Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamertegels op houten vloer tegelen:

Badkamertegels op houten vloer tegelen

De badkamervloer en wanden willen wij laten tegelen. De ondervloer is van hout. De tegels en de voegen van de badkamer zijn nu aan het breken. De vloer is 3 bij 4 meter en de wanden zijn 13 meter en moeten tot 1.50 meter hoog betegeld worden.
Onze klant uit Limmen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamertegels op houten vloer tegelen uit heel Nederland:

Badkamertegels opnieuw voegen

Klus betreft het hervoegen van de doucheruimte. De douche is 1.60 breed, 2.30 hoog en 1.20 diep (9.20 m2). De tegels zijn 60 x 20 cm, afgewisseld met 60 x 10 cm. Het zijn ongeglazuurde tegels.

Vloer badkamer vervangen

Op dit moment zijn de badkamertegels gelijmd op een houten ondervloer. De wens is om dit te vervangen door een betonvloer. De badkamer is 1,83 meter bij 1, 73 meter.

Vloer van stampbeton verwijderen + muurtje stucen

We hebben een vloer van stampbeton die we willen laten verwijderen. Daarna isoleren en vloerverwarming erin plaatsen. Ongeveer 100 m2. Ook moet er een muur verwijderd worden en een houten pilaar als steun worden geplaatst. Boven is een klein badkamertegels waar we een inloopdouche van willen maken. Geen tegels, maar stucwerk muurtjes.

Badkamertegels vervangen op twee wanden

Graag zou ik twee wanden in mijn badkamer opnieuw willen laten betegelen, waarbij de oude tegels verwijderd dienen te worden. Totaal ongeveer 13 m2.

Badkamer en WC's betegelen en installeren

Oude badkamertegels en losstaande douchemuur geheel verwijderen en afvoeren. Graag aparte offerte. Badkamer vernieuwen: bestaande tegelwanden en vloertegels vervangen, metalen bad blijft maar moet wit geverfd (nu beige), douchewand met schuifdeur plaatsen, wasbakmeubel en spiegel, en hoge radiator/handdoekrek aansluiten. Voor de radiator moeten leidingen verplaatst, de overige aansluitingen op dezelfde plek handhaven. Plafond verven, lichtbak aanbrengen. Afmeting badkamer is 270 x 220 cm en 260 cm hoog. Graag materiaal- en arbeidskosten specificeren. Tevens apart het sloopwerk en het afvoeren van gesloopte materialen. Aparte offerte voor renoveren van 2 wc's (boven en beneden): hangende wc-potten aanbrengen plus nieuwe wandtegels en vloertegels. De afvoeren zullen verlegd moeten worden. Beide ruimtes hebben een houten verdiepingsvloer. De toiletten zijn 90 x 80 cm en beneden 170 x 190 cm. Beide tot aan het plafond de wanden tegelen. De tegels wil ik zo groot mogelijk in een grijze tint. De kleur moet nog uitgezocht worden.

badkamer plaatsen

bestaande badkamertegels van muur en vloer slopen, bestaande leidingen en afvoer controleren en zonodig verleggen, installatie van douchecabine, ligbad, wastafelmeubel, toilet, radiator en betegelen van muren en vloer.