Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Koog aan de Zaan:

Badkamer tegelen in visgraat motief

Douche betegelen, wanden achterwand 90 bij 260 en 2 x zijwand 150 bij 230 Toilet betegelen, wanden 90 bij 230 en 2 x zijwand 80 bij 230 En 1 x vrijstaand wandje 1 zijde met de afmetingen 126 bij 200 cm Alles in visgraat tegels door ons zelf aangeschaft tegelgrootte ca 100 bij 300 mm

Leggen van vloertegels in badkamer

De oude vloertegels uit de badkamer dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Deze tegels liggen nu op hout. Voor de nieuwe tegels dient er eerst een ondervloer gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 6 m2.

Tegelwerk in WC en badkamer

Voor onze nieuwe woning in Koog aan de Zaan zoek ik een tegelzetter voor het tegelwerk van de vloeren en wanden van de WC beneden en de badkamer in de week van 21 augustus aanstaande. De WC heeft een standaard afmeting van 1,56 x 0,86 x 260 en de badkamer is 2,04 x 2,25 x 2,50 meter. De badkamer heeft geen vloerverwarming. De huidige tegels worden zelf verwijderd en de wand en vloer worden zelf geëgaliseerd. Het gaat dus alleen om het tegelwerk. Ik zie de offertes graag tegemoet.

Kleine badkamer betegelen

Ik wil graag een kleine badkamer laten betegelen: Vloer ongeveer 8 m2, grote tegels (60 bij 60 cm) Wand ongeveer 6 m2, kleine tegeltjes (12 bij 6 cm) De wanden en de vloer zijn tegelklaar.

Vensterbanken buiten voorzien van geglazuurde tegels

Ik wil graag van de buiten vensterbanken de bakstenen laten verwijderen en geglazuurde vensterbanktegels laten aanleggen. Het gaat om verschillende afmetingen: 2 x 2.5 meter beneden en op 1e etage 2 x 1 meter en 1 x 0.50 centimeter.

Vloer nieuwe keuken en badkamer tegelen ...

Vloer nieuwe keuken en badkamer tegelen ongeveer 8 m2 (grote tegels) Badkamer muren tegelen ongeveer 20 m2 (15-15 cm) Tegels koop ik zelf.

nieuwe tegels wand(19m2) en vloer ...

nieuwe tegels wand(19m2) en vloer (5m2) op de plaats van het bad een douchecabine,bad vervalt. vrijhangend toilet plaatsen afvoerpijp verplaatsen. nieuwe radiateur ophangen. nieuw badkamermeubel aansluiten op plaats van het oude. Sanitair en tegels worden zelf aangeschaft.

De badkamervloer en wanden moeten ...

De badkamervloer en wanden moeten getegeld worden. Niet helemaal tot plafond, er komt ook een deel stucwerk. Dit wil ik overigens ook uitbesteden, maar kon maar 1 optie kiezen. De toiletruimte moet ook vloer en wand getegeld worden. Ook hier geldt niet tot het plafond, maar deel stucwerk. Overigens wil ik ook ruim 110m2 gestuct hebben. Hiervan wil ook graag een prijsopgaaf