Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hoorn of directe omgeving.

666 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: opnieuw betegelen van de vloer, badkamer en toilet, straat ophogen, de gehele begane grond betegelen met leveling methode, vloertegels leggen, keukenvloer betegelen, een tegelvloer en ondervloer van een badkamer vervangen, 3 badkamers + toilethal betegelen, woonkamer tegels leggen, badkamer opnieuw betegelen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegels aan een keukenwand aanbrengen, tegelen, inbouwreservoir en lekkage, tuin betegelen waar al beton ligt, tegels leggen, tegels in voortuin leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hoorn:

Serre betegelen

We willen graag de vloer vervangen in de serre. Tegels 60x60 cm. Serre is 8,5m lang en 2,5 breed. Over een lengte van 4,5 m is ze 1 meter breder. Totale oppervlakte is dus 25,75m. De oude vloer (plavuizen) moet eruit en afgevoerd. De tegels moeten we nog aanschaffen. Overig materiaal is voor aannemer. We zijn op zoek naar foutloos werk. Het risico van een foutje dient dus in uw prijs te zitten. Het telefoonnummer is van de beheerster van het pand. Het beste is om mijn email adres aan te schrijven voor vragen.

Badkamer betegelen

Ik heb een badkamer van 4,2 m2 en ik wil de vloer betegelen met antraciete grote tegels. Wanden tot 1,5 meter hoogte met nog te bepalen kleur tegels 60 x 30 cm. Rest van de muur, boven 1,5 meter, stuken. De prijs moet inclusief nieuwe tegels en verwijdering en afvoer huidige tegels. Graag ook extra prijsopgave met vloerverwarming.

Steen strips op wand aanbrengen

We zou graag een wand willen laten betegelen met steen strips, het is een muur van 4 bij 2.48 meter in de huiskamer. De steenstrips en lijm zal worden aangeschaft bij de Gamma zelf. Graag een offerte hiervoor.

Tegels in de keuken zetten

Ik wil tegels laten zetten in de keuken. Het gaat om ongeveer 8-9 m2.

Vloertegels leggen

Ik wil graag in mijn berging van 20 m2 vloertegels laten leggen en op zolder ongeveer 55 m2. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen via de mail. Tegels moeten op de zandcementvloer worden geplaatst. In de berging kometen tegels van 30x60cm, de tegels voor de zolder moeten we nog uitzoeken. Waarschijnlijk tegels van 45x45 of 30x60 centimeter.

Balkon betegelen

Betegelen balkons op beton 5mx1. 60 / 5m bij 1. 10 en zeembalkons 2x 5mx0,42

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij willen onze badkamer van 230 cm bij 205 cm bij 250 cm opnieuw laten voegen en kitten. De vloer en in overleg ook de voegen van de wanden. De vloertegels zijn circa 30 x 40 cm. De wandtegels zijn circa 20 x 30 cm. Graag aanvaarding op korte termijn aangezien voeg op de vloer al loslaat.

Opnieuw voegen van de doucheruimte

Onze doucheruimte, ongeveer 1 m2, moet opnieuw gevoegd worden omdat de voegen poreus zijn geworden. Het betreft de muren en de vloer. Wij hebben nu een lekkage

Verwijderen van de tegelvloer

Verwijderen van circa 60 m2 tegels in woonkamer en gang. Verlijmd op betonvloer. In appartement op 1 hoog. Er is een container te plaatsen voor het appartementencomplex in Purmerend

Vloertje betegelen

Hierbij vragen wij een offerte aan voor het volgende: Wegens verwijderen van de trapkast in de woonkamer dient er een vloeroppervlak van 2.50 m2 te worden betegeld met 60 x 60 cm tegelformaat. Er kan zo betegeld worden, de vloer is egaal en de tegels hebben wij. De werkzaamheden zijn in Hoorn. Voorkeursdatum: 10 februari. Graag ontvangen wij een totaalprijs, inclusief lijm en voeg.

Vloer en muren in de badkamer betegelen

Tegelzetter gezocht voor betegelen van de vloeren en muren in de badkamer. In het toilet: Wandtegels zullen worden verwijderd. Vervolgens betegelen tot aan het plafond. Over vloertegels zal moeten worden betegeld. Wand: 11 m2, vloer: 1.20 m2. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden. In de badkamer: Over zowel wand- als vloertegels zal moeten worden betegeld. Wand: 27 m2, vloer: 7.80 m2. Hier kan over de huidige tegels betegeld worden. Voor de tegels wordt gezorgd. Werkzaamheden dienen plaats te vinden tussen woensdag 7-9-16 en woensdag 14-9-16.

