Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor steen strips op wand aanbrengen:

Steen strips op wand aanbrengen

We zou graag een wand willen laten betegelen met steen strips, het is een muur van 4 bij 2.48 meter in de huiskamer. De steenstrips en lijm zal worden aangeschaft bij de Gamma zelf. Graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steen strips op wand aanbrengen uit heel Nederland:

Huiskamermuur voorzien van spachtelputz

Op de muur zitten nu steen strips, deze muur wil ik laten voorzien van spachtelputz. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Vloertegels of steenstrips aanleggen

Ik wil graag een ruimte van ongeveer 100 m2 laten voorzien van steenstrips op een betonnen vloer. De steen strips mogen in overleg worden aangeboden.

Steenstrips glad stuken

Muur van 12 vierkante meter met steen strips daar wil ik een laagje overheen behangklaar wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouw op de benedenverdieping verwijderen

Schouw dieverwijderd moet worden staat tegen dragende muur. Steen strips verwijderen en de gehele muur 8x3 glad afwerken

Badkamervloer en toilet vernieuwen

Graag willen wij de vloer van onze badkamer vernieuwen. Er ligt nu zeil op een ondergrond van vinyl. Het vinyl is gelijmd op een houten ondervloer. In plaats van het zeil willen wij graag kunststof tegels met een steen- of houtlook. Het is een vloer van ongeveer 4 m2. Het liefst willen we een oplossing waarbij de douchecabine kan blijven staan. Als dit niet mogelijk is, moet hij gedemonteerd worden en opnieuw in elkaar gezet. De vloer die erop komt is alleen om de badkamer er mooier uit te laten zien, niet voor de waterdichtheid. Ook moeten er plintjes aangelegd worden en aluminium strips rondom de douchecabine. Daarnaast willen we, als de kosten betreffend de badkamer meevallen het toilet beneden laten vernieuwen. Hier moet een nieuwe vloer met tegels komen, een nieuwe staande wc pot plus stortbak en een fonteintje. Graag ontvang ik een offerte.

Steen strips verwijderen en stucwerk aanbrengen

Begin april mogen wij onze betrekking nemen in een ander huis, maar daar is nog wat stucwerk te doen. Betreft de gang en het trapgat op de begane grond. Nu is de muur bekleed met steen strips en dat zouden we graag helemaal glad hebben. Kunnen wij van u een offerte ontvangen voor het verwijderen van de steen strips en het schilder klaar maken van de muren. Het betreft 15 vierkante meter, met diverse ondergronden en de vloer a 5 vierkante meter moet worden afgeplakt.

Steenstrips aanbrengen

ik heb twee muren waar ik graag steen strips op hebben wil wij zijn niet handig.

Toilet betegelen

Betegelen van het toilet, hoogte 259 centimeter, twee wanden van 145 centimeter en een achterwand van 1 meter. Voor de twee zijwanden witte tegels van 30 x 60 en de achterwand worden antraciet kleurige steen strips. Mocht u nog vragen hebben voor het maken van een offerte, kunt u ons altijd mailen:

Leiding- en installatiewerk

Badkamer: - Oude vloertegels verwijderen en nieuwe plaatsen (5 vierkante meter). - Bovenkant badkamer betegelen met steen strips (3 vierkante meter). - Hang wc aanleggen inclusief rioleringsleidingen. - Wastafel kastje plaatsen. - Inloopdouche plaatsen. Daarnaast in de woonkamer 3 radiatoren verplaatsen. Inclusief leidingen die worden verlengd infrezen in de vloer omdat dit een nieuwbouw woning betreft. We krijgen de sleutel pas in maart 2015 en we organiseren een algemene kijkdag voor aannemers, dan kunt u langskomen om te kijken, indien nodig.

Gashaard Dru Metro XT inbouwen

Graag een offerte voor het inbouwen van een gashaard, Dru Metro 100 XT. Inbouw afmetingen: 118,8 x 81 x 38 cm (B x H x D) Offerte voor materiaal, inbouwen en aansluiten. De haard komt in een aanbouw van 3 meter hoog. Plat dak met een houten dak. U moet denken aan materialen als rookkanaal van 2.5 m, dakdoorvoer, isolatie, 2x rooster enz. Geen bochten. Gasleiding ligt er en ook elektra is aanwezig. Verder moet er een schouw omheen gebouwd worden van 3 m hoog, ongeveer 45-50 cm diep, en 1.10 breed van brandwerend materiaal. Er komt ook een tv op de haard. Stuc klaar opleveren om steen strips te kunnen plaatsen. Foto's van huidige en gewenste situatie zijn beschikbaar.