Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor steen strips op wand aanbrengen:

Steen strips op wand aanbrengen

We zou graag een wand willen laten betegelen met steen strips, het is een muur van 4 bij 2.48 meter in de huiskamer. De steenstrips en lijm zal worden aangeschaft bij de Gamma zelf. Graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steen strips op wand aanbrengen uit heel Nederland:

Steenstrips plaatsen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het aanbrengen van steenstrips. Hoop dat onderstaande informatie voldoende is: -Het materiaal waar de steen strips opkomen is Siniat Bluclad 10 mm – hechtmortel 5 mm conform opgave leverancier steenstrips – steenstrips waalformaat, kleur en structuur conform bestaand, in 2 kleuren – steenstrips aanbrengen in kettingverband conform bestaand – rollagen boven de kozijnen – voegen conform bestaand inclusief onderprofielen. Het gaat in totaal om 75 m2

Het voorzien van een buitengevel van steenstrips

Ik zoek een gevelspecialist die de voor- en zijgevel van mijn woning kan voorzien van witte metsel steen strips. Het gaat in totaal om 70 m2. De buitengevel is al gestuukt.

Gevelbekleding aanbrengen met steenstrips

De voorgevel van de begane grond en de eerste verdieping willen wij bekleden met steen strips. Er zijn 3 kozijnen en een voordeur aanwezig. De oppervlakte zal ongeveer 20 m2 zijn.

Huiskamermuur voorzien van spachtelputz

Op de muur zitten nu steen strips, deze muur wil ik laten voorzien van spachtelputz. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Vloertegels of steenstrips aanleggen

Ik wil graag een ruimte van ongeveer 100 m2 laten voorzien van steenstrips op een betonnen vloer. De steen strips mogen in overleg worden aangeboden.

Steenstrips glad stuken

Muur van 12 vierkante meter met steen strips daar wil ik een laagje overheen behangklaar wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouw op de benedenverdieping verwijderen

Schouw dieverwijderd moet worden staat tegen dragende muur. Steen strips verwijderen en de gehele muur 8x3 glad afwerken

Badkamervloer en toilet vernieuwen

Graag willen wij de vloer van onze badkamer vernieuwen. Er ligt nu zeil op een ondergrond van vinyl. Het vinyl is gelijmd op een houten ondervloer. In plaats van het zeil willen wij graag kunststof tegels met een steen- of houtlook. Het is een vloer van ongeveer 4 m2. Het liefst willen we een oplossing waarbij de douchecabine kan blijven staan. Als dit niet mogelijk is, moet hij gedemonteerd worden en opnieuw in elkaar gezet. De vloer die erop komt is alleen om de badkamer er mooier uit te laten zien, niet voor de waterdichtheid. Ook moeten er plintjes aangelegd worden en aluminium strips rondom de douchecabine. Daarnaast willen we, als de kosten betreffend de badkamer meevallen het toilet beneden laten vernieuwen. Hier moet een nieuwe vloer met tegels komen, een nieuwe staande wc pot plus stortbak en een fonteintje. Graag ontvang ik een offerte.

Steen strips verwijderen en stucwerk aanbrengen

Begin april mogen wij onze betrekking nemen in een ander huis, maar daar is nog wat stucwerk te doen. Betreft de gang en het trapgat op de begane grond. Nu is de muur bekleed met steen strips en dat zouden we graag helemaal glad hebben. Kunnen wij van u een offerte ontvangen voor het verwijderen van de steen strips en het schilder klaar maken van de muren. Het betreft 15 vierkante meter, met diverse ondergronden en de vloer a 5 vierkante meter moet worden afgeplakt.

Steenstrips aanbrengen

ik heb twee muren waar ik graag steen strips op hebben wil wij zijn niet handig.