Tegelwerk aan laten brengen

Ik wil graag de vloer in de keuken/gang en toilet laten betegelen, dit is ongeveer 11.5 m2. We willen een grote, strakke tegel erin hebben. Waarschijnlijk schaffen we die zelf aan. Liefst ook eerst de verlijmde tegelvloer eruit halen. Eronder is een betonnen vloer. Er is geen vloerverwarming. Wat kost dit?

Vloertegels aanbrengen op zolderkamer

Ik wil graag 20 m2 vloertegels op zolderkamer laten leggen, de tegels zijn al aanwezig. Egalisatie niet nodig, vloer is schoon en klaar om te betegelen.

Gang met Portugese tegels betegelen

Ik wil graag de vloer in de gang (ong 3,6 x 1 m) en eventueel het toilet (1 m2), laten betegelen met Portugese tegels met motief (20x20 cm). Het betreft hier een houten ondervloer. De voeg dient zo minimaal mogelijk te zijn.

Vloer betegelen op de begane grond

In oktober wordt mijn woning opgeleverd en hier wil ik graag 60 m2 vloeroppervlakte laten betegelen met 60 x 60 tegels. Deze schaf ik zelf aan en hoeven dus niet geleverd te worden.

Vloertegels leggen

Er dienen vloertegels te worden aangebracht van 33 bij 33 cm in de hal, overloop en keuken. De oppervlakte totaal is 15 m2. Er is een plattegrond beschikbaar.

Vloertegels laten zetten

Op de begane grond vloertegels zetten in de hal, keuken en overloop. In totaal is het 15 m2. Hiervoor moet het clicklaminaat eerst verwijderd worden.

Vloertegels in de badkamer vervangen

In badkamer van 5 vierkante meter willen wij in verband met een lekkage de oude vloertegels verwijderen en nieuwe plaatsten. De nieuwe tegels hebben wij al, deze hebben een afmeting van 30 bij 60cm. Wij hebben een inloop douche met glazen wand, hier moet ook opnieuw betegelt worden. De woning is van houtskelet en onder tegels zit meteen hout, misschien dat hier nog een ondervloer of iets in die geest zodat er in de toekomst geen lekkages meer zijn. Graag advies hier over.

Betegelen van de woonkamer en keuken

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken laten betegelen met keramische tegels (genaamd Imperial Vanille) van 45x45 cm. Ik heb de tegels nog niet aangeschaft. De totaal te betegelen oppervlakte bedraagt 40 m2. Ik weet nog niet of de vloeren geëgaliseerd moeten worden. Het huis is leeg en op de begane grond. Ik wil graag weten hoeveel me dat ongeveer gaat kosten.

Woonkamer en keuken betegelen

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken laten betegelen met keramische tegels (genaamd Imperial Vanille) van 45x45 cm. Ik heb de tegels nog niet aangeschaft. De totaal te betegelen oppervlakte bedraagt 40 m2. Ik weet nog niet of de vloeren geëgaliseerd moeten worden. Het huis is leeg en op de begane grond. Ik wil graag weten hoeveel me dat ongeveer gaat kosten.

beton storten

Ik zoek een bedrijf die op zeer korte termijn een betonvloertje van ca. 17m2 in Hoorn wil storten.

Horeca keuken betegelen

Wanden van de keuken van ongeveer 5 x 5 meter betegelen maar moet wel zo dat de zaak (horeca) door kan draaien. Levering in overleg. Nu ook betegeld, maar is niet meer gelijk wegens verbouwing. Muur egaliseren. Flexibele timing in overleg. *

In onze bijkeuken moet een tegelvloer ...

In onze bijkeuken moet een tegelvloer worden aangebracht. De bijkeuken is ca. 2,5m x 2,8m, de tegel is 30x30.

ca 21 m2 tegelen, 1 want groen gips, 2 ...

ca 21 m2 tegelen, 1 want groen gips, 2 wanden over reeds bestaande betegeling heen zetten. 1 schuine want, geen tegels nodig.

ik heb een douchecabine in de ...

ik heb een douchecabine in de badkamer,maar er blijft na het douchen water achter op de vloer.De vloer moet daarom iets hellend getegeld worden zodat al het water naar de afvoer kan.