Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamervloer op afschot tegelen:

Badkamervloer op afschot tegelen

Ik heb mijn badkamer voor een groot deel zelf gerenoveerd, maar moet nu mijn vloer van mijn inloopdouche afschot betegelen. Aangezien ik geen ervaring heb, lijkt het me goed dit door een vakman te laten doen. Het gaat om een stuk van 2 x 1 meter. De tegels en de lijm is al gekocht. Graag zou ik willen weten wat de kosten en de tijd wanneer het kan horen.
Onze klant uit Hoogkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer op afschot tegelen uit heel Nederland:

Badkamervloer storten op afschot

Wij willen graag onze betonnen badkamervloer van ongeveer 7 m2 op afschot met drain laten storten. Deze vloer wordt betegeld.

Tegels in de badkamer laten zetten

Wij zijn opzoek naar een vakvrouw/man die voor ons de badkamervloer kan tegelen en ongeveer 14 tegels op de muur kan repareren. Er moet een specie vloer worden gelegd met afschot in de douche, zodat het toilet ongeveer 1 tegel dikte hoger staat dan de afvoer. Daarnaast moeten er 6 wandtegels herstelt worden bij de nieuwe wasbak en ongeveer 8 wandtegels verspreid aan de onderrand van de wand. Zie ook bijlagen. Wij schaffen de vloer en wandtegels zelf aan. Vakvrouw/man dient alle andere materialen te leveren. Ik probeer zo netjes mogelijk alle beschadigde tegels, die vernieuwd dienen te worden, te verwijderen. Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren. Het gaat om in totaal ongeveer 2 vierkante meter.

Badkamervloer storten op afschot

Het betreft een casco badkamervloer circa 6 m2 in een nieuwbouwwoning, waarvan het douchegedeelte op afschot moet worden gebracht in verband met douchedrain. De vloer wordt betegeld.

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamervloer renoveren

Onze betegelde badkamervloer is niet goed op afschot gelegd en daardoor loopt het water is de doucheruimte niet naar de doucheput toe. Ik wil de tegelvloer laten verwijderen, de vloer opnieuw laten egaliseren en er daarna nieuwe tegels met een afwateringsgoot laten leggen. Het huidige putje moet dan vervallen. Ik haal zelf de glazen schuifdeuren weg. De wanden hoeven niet gewijzigd te worden. Ik ontvang graag uw advies over de tegelmaat en een offerte.

Vloer storten en afsmeren in badkamer

Voor de renovatie van onze badkamer zoeken we iemand die een betonvloer kan storten, en deze kan afsmeren met afschot voor een inloopdouche. Ook eventueel de badkamervloer kan tegelen. Dit is niet strikt noodzakelijk, maar is een optie. De tegels zelf heb ik al, dit zijn hexagon tegels (ong. 16 bij 12 cm). Rond 27 juli is het loodgieterswerk afgerond, daarna zou de vloer gedaan kunnen worden. Materiaal zouden wij kunnen verzorgen. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het liefst nog voor 14 augustus, maar ik begrijp dat het druk is dus ik hoor graag wanneer u ruimte heeft.

Badkamervloer maken en tegelen, deels onder afschot

Ik heb een badkamervloer van 5 vierkante meter. Zandcement tegels van 15 x 15 cm. Inloopdouche dus deel onder afschot. Elektrische vloerverwarming te verwerken in de tegellijm. Vloer moet eerst onder afschot worden geëgaliseerd. Tegels zijn al aanwezig en ik doe zelf het voorwerk.

Douchedrain plaatsen en afschot maken

In een bestaande badkamervloer wil ik een douchedrain laten plaatsen. De afvoer vervolgens aansluiten op bestaande leiding. Deze leiding zit 1 meter verder. Ik heb de vloer al gedeeltelijk ingehakt. Vervolgens afschot van 1 x 1 meter realiseren en tegels.

Zandcement dekvloer op afschot leggen

Het gaat om een badkamervloer van ca 5m2 welke verwijderd moet worden vanwege een lekkage. De hele vloer gaat eruit, hetgeen door onszelf wordt gedaan. Nadat de vloer eruit is dient er een nieuwe zandcement dekvloer gelegd te worden, waarbij rekening gehouden moet worden met het plaatsen van een douchedrain (leggen op afschot naar douchedrain). Dit willen wij graag uitbesteden, evenals het betegelen. Iemand die kennis heeft rondom lekkage-oplossingen verdient onze voorkeur. De vloer zal eerst door onszelf worden verwijderd, waarop volgend drogers in de badkamer gezet zullen worden om het vocht uit de vloer van de badkamer/plafond van de woonkamer te krijgen. Hierna zal de dekvloer pas moeten worden gelegd.

Verbouwing van een badkamer

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - Controle van recent gestorte betonvloer: * Er is een breuklijn ontstaan in de betonvloer met daaronder zwaluwstaartplaten en daaronder een houten frame. Breuklijn is op de hoogste punt van badkamervloer. Advies gevraagd en indien nodig vervanging van vloer; * Positie van douchegoot is waarschijnlijk te ondiep als tegels en ondervloer+ lijm op de huidige vloer komen. Egaliseren nu niet mogelijk: geen afschot naar de douchegoot. Advies gevraagd en indien nodig aanpassing (of bij vervanging van gehele vloer of nieuw plaatsing douchegoot); * Raam: afwerking: met gips, daarna afstucken met rest van de schuine wand en plafond; * Afvoer wastafel is nu ongeveer 32 mm. Graag advies/meedenken of aanpassing; * Wand douche en wand naar toilet: afwerken met Wedi board afwerken (oid); * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Schuine wand bad boven tegels: stuc + schilderwerk * Rechte wanden badkamer tot plafond tegelen: tegelmaat 10x10cm * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen bad + ombouw * Plaatsen van glazen douchewanden (90x90cm) * Plaatsen van kranen in douche, bad en wastafel * Plaatsen van handdoekradiator * Maken van een wastafelmeubel + planchet zoals getekend * Spiegel + verwarmingsmatje: maten volgens tekening. Toilet: NB: Electra, water, inbouwreservoir toilet en afvoer zijn al aangelegd. Wanden zijn opgebouwd uit raggelwerk met watervaste gipsplaten. * Ontluchting door het dak maken * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Overige wanden toilet: stucwerk + schilderwerk * Achterwand wand toilet inbouw tegelen: tegelmaat 10x10cm * Wedi Board (oid) plaatsen op vloer * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen hangend toilet