Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor muurtje betegelen in toilet ruimte:

Muurtje betegelen in toilet ruimte

Toiletruimte, met nette tegels erop waar ik andere tegels op wil zetten 7 m2.
Onze klant uit Ouderkerk aan de Amstel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtje betegelen in toilet ruimte uit heel Nederland:

Tegels leggen in de achtertuin

Ik wil een groot deel van mijn achtertuin laten betegelen. Met tegels van 14 x 14 x 7 cm. In het midden wil ik links en rechts een border openlaten. De tuin is nu gevuld met zand. Bij de ingang staan wel twee stenen 'palen' die weg moeten. Over een stenen muurtje aan een kant van de tuin wil ik graag een advies: weghalen of laten staan. Ik kan foto's sturen.

Toilet betegelen

Ik wil graag tegels laten zetten in de wc op de grond en aan de wanden. Oude tegels zijn al verwijderd, behalve achter het hangtoilet zelf. Hier moet ook nog een nieuwe gipsplaat achter komen (oude is verwijderd). Muren zijn vlak, maar niet voorbewerkt met een primer. WC is 0,85 x 2,48 m (korte wand) en 1,175 m bij 2,48 m (lange wand). Muurtje achter hangtoilet is 1,21 x 0,86 m. Muur daarboven 1,27 x 0,86 m. Achter het hangtoilet zelf komen kleine mozaïektegeltjes (Spirit Musk Mozaiek) 0,30 x 0,30 m. Voor de muur daarboven en de andere muren heb ik een witte keramische tegel (Snow white) 0,60 x 0,30 m. Keramische vloertegel (Spirit Musk) = 0,60 x 0,20 m. Ik heb geen tegellijm aangeschaft.

Tussenwand plaatsen

Gaarne een vrijblijvende prijsopgave voor onderstaande wzh. Ik zoek voor in de periode 8-3 >> 3-04 een aannemer, die een muur kan optrekken in de woonkamer om een nieuwe afscheiding te maken tussen de hal en de kamer. ( de achterliggende hal wordt hierdoor groter, de trap valt hierdoor buiten de kamer, en komt in de gang. Werk omvat eigenlijk twee hoofddelen. 1a Slopen en afvoeren van bestaande muur tussen kamer en gang. De te slopen muur is ca. 125 cm breed tussen deurstijl en scheidingsmuur met de buren. Het deel boven de deur eruit slopen ca. 55 cm hoog. Een nieuw kozijn met deur plaatsen in de nieuw te bouwen muur. 1b Het maken van een gipsblokkenmuur vanaf naast trapstaander, tegen trapboom, ca. 170cm lang , tot aan plafond, een 90° hoek, en doortrekken van deze muur ca. 40cm, tot aan plafond. Deze muur sluit aan op verdraaide deur kozijn. ( nieuwe positie ca. 45° gedraaid, tov huidige positie ). De gipsblokken lopen boven het kozijn door, tot tegen het bestaande muurtje. Het netjes stuken van deze nieuwe muur in hal en kamer. Na dit werk , eventueel aansluitend afh. Vd prijs, wil ik ook de gang en toilet opnieuw laten betegelen. Groeten

Badkamer renoveren

De klant wil graag de tegels van de muur laten verwijderen. Daarna wil de klant de muren en de vloer laten betegelen. De klant wil een muurtje van 1,20 lang en 1,20 meter lang laten maken. Daar moet een wastafel aan vast komen te zitten. Het plafond moet worden verlaagd en daar moeten daarna weer 2 spots in worden gemaakt. Er moet een zwevend toilet worden geïnstalleerd nadat de oude pot is verwijderd. Het kan zijn dat er een paar andere dingen moeten worden opgehangen, maar dat zal de klant met de vakman overleggen.

