrij.

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamervloer betegelen

De badkamer vloer moet betegeld worden. Wij halen de oude tegels er uit en zorgen voor materialen. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 60 cm. De vloer is ongeveer 5 m2. Eventueel moeten de muren ook opnieuw betegeld worden. Graag begin juli beginnen.

Badkamervloer en -muren betegelen

Graag willen wij onze badkamer laten betegelen, vloer en muren. Deze is 2.10 x 2.40 x 2.40 (plafondhoogte is overigens niet 100% zeker de juiste maat).

Waterschade in de badkamer herstellen

Door een lekkende syphon is er waterschade aan de badkamervloer ontstaan, losgeweekte tegels, schade aan het stucwerk van de omringende muren. Graag een offerte voor het repareren van de syphon, tegelvloer en stucwerk van de muren. Het aantal m2 is in overleg.

Badkamer renoveren

Binnenkort ga ik de badkamer renoveren, maar ik wil een aantal zaken graag uitbesteden - liefst bij 1 bedrijf. Graag zou ik per klusonderdeel de prijs gespecificeerd zien. De badkamer is 2.73 meter diep bij 1.93 meter breed (vloeroppervlak 5.30 m2) en ligt op de 1e verdieping. Ik verwijder zelf de huidige tegels en badmeubels. 1. Aanleggen aan/afvoer, hang toilet + inbouwreservoir: ø110 moet vanuit meterkast 2.50 meter doorgetrokken worden (door verlaagd plafond, welke we zelf verwijderen en terugplaatsen) en vanaf daar recht omhoog door plafond/badkamervloer en weer 1.50 meter doorgetrokken worden. Prijs graag inclusief gat in betonnen vloer boren. 2a. Vloer + muren egaliseren /tegelklaar maken nadat de tegels verwijderd zijn. 2b. (alternatief op vloer van 2a) Vloer egaliseren inclusief vloerverwarming aanleggen. Er zijn nog wat kleine klusjes, zoals het opschuiven van een afvoerputje en een kraan (ongeveer 20 cm), maar dat kan alsnog bij degene die de klus aanneemt). Wat materiaalkosten betreft: de meubelen, toilet (+inbouw) en tegels zijn besteld. Materialen als PVC, klein materiaal, mortel, et cetera, kunnen meegenomen worden in de offerte. Een globale tekening is toegevoegd met de juiste afmetingen. Datum: vanaf ongeveer 10 december.

Waterschade en lekkage in de badkamer verhelpen

Wij hebben lekkage gehad in onze badkamer, waarbij er schade is ontstaan aan de muren in de slaapkamer en op de overloop. Ook is er een plint op de overloop uitgezet door het water en ik vertrouw de voegen in de badkamervloer niet helemaal. Ik laat graag even bekijken of er toch iets aan de voegen moet worden gedaan, misschien moeten ze vernieuwd worden. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering en wil de klus graag snel laten uitvoeren.

Badkamervloer storten en wanden en plafonds betegelen

Wij zouden graag een badkamer willen plaatsen in een ruimte van circa 6.5 m2. De werkzaamheden betreffen slechts het storten van de vloer en het tegelwerk (lees: wand en vloer tegelen). De vloer heeft een oppervlakte van 6.5 m2 en de muren circa 30 m2. Overige klussen zoals leidingwerk en plafond zijn al door ons gedaan. Graag ontvangen wij van u, mits mogelijk een totaalprijs hiervoor. Het gaat om een woning in Almere-poort.

Badkamervloer en -muren betegelen

Badkamer vloer en muren tegelen.