Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in IJmuiden of directe omgeving.

357 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen, tegelwerk badkamer, vloertegels 60*60 leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in IJmuiden:

Wc tegelen

Ik wil de muren van mijn wc betegelen. Het is 4 a 5 vierkante meter, en de tegels schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.

Keukenachterwand betegelen

We willen graag de muur achter de kookplaat betegelen en een laag deel onder het raamstel, is hooguit 5m2 . De tegels lopen door naar de andere muur waar ook nog een klein deel tot aan de grond getegeld moet worden.

Badkamervloer opnieuw betegelen

Ik wil graag ongeveer 6 m2 laten betegelen in mijn badkamer, er zal ook iets van een ondervloer moeten worden geplaatst, er zit nu een scheur in de huidige vloer.

Werkruimte betegelen

Ik wil mijn werkruimte laten betegelen, met witte 15 x 15 cm tegels (zelf geregeld). Het gaat om een muur met een hoek van 3.10 x 2 meter, 1.10 x 0.5 meter en 1.80 x 1.90 meter. Dus totaal 10,2 m2. Ik zorg zelf voor het verwijderen van de oude tegels, en zorg dat de muur strak (tegelklaar) is. bevestigingsmateriaal en voegmiddel mag de vakman aanschaffen.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik zoek iemand die mijn vloer in de badkamer (2,50 x 2.00 meter) wil betegelen. Oude tegels kan ik zelf verwijderen. Er is waterlekkage geweest, die verholpen is. Graag advies: kunststof of tegels (houten vloer). Er zit een bad in en een douchecabine, wat een inloopdouche moet worden.

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.

Badkamervloer tegelen

De vloer van de badkamer tegelen. Afvoerputje moet een afvoergoot worden. Geen sloop werkzaamheden, geen afvoer vuil, materiaal aanwezig. Tegels 40 x 40 cm. Oppervlakte 4 m2. Appartement 1e verdieping. Ik krijg op 10-09 de sleutel, zou het fijn vinden als het dan heel snel kan.

Balkontegels leggen

Het leggen van plavuizen op een bitumen vloer. Wij hebben daar Eterno Ivica dragers voor. En ook de plavuizen. Het gaat dus echt om het leggen en op maat zagen hiervan. Het gaat om een ruimte van 2.50 bij 2.50 en een stukje van 80 cm bij 2.50 meter.

Vloer met vloertegels betegelen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het betegelen van mijn woonkamer, keuken, hal en toilet. De ruimtes lopen in elkaar over en de maat is in totaal 55 m². Op dit moment ligt er laminaat op een betonnen ondervloer met vloerverwarming. Wij verwijderen zelf het laminaat. De tegels hebben wij al uitgezocht, het zijn 'laminaat look' tegels met een afmeting van 83 x 13,5 cm. We willen deze klus graag eind april laten uitvoeren.

Betegelen keuken en hal

Betegelen keuken en de gang in steensverband. Er ligt een betonnen vloer met al oude vloertegels erop. Als het mogelijk is hierover heen tegelen. Vloertegels moet ik nog uitzoeken (30 bij 60 cm). Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter.

Balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. Ik heb de tegels van 60 bij 60 cm, lijm en voeg allemaal al liggen. Het gaat dus alleen om het leggen. Het balkon is ongeveer 22 m2 groot.

Vloer in de woning betegelen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het betegelen van de woonkamer, keuken en hal, dit is bij elkaar 40 m2. De tegels zijn besteld bij Beenhakker in IJmuiden. De woning word in juni opgeleverd.

Badkamervloer overnieuw doen

Kort uitgelegd: Via een bedrijf hebben wij onze badkamer laten doen. Helaas is dit tot 2 keer toe fout gegaan en moet dit nu (opnieuw) opgelost worden. Op dit moment is de afloop in onze badkamer niet goed,binnen 3 minuten loopt het water van de douche naar de deur, bijna de gang in en dat is van de ene naar de andere kant van de badkamer, en zijn we ook bang dat het putje niet optimaal werkt. Bij de eerste keer tegelen is het putje ook kapot gemaakt, dat is hersteld dus het putje zit er nu gewoon in maar we hebben het idee dat er iets niet helemaal lekker is. Nu zijn wij opzoek naar iemand die dit voor ons op korte termijn, aangezien we al ruim 2 maanden bezig zijn, kan herstellen. Dat betekend waarschijnlijk 2 lagen tegels en 1 laag egaline verwijderen, de badkamer aflopend maken (wat nu al tot 2 keer toe fout is gegaan) en opnieuw tegelen, voegen en kitten. En mocht er iets mis zijn met het putje, dit oplossen. En ook het puin afvoeren. De offerte gaat naar het bedrijf en de materialen moeten wij ook via hun bestellen, zij betalen uiteindelijk alles.

Wandtegels zetten in de keuken

Ik wil graag keuken wandtegels laten plaatsen, het gaat om circa 1.5 m2, inclusief afkitten. Er hoeven geen oude tegels te worden verwijderd en de tegels worden zelf aangeschaft.

Douchevloer herstellen

Wegens verkoop van de woning moet na een oude lekkage de vloer hersteld worden. Wat losliggende tegels van 10 x10 cm vastzetten, een stuk of 5 tegels. Het is momenteel gerepareerd met quick fix met kit. Graag met nota/bon.

Nieuwe betegeling in de badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van de muren van mijn badkamer. De badkamer is ongeveer 2,5 meter bij 1 meter en muren moeten van de vloer tot aan het plafond betegeld worden. Op dit moment zitten er oude geverfde tegels op de muur.

WC en badkamer laten betegelen

Kant en klare badkamer en wc betegelen: er hoeft alleen betegeld te worden, de muren zijn tegelklaar gemaakt en de vloer ook.

Woonkamer tegelen

Ongeveer 65m2 tegelzetten op een vlakke vloer, op zeer korte termijn. Week 26 of 27 moet het gebeuren. Tegels zijn aanwezig.

Tegels (wand) en de douche cabine ...

Tegels (wand) en de douche cabine vervangen

Het gaat om het tegelen van een kleine ...

Het gaat om het tegelen van een kleine badkamer.

Reeds bestaande badkamer uitbreiden met ...

Reeds bestaande badkamer uitbreiden met ligbad en het verplaatsen van de andere delen het compleet vervangen van de vloertegels en de wandtegels.

Muur van nieuwe keuken moet worden ...

Muur van nieuwe keuken moet worden betegeld. Plm. 6 vk. meter. Muur is al vlak en tegelklaar. Niet al teveel moeilijke vlakjes, alleen deels achter afzuigkap: loopt schuin weg.

Wij zoeken iemand om onze badkamer te ...

Wij zoeken iemand om onze badkamer te betegelen. Wij zorgen dat de vloeren en muren glad worden en dat er overal gewerkt kan worden. De vloer zal bestaan uit grote tegels 50*50 en de wanden uit mozaiek (geen glas mozaiek).

25 m2 wandwerk/ 5 m2 vloer/ tegelen over ...

25 m2 wandwerk/ 5 m2 vloer/ tegelen over het bestaande tegelwerk/ er is ook 6 meter sierstrip voor de hoeken nodig