Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Huizen of directe omgeving.

978 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken, vervangen keuken tegels, voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer, de wanden en vloer van een badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Huizen:

Keukenwand betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die in mijn keuken de achterwand boven mijn keukenblad kan betegelen. 6 m2 van de wand bestaat uit hout, 3 m2 uit bestaande tegels - hierop dienen de nieuwe tegels gezet te worden. De tegels, afmeting 10 bij 20 cm, zijn al aanwezig.

Tegels in toilet vervangen

Verwijderen van een dubbele laag tegels en opnieuw betegelen van het toilet met simpele witte tegels. Uitvoering tussen 17 en 30 mei. Budget oplossing in verband met oplevering voor verhuizing.

Keuken betegelen

Ik wil mijn keuken laten betegelen. Het betreft 7,15 vierkante meter in totaal. Een deel van een muur en de achterwand van de keuken. Wij hebben een idee van de tegels echter willen dit bespreken met de tegelzetter.

Begane grond betegelen in een nieuwbouwhuis

Voor een nieuwbouw huis zoeken wij een tegelzetter voor de vloer van de begane grond. De tegels zijn 60 x 60 cm (20 m2) voor de keuken en 30 x 120 voor de rest van de verdieping. De gehele verdieping is 75 m2.

Tegelvloer aanhelen

Wij hebben een nieuwe pui laten plaatsen. Hierdoor moet de bestaande tegelvloer in de keuken iets verlengd worden. We hebben nog voldoende tegels om de 14 cm breed en over een lengte van 2.20 meter mooi te kunnen leggen. Deze reep moet nog wel op hoogte worden gebracht. Dit zal ongeveer 1 cm omhoog moeten.

Tegelzetten en stucwerk in keuken

In een keuken van ongeveer 22 m2 wil ik graag wandtegels en ongeveer 15 m2 vloertegels over de bestaande tegels heen aan laten brengen. Bij de wandtegels moet rekening worden gehouden met ongeveer 2 m2 waar nu geen tegels zijn (na verwijdering van wandkast en afzuigkap). Tegellijm moet geleverd worden, tegels zijn al aanwezig. In de keuken ook ongeveer 10 m2 plafond stucwerk aanbrengen. Ondergrond zijn houtvezelplaten (zoals in jaren '70 veel gebruikt werd). Uit eerdere ervaring is gebleken dat na het aanbrengen van een primer de platen gestuukt kunnen worden. Alternatief zou zijn platen slopen en vervangen door gipsplaten. In het plafond moeten tevens 4 openingen voor inbouwspots komen. In een kleine toiletruimte moet het plafond 1 m2 opnieuw van gipsplaat voorzien en gestuukt worden. Tevens om staande afvoerpijpen in een hoek een koker van gipsplaat aanbrengen, afmeting ongeveer 15 x 15 x 200 cm.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag 12 m2 wand in de keuken laten betegelen. De oude wandtegels zullen ook nog verwijderd moeten worden.

Gedeelte van de badkamer tegelen

Ik zoek iemand die 3 m2 aan wand in mijn badkamer kan tegelen en mijn douche daarna weer kan ophangen. Eventueel zoek ik ook hulp met het verwijderen van de huidige tegels, gipsplaten en aanbrengen van nieuwe gipsplaten.

Tegelen van de badkamer

Wij zijn enkele verbouwingsklussen aan het uitvoeren. Daarbij verwijderen wij de tegels in de badkamer, het toilet en eventueel de hal. Wij willen er daarna weer tegels laten plaatsen van 40 x 40 cm. Het gaat om een badkamer van 3 x 4 meter, een toilet van 1 x 1,5 meter en een hal van 4 x 2 meter. De tegels zullen wij zelf aanschaffen. Wij ontvangen graag een prijsindicatie op basis van deze gegevens. Naar aanleiding van de indicatie zullen wij een bedrijf uitnodigen voor een bezoek om het werk verder door te spreken.

Tegels vensterbank vervangen

Na een inbraakpoging is er 1 tegel van de vensterbank gebroken. Deze moet of vervangen of weer gezet worden. Graag laten weten of dit gedaan wordt, en voor welk bedrag (ongeveer).

Keukenvloer tegelen

Betreft een te betegelen keukenvloer met een oppervlakte van ongeveer 11 m2. Materiaal is aanwezig, maat tegels 16,8 cm x16,8 cm.

Tegelzetten keuken

In de week voor 21 juni as. zal er een keuken worden geplaatst, door een keukenbedrijf. Hierna moet nog gedaan worden het tegelwerk. Tegels worden/zijn gekocht bij Praxis, alleen moeten professioneel geplaatst worden. Tegelzetter gebruikt eigen gereedschap en lijm. Keukenmaat is: 3,38 x 2,10. Vloerruimte ongeveer 4,25 m (onder de keuken worden geen plavuizen gelegd) en muurtegelruimte ongeveer 2,75. Exact te bepalen na plaatsing keuken. Offerte mag dus uitgaan van offerteprijs per m2 meter, die na de klus bepaald kan worden! Tegelwerk z.s.m. na plaatsing keuken.

