Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Oostzaan of directe omgeving.

88 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, keramische tegels plaatsen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oostzaan:

Vloer betegelen

Graag een prijsopgave voor het betegelen van een natuurlijke vloer in wildverband. Er liggen nu tegels en er kan naar mijn mening overheen betegeld worden. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor ca. 40m2. De tegels incl lijm voeg enz regelen wij.

Badkamertegels laten vervangen

De wandtegels in de douchecabine moeten worden vervangen, omdat er vocht achter is gekomen. Tevens dus het voeg- en kitwerk vernieuwen. Dezelfde tegels (nieuwe) hebben wij klaarliggen. Het gaat om 2-3 m2.

Badkamer tegelen over tegels

Ik wil de badkamer betegelen over de bestaande tegels en het gedeelte waar het bad zat moet gelijk gestukt worden met de huidige tegels. De badkamer is ongeveer 2,70 x 2,50 meter.

Voegen en kitten in de badkamer

In de badkamer in de douchebak kit verwijderen en opnieuw kitten met grijze kit rondom drain. Een nieuwe witte kit rand aanbrengen nabij de douche en eventueel voegsel verwijderen. Een nieuwe witte kit rand in de keuken aanbrengen en eventueel voegsel verwijderen. Opnieuw voegen van tegelrandjes in de badkamer.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer opnieuw laten betegelen en heb hiervoor de tegels al besteld. Op dit moment liggen er tegels op de vloer en zijn de wanden deels betegeld. Graag wil ik de nieuwe tegels over de oude tegels laten leggen. De wanden zijn 16 m2 en voor de helft betegeld, de vloer is 8 m2 groot.

Badkamervloer betegelen

De bestaande vloer in de badkamer moet op afschot komen. Ook zullen er nieuwe tegels moeten worden geplaatst. Het gaat om een doucheruimte van 110 x 75 cm. Tegels worden zelf aangeschaft. Voegmiddel in overleg.

Vloertegels leggen in de keuken

Het leggen van ongeveer 10 m2 vloertegels, afmeting 600 x 400 x 10 mm. De tegels zijn gekocht. Oude tegelvloer is reeds verwijderd en afgevoerd. Ondervloer is beton waarop een tegeltjesparketvloer op is verlijmd. De oude tegelvloer heeft hier 16 jaar goed op gelegen.

Het betreft hier het betegelen van de ...

Het betreft hier het betegelen van de toilet zowel de vloer als de wanden.Het inbouw toilet is nog niet geplaatst.

Opnieuw betegelen van 1 1/2 badkamerwand ...

Opnieuw betegelen van 1 1/2 badkamerwand van 350x240 en 200x200

badkamer tegelen

badkamer tegelen

Verwijderen oude (Marmer) vloer en ...

Verwijderen oude (Marmer) vloer en wandtegels en aanbrengen van nieuwe tegels. Benodigde tegels voor de vloer ca. 15 m2 en voor de wanden ca. 42 m2..

Badkamer: Tegelwerk (wanden 12 m2, moet ...

Badkamer: Tegelwerk (wanden 12 m2, moet over oude tegels heen getegeld worden), ( Vloer 3 tot 4 m2 )

Ik heb zelf 220 tegels van 15 * 15 cm ...

Ik heb zelf 220 tegels van 15 * 15 cm eruit gehaald en de wanden worden nu recht gestuct. Er komt ook een tegel van 15*15 cm weer op. WEL een belangrijk iets is de datum, dit moet donderdag 20 december gebeuren. En er zal dan vanaf 07:00 uur koffie zijn...

Het gaat om afmaken van zetwerk. 1 wand ...

Het gaat om afmaken van zetwerk. 1 wand 10/10 van wc, vloer met matjes romaans verband van wc, douchevloer met afschot naat putje van 60/60 tegels +mozaiek, voegwerk afmaken, naden kitten. Huidige tegelzetter is 4 weken bezig met niet nakomen van afspraken, dus zoeken we op korte termijn iemand anders. Alle materialen zijn aanwezig.

Zetten van ca 10 m2 hardsteen tegels ...

Zetten van ca 10 m2 hardsteen tegels direct in in cement over vloerverwarming in gang, badkamer en WC. Alles op benedenverdieping. Betreft een betonnen broodjesvloer.