Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Purmerend of directe omgeving.

1323 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Purmerend:

Betegelen vloer hal en muur keuken

Ik zoek een tegelzetter voor de volgende klus: Hal: +/- 5 m2 vloer betegelen, afmeting tegels 30 x 60, het luik van kruipruimte moet worden mee betegeld, zilver/grijs gevoegd. Keukenwand: +/- 5 m2 muur (gestuct), afmeting tegels 10 x 20, wit gevoegd en/of op advies. Tegels zijn al aangeschaft. Graag ontvangen wij uw gespecificeerde offerte in materiaal (lijm, voegmiddel, kit) en per m2. Met belangstelling kijken wij uit naar uw offerte.

Keuken betegelen

Onze keuken moet na plaatsing betegeld worden. Het is ongeveer 3-4 m2. Ook moet er een stukje muur geëgaliseerd worden van 8 m2. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Vloer betegelen

Ik wil een vloer van 27 m2 laten betegelen. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn hiervoor. Ik ga de tegels zelf regelen. Lijm et cetera in overleg.

Badkamer vloer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer vloer laten tegelen. Afmeting tegel 30 x 60 cm en de tegels zijn van graniet. De oppervlakte van de badkamer is 6 m2.

Douchecabine opnieuw voegen

De douche cabine in de badkamer dient opgevoegd te worden, inclusief opnieuw kitten van de douchebak. Dit omdat er vochtvorming in de muren zit. De douchecabine is ongeveer 4 m2.

Tegels in de badkamer en toilet zetten

Ik wil graag mijn tegels laten zetten in de badkamer en het toilet. De nieuwe tegels zijn 60 bij 60 cm. Daarnaast wil ik graag een verlaagd plafond om de leidingen in weg te laten werken of de leidingen laten frezen. Het oppervlak dat betegeld moet worden is 25 m2.

Tegelvloer aanbrengen

Ik wil in mijn gang van ongeveer 2,5 m2 tegels laten leggen. De afmeting van de tegels zijn 20 x 20 cm, deze schaf ik zelf aan. Geen voorwerk nodig, kan gelijk plaatsen.

Badkamervloer en -muren betegelen

Ik wil een badkamer betegelen. Het oppervlak is ongeveer 210 bij 455 bij 180 cm.

Plavuizen leggen in de woonkamer, keuken, hal en WC

Plavuizen vloer leggen ongeveer 70 vierkanten meter tegels 80 x 80 cm zijn aanwezig. Plavuizen leggen ongeveer 70 vierkanten meter woonkamer open keuken en hal plus wc

Tegelen van een vloertje

Ik zal graag de prijs opgave willen weten voor het tegelen van mijn douche vloer De meting van mijn douche is 2.25 x 2.50

Tegels zetten in diverse ruimtes

Wij willen de vloer laten betegelen in hal bij de voordeur, woonkamer, keuken en hal bij toilet. Aantal m2 ongeveer 42. Tegels zijn al besteld als ook de voorstrijk/primer, lijm, voegmiddel en kit. De opdracht kan uitgevoerd worden vanaf 11 augustus. Ondervloer is beton met ingefreeste vloerverwarming. Benodigde gereedschappen graag zelf meenemen.

Tegels zetten in badkamer en toilet

Ik wil graag de wanden en de vloer van de badkamer en toilet laten betegelen. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Laminaat door vloertegels vervangen

Ik wil het laminaat in de keuken vervangen door tegels. Tegels moeten ook onder de keuken geplaatst worden en het laminaat verwijderen.

Tegels leggen in de woonkamer en keuken

Ik wil in mijn nieuwe woning ongeveer 51 m² vloertegels van 60 x 60 cm laten leggen in de woonkamer en keuken. De tegels koop ik zelf. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloer betegelen met plavuizen

Ik wil graag mijn beneden verdieping laten betegelen met plavuizen. Woonkamer, Keuken en Hal. Ongeveer 50 m². De plavuizen moeten over nieuw in gevreesde vloerverwarming gelegd worden. De afmeting van de tegels weet ik nog niet, ook weet ik nog niet of de tegels in halfsteensverband of recht gelegd moeten worden.

Tegelwerk op de vloer laten leggen

Tegel werk vloer leggen

Plavuizen in badkamer verwijderen

De badkamervloer a 2 m2 dient te worden verwijderd. De plavuizen hoeven niet te worden afgevoerd. De wandtegels dienen behouden te blijven.

Badkamervloer en -muren betegelen

Graag willen wij onze badkamer laten betegelen, vloer en muren. Deze is 2.10 x 2.40 x 2.40 (plafondhoogte is overigens niet 100% zeker de juiste maat).

Voegen van de badkamertegels vervangen

Douchegedeelte moet oude voeg verwijderd worden en opnieuw worden gevoegd

Voegen in de badkamer opnieuw voegen

De voegen van de badkamervloer zijn slecht en moeten opnieuw gevoegd worden. De badkamervloer is ongeveer 3.5 x 3.5 meter groot. Uitvoering is noodzakelijk aankomende week.

Voegen en kit in de badkamer vervangen

Ik wil de badkamer opnieuw laten voegen en het kit laten vervangen. Na een aantal keren douchen is de wand in de gang vochtig, dus waarschijnlijk is er een kleine lekkage. Het gaat om de wanden en de vloer. De vloer is ongeveer 4.6 m2 en de wanden zijn ongeveer 17.5 m2.

Vloertegels in de badcel leggen

Ik wil in de badcel nieuwe tegels laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 1 m2. De aansluitende kleedkamer met een houten ondervloer van ongeveer 1.5 m2 dient ook gedaan te worden. De bestaande tegels dienen verwijderd te worden, een nieuwe ondervloer gestort en daarna de tegels gelegd.

Badkamer, halletje en toilet betegelen

Betegelen van de badkamer, het halletje en het toilet. Dit gaat 1 ruimte worden. Vloer is 9.51 m2 en de wanden van 30.87 m2. Vloertegel 30 X 30 cm. Wandtegel 25 X 40 cm. Het slopen en afvoeren van de oude spullen doen we zelf.

Badkamervloer betegelen

Ik ben op zoek naar een vakman die de vloer van de badkamer opnieuw kan betegelen. De huidige staat van de badkamer is te zien op de foto. Een deel van de oude tegels is er al uit, de andere helft niet (zie foto; kleine witte vierkantjes). In principe kan er overheen worden betegeld, maar das naar eigen inzicht. De tegels zorg ik voor, in overleg ook voor de tegellijm. De badkamer is ongeveer 5-6 m2. Ik wil graag tegels van keramiek laten leggen (30 bij 60 cm).

Badkamer betegelen en voegen

Badkamer betegelen : - vloer smeren, 6.3 m2 - laminaattegels 300 x 1200, 5.3 m2 - douchevloer tegelstrips 100 x 800, 1 m2 - wandtegels 300 x 600 hoogglans wit, 26 m2 - alles voegen. De materialen verzorg ik zelf. De uitvoering in week 31.