Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hoofddorp of directe omgeving.

1843 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramisch parket leggen, tegelwerk, tegels leggen in de woonkamer, badkamerwanden betegelen, badkamer betegelen, badkamer vloer betegelen, over elektrische vloerverwarming heen tegelen, begane grond nieuwbouw betegelen, keuken betegelen inclusief egaliseren, tegels leggen op houten vloer en smeervloer, keukenvloer betegelen, tegelwerk, badkamer opnieuw voegen en kitten, badkamer betegelen, badkamer tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hoofddorp:

Plateau van openhaard betegelen over oude tegels

Ik wil graag nieuwe tegels laten plaatsen op het plateau rondom de open haard. Aan de zijkant is er nu een metalen rand aanwezig, hier zou ik ook graag tegels tegen aan willen laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2.

Badkamervloer en -wand tegelen

Wij willen de badkamer van totaal 25 m2 inclusief wanden laten betegelen.

Achterwand keuken betegelen

Wij willen de achterplaat in onze nieuwe keuken laten betegelen, wij zorgen zelf voor de gewenste tegels. De afmetingen zijn 50 x 250 cm en 25 x 90 cm. Er zitten nu nog tegels op de muur, er kan hier eventueel betegeld worden, denk ik?

Badkamervloer voegen bij het douchegedeelte

De voegen in de badkamer bij het douchegedeelte moeten vervangen worden. Het gaat om een oppervlakte van 90 bij 90 cm.

Tegels leggen in tuinkamer

Tegels leggen op de vloer van een tuinkamer van 5 x 2.50 meter. De huidige tegels moeten verwijderd worden, ophogen en egaliseren met zand en nieuwe tegels leggen. Zand en tegels zijn aanwezig. Onder de tegels moet onderlaag gelegd worden: OxxoBase. De tegels die verwijderd zijn, hoeven niet afgevoerd te worden.

Begane grond van 60x60 tegels voorzien

Gehele begane grond ongeveer 130m2 voorzien van 60x60 strakke tegels. Gedeeltelijk heeft de woning een houten ondergrond, gedeeltelijk een betonnen ondergrond. Alles zonder drempels en dorpels plaatsen zodat het een mooi strak geheel wordt. Als voorbeeld heb ik een afbeelding toegevoegd van verschillende ruimtes op de begane grond. Het betreft in totaal: de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, 2 losse kamers, hal, toilet en badkamer en is ongeveer 130m2. Rekening moet worden gehouden met een 3tal ingebouwde confectorputten en 1 ingang naar kruipruimte. Ik zie uw offerte/indicatie graag tegemoet.

Plavuizen verwijderen, egaliseren en tegels leggen

Het verwijderen van de oude plavuizenvloer en het laten leggen van een nieuwe plavuizenvloer van ongeveer 23 m2.

Vloertegels leggen in badkamer

Ik wil mijn tegels verwijderen, vloer egaliseren en opnieuw tegels plakken. Het gaat om 6 m2. De tegels die geplaatst moeten worden zijn 40 bij 40 cm.

Badkamer betegelen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt op 27 oktober casco opgeleverd. Ik ben van beroep installateur en kan zelf het werk verzorgen in de badkamer. Ik zoek nu een tegelzetter die voor mij 30 m² tegels kan aanbrengen. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm op de vloer en bij het bad en om tegels van 30 x 60 cm op de wanden. De tegels zijn al ingekocht. De badkamer is 290 x 320 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegelsnijder inhuren

Ik zoek iemand die een vierkant gat in een tegel van 3cm dik kan snijden, het gaat om een keukentegelblad waar een spoelbak in moet komen

Tegelwerk douchehoek badkamer

Ik wil graag een offerte voor het voegen en kitten van het tegelwerk van een eenvoudige badkamer (zie bijlage= foto van de badkamer) Met name in de douchehoek lijkt vocht achter de tegels te zitten.

Badkamer en toilet tegelen

Badkamer vloertegel 60 x 60 cm, circa 14 m2. Douche en toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand toilet, circa 9 m2. Daarnaast aparte toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand wc, circa 5 m2. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus binnen een aantal weken kan uitvoeren.

Tegels vervangen in de badkamer

Ik wil ongeveer 18 tegels van 15 x 15 cm laten vervangen. De tegels heb ik in huis.

Plavuizen vloer verwijderen

Plavuizen (ongeveer 40 m2) in woonkamer en hal verwijderen. Tevens dekvloer in