Badkamer betegelen incl. muurtje plaatsen in badkamer

Ik wil de badkamer renoveren. De badcabine moet er uit en er komt een muurtje voor in de plaats. Vloer is 4 m2, gelegd met tegels van 60 x 60 cm. Muren (inclusief muurtje) is 19 m2 met tegels van 60 x 30 cm. Het muurtje moet 1. 20 meter lang. 2 meter hoog. worden met: 40 cm cellen betonblok (inclusief betegelen) - 2 rijen glastegels - 40 cm cellen betonblok (inclusief betegelen). Er kan over de oude tegels betegeld worden. Badcabine, radiator en wastafel worden verwijderd.

Badkamer en toilet deels vernieuwen

Ik wil mijn badkamer voor een deel vernieuwen: een nieuwe douchecabine zonder bak, wastafel, spiegel en tegels op de muur en vloer. De badkamer is 4 m2, ongeveer 2 x 2 meter. De radiator, de kraan van de douche en het toilet blijven behouden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Er staat in de badkamer een klein muurtje wat eventueel verwijderd moet worden. De materialen schaf ik zelf aan. Eventueel de andere toiletruimte de vloer en muren betegelen. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Het toilet en het fonteintje blijven behouden. Het zal ongeveer 1.10 x 1.50 meter zijn. Dit graag apart aanbieden.

Achtertuin en voortuin leeghalen, ophogen en betegelen

Momenteel hebben wij in onze achtertuin van ongeveer 60 m² oude tegels met aan de zijkanten een muurtje met daarachter aarde. We willen de hele tuin leeg laten halen, laten ophogen en daarna laten betegelen met grote tegels van bijvoorbeeld 60 x 60 cm. Onze voortuin is enige tijd geleden voor een deel betegeld, maar daar spoelt bij regenval het zand onder de tegels weg. We willen die hele voortuin van ongeveer 2 x 5,5 meter ook laten ophogen en de tegels opnieuw laten leggen. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde offerte. De nieuwe tegels kopen we zelf, het zand laten we graag leveren.

Badkamer en toiletruimte nieuwbouw installeren

In januari 2018 wordt onze naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag de badkamer en toiletruimte laten betegelen en installeren. De badkamer is 270 x 325 cm groot. Hier moet een bad worden geplaatst en ingebouwd met een gemetseld muurtje. Ook de leidingen en afvoer moeten daarvoor worden geplaatst. Verder moet er een inbouwtoilet, badkamermeubel en radiator gemonteerd worden. In het douchegedeelte willen wij een gemetselde wand van ongeveer 200 cm hoog met een nis laten maken. Verder moeten de wanden en de vloer worden betegeld. In de toiletruimte moet een hangend toilet met een inbouwunit worden geplaatst en een fonteintje met kraan. Ook die ruimte moet volledig worden betegeld. We hebben in totaal 20 m² vloertegels van 60 x 60 cm besteld en 27 m² wandtegels van 31 x 61 cm. We denken dat hiermee in februari gestart kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Corrigeren van huidig (schuin) stuukwerk

We hebben een keuken besteld begin dit jaar. En een aannemer ingeschakeld voor de verbouwwerkzaamheden. Uiteindelijk is het werk dat opgeleverd is niet goed afgerond: - Het zijmuurtje van de keuken is tijdens het frezen voor stopcontacten kapot gegaan. Ze hebben een nieuw muurtje in de plaats hiervan opgezet maar die is niet loodrecht gestuukt zoals afgesproken; - De stopcontacten zijn slecht bevestigd; - De achterwand (die we inmiddels maar hebben laten betegelen want het duurde veel te lang) is ook schuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen; voor het corrigeren van de schuine muurtjes, inclusief het verwijderen van de tegels op de huidige achterwand en het herbevestigen van tegels (wij zorgen zelf voor nieuwe tegels). Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer en WC betegelen

De badkamer en de wc moeten opnieuw betegeld worden en de leidingen omleggen en er moet een muurtje uitgehaald worden, degene die het zou doen is opgenomen in het ziekenhuis en we krijgen 16 oktober de sleutel al. Het sanitair wordt geregeld door mijn man. De afmetingen staan in de bijlage.

Partners

Partners van Casius