Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keuken betegelen:

Keuken betegelen

Ik wil graag mijn keuken laten betegelen. 5 meter lang met een uitstekende kolom van 20 cm bij 20 cm erin. Het zal 2 tegels hoog worden. Tegels zijn reeds aanwezig. Het is een gestucte strakke ondergrond. De tegels zijn 30x40 ongeveer.
Onze klant uit Limmen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken betegelen uit heel Nederland:

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)

Betegelen van vloer in woning

Het betegelen van ruim 100m2. onder andere in de woonkamer, eetkamer, keuken en hal. In week 30 moet het gelegd worden.

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Tegelwerk vervangen

Ik wil graag mijn woonkamer, keuken en hal betegelen. Ongeveer 45 m2. Wij hebben vloerverwarming. Oude tegels moeten eruit. Het gaat om tegels 60 bij 60 cm. En die grootte willen we ook weer leggen.

Natuurstenen vloer leggen in keuken

Ik wil mijn keukenvloer laten betegelen met zwarte natuurstenen van 20 bij 20 cm met een dikte van 1,2 cm op een betonnen ondergrond. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 5,5 vierkante meter, U-vormig. De stenen verzorg ik zelf, alle overige materialen verzorgd de zetter. Ik verwacht de stenen eind juni binnen te krijgen.

Badkamer aanleggen, Toilet renoveren, Riolering verleggen

Het gaat om een hoekwoning van circa 75 jaar oud met de huidige badkamer achter de keuken op de BG. De huidige badkamer ga ik zelf leegtrekken. In de grote aangrenzende stenen schuur willen wij gedeeltelijk (3,00 meter x 3,00 meter) de nieuwe badkamer (zonder toilet) laten maken. Er moet ook vloerverwarming in komen, inloopdouche, dubbele wastafel, etc. Tevens een wasmachine-aansluitpunt en uitbreiding elektra. Er moet er een (deur)doorbraak komen van huidige oude badkamer naar de schuur. En in de schuur een nieuwe binnenwand. De oude badkamerruimte wordt uitsluitend nog toilet waarin ik de riolerings-aansluiting verplaatst wil hebben. Ook is momenteel ons toilet (samen met 3 andere woningen) nog aangesloten op 1 sceptic-tank. Dit wil ik gewijzigd hebben en onze riolering via mijn zijtuin verleggen en aansluiten op het gemeentelijke riool in de straat aan de voorzijde. Het uitgraven kan ik eventueel zelf. De werkzaamheden zijn dus divers en betreffen o.a. vloerverwarming, riolering, vloeren, muren doorbreken en muren zetten, plafond, betegelen, elektra, ventilatie, sanitair installeren.

Keuken en gang betegelen en vloerverwarming leggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het volgende: Keuken: elektrische vloerverwarming + tegels leggen; 4 m2 Gang: oude tegels verwijderen + tegels leggen; 4 m2 Het liefst rond 16 juli. Graag ontvang ik een offerte

Verbouwing woning

Oude (parallel) keuken verwijderen. Keuken gereed maken voor de nieuwe keuken. Waterleiding verleggen, gas afdoppen, tegelwand verwijderen en stucwerk. Uitbreiden elektra groep. Montage van de nieuwe keuken. Oude badkamer en wc verwijderen. Ook hier moeten leidingen worden verlegd, bad verwijderen, inloopdouche plaatsen en betegelen, stucwerk. Design radiator ophangen en montage wastafel en meubel. De wc is een aparte ruimte. Nieuw inbouwreservoir plaatsen, wc pot en fontein. Achterwand en vloer betegelen. De keuken ruimte omvang 3.38 x 3.56, de badkamer is klein 1.60 x 2.31, het toilet is 1.20 x 0.90 m.

Vloer betegelen

Ik zou graag mijn woonkamer, keuken en gang willen laten betegelen. Het gaat om ongeveer 50m2 in totaal. Tegels (75cm x 75cm) hebben we al en de huidige ondergrond is er al uitgehaald.

Waterleiding verleggen + betegelen van badkamer en toilet

Voor mijn nieuwbouw appartement ben ik opzoek naar iemand die de waterleiding in mijn keuken een paar cm kan verleggen en badkamer en toiletruimte kan betegelen. Het gaat om 40m2 dat betegeld moet worden. Vloertegels zijn 20x20cm, wandtegels zijn 7,5 x 15cm.

Partners

Partners van Casius