Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels leggen in badkamer:

Vloertegels leggen in badkamer

Ik wil mijn tegels verwijderen, vloer egaliseren en opnieuw tegels plakken. Het gaat om 6 m2. De tegels die geplaatst moeten worden zijn 40 bij 40 cm.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen in badkamer uit heel Nederland:

Tegelwerk badwanden en stukje vloer

2 wanden van het bad betegelen. 1 korte kant en 1 lange kan. Stukje vloer rijtje tegels leggen, eerst egaliseren. Een vriend heeft het bad geplaatst en nu moeten 2 badwanden geplaatst en betegeld worden. De badwanden zijn aanwezig. Voorheen stond daar een douchebak. Deze is verwijderd. Over een stukje Rauwe betonnen /cementen vloer.... Randje vloertegels moet eerst geëgaliseerd en dan kleine rand met enkele voertegels betegeld worden en nodige kitten. Tegels zijn in overleg te leveren. Graag een vrijblijvende prijsopgave.

Vloertegels leggen

Ik zou graag antraciet grijze keramische vloertegels van 30 x 30 cm laten leggen in mijn keuken. Totale oppervlakte is nog geen 8 vierkante meter. Er ligt al een tegelvloer, dus er moet op tegels betegeld worden. Ik kan de tegels zelf aanschaffen.

Vloertegels in de keuken laten leggen

Ik wil vloertegels laten leggen in de keuken. 60 bij 60 cm. 40 vierkante meter.

Vloertegels plaatsen in bedrijf

Het betreft het leggen van een tegelvloer in een bedrijfspand. Het gaat om 80 m2. Een betonnen vloer met vloerverwarming. Waarschijnlijk tegels van 60 x 60 cm. In november zal het pand opgeleverd worden. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het tegelwerk.

Vloertegels leggen in een winkelruimte

Ik wil graag vloertegels laten leggen in onze winkelruimte. Het bedraagt een oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter. De klant zorgt ervoor dat de vakmensen alleen maar hoeven te leggen.

Vloertegels leggen

Wij willen in onze gehele beneden verdieping vloertegels laten leggen. De vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wij schaffen zelf de tegels aan en het voorwerk doen wij ook zelf. Er is echter één hoek in de kamer waar een scheur in de vloer zit en ik denk dat dit eerst gevlakt moet worden voordat de nieuwe tegels gelegd kunnen worden.

Toiletten renoveren

Ik wil graag mijn 2 wc’s laten opknappen. Hangtoilet, fonteintje muren stucen en nieuwe vloertegels leggen. Oppervlakte (0.90 x 1.20 m2). Materiaal aanschaf eventueel door de vakman.

Vloertegels in badkamer leggen

Ik wil mijn badkamervloer over-tegelen. De afmetingen zijn 1. 96 bij 1. 73.

Vloertegels leggen in de hal en de WC

Ik wil graag tegels laten leggen van 30 x 30 cm op de vloer van de hal die een L-vorm heeft en ongeveer 5 m2 bij elkaar is. In de wc (hangend) komen vloertegels met een motief van 20 x 20cm. De oppervlakte daar is 2,7 m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft. Dit kan eventueel in overleg met de vakman. Er ligt nu een houten vloer in, deze kunnen we er zelf uithalen.

Vloertegels leggen in de woonkamer

Voor een begroting van onze nieuwbouwwoning (oplevering eind 2018), willen wij graag een offerte voor het betegelen van de vloer de woonkamer, keuken en bijkeuken (76 m2). Tegels zijn 60 x 60 cm.

Partners

Partners van Casius