Badkamer + aparte wc tegelen

De badkamertegels zijn nu oerlelijk en aan vervanging toe. De tegels haal ik er zelf uit. Zelf wil ik ook graag de nieuwe tegels leveren. De leidingen zijn opbouw en hopelijk is dat geen probleem. De oppervlakte van de badkamer muren samen is ongeveer 15 m2 en de vloer hoeft niet gedaan te worden. Verder is de aparte wc 4 m2 aan oppervlakte van de muren en de vloer is ongeveer 1 m2.

Tegelvloer leggen

Wij willen graag weten wat de kosten zijn om een tegelvloer te laten leggen, het gaat om ongeveer 30m2. Op dit moment weten we weinig over de woning, wel weten we dat er een houten ondervloer is, maar of er een cementlaag overheen komt weten we niet. Graag zouten we willen weten wat de kosten zijn om de vloer te laten leggen, een inc.prijs voor cement-vloer en de andere zonder.

Badkamer opnieuw betegelen

Badkamer opnieuw betegelen, alleen wanden, 20 m2. Er zijn tegels losgekomen. Dus oude moeten verwijderd worden. Eventueel levering.

toilettegels

In mijn toilet komen aan één wand de tegels naar voren van de wand. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken hoe of wat.

Op een balkon moeten tegels gezet ...

Op een balkon moeten tegels gezet worden, vorstvrij. De afmeting dient vooraf door de vakman gemeten te worden. Graag langs voor een bezoek. De klant heeft al een tegel in gedachte. In overleg kunnen deze besteld worden door haar zelf (bij Allertz) of via u als vakman. Bij de buren ligt al een dergelijke vloer, zo wil de klant deze ook.

Wij hebben een woning uit 1951 ...

Wij hebben een woning uit 1951 aangekocht met een verouderde badkamer met granitovloer. Omdat er nu geen bad in past, moet de aangrenzende halkast erbij worden getrokken (muur doorbreken, kastdeur eruit en wand dichtmaken). Al het oude moet eruit gehaald en dan betegeld (vloer en wand), bad, douche, hangend toilet en wasmeubel plaatsen. Incl. leidingwerk verleggen/aanpassen, etc. We willen hem compleet af hebben, dus hij moet 100% af worden opgeleverd. Betreft een kleine badkamer. Alle meubels, kranen, tegels, etc. kopen we zelf.

Badkamer is door vorige bewoners van het ...

Badkamer is door vorige bewoners van het huis verbouwd. Tijdens de aankoop van het huis hebben we een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Daaruit is gebleken dat er vocht achter de tegels op de wand zit / de tegels op sommige plaatsen loszitten. Nu willen we het gedeelte binnen de doucheruimte van de badkamer - waar zich het probleem voordoet opnieuw laten betegelen. De oude tegels moeten dus verwijderd worden (dit moet "voorzichtig" gebeuren, omdat we de rest van de tegels willen laten zien. Er moet vervolgens opnieuw betegeld worden (ongeveer 5 m2), zodanig dat er geen vochtproblemen meer kunnen optreden.

In toilet & badkamer (2 x3) zou ik graag ...

In toilet & badkamer (2 x3) zou ik graag de tegels willen vervangen. De tegels zou ik graag van vloer tot plafond willen hebben. Vooral om de muren te besparen van vocht.

We willen de achterwand van de keuken ...

We willen de achterwand van de keuken laten betegelen (incl. voegen en afkitten) ca 3.5 m2 De achterwand is reeds gestucd en voorgestreken en gewit. Tevens de omrand van de openhaard met dezelfde tegels (mozaik 3 x 3 cm per steentje) betegelen en eveneens afvoegen ca 1.5 m2. Aanwezig zijn de tegels, verder zelf materiaal mee nemen.

vervangen van door zetting kapotte ...

vervangen van door zetting kapotte wandtegels in toilet

het vervangen van tegelvloer in badkamer

het vervangen van tegelvloer in badkamer

We gaan de badkamer geheel vernieuwen. ...

We gaan de badkamer geheel vernieuwen. We willen op de muren nieuwe tegels hebben tot het plafond. Op de granieten ondergrond willen we vloertegels, de vloer moet vlak gemaakt worden. De leidingen moeten achter de tegels zoveel mogelijk weggewerkt worden. Er moet een nieuwe badkamermeubel, douchscherm en verwarmingselement geplaatst worden. De spullen hebben we vandaag besteld bij Praxis. De afmeting van de badkamer is: lengte 2 meter, breedte 1,55 meter, hoogte 2,48 meter. Op de grond ligt momenteel een granietenplaat, met de genoemde afmetingen. De oude radiator willen we vervangen met een design radiator. Het toilet laten we zoals die is.

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. ...

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Nadat die geplaatst is, willen wij nieuwe tegels op de huidige tegels die niet meer van deze tijd zijn. Het gaat om ongeveer 2,5 vierkante meter. Wij zijn reeds in het bezit van nieuwe tegels 20 x 20 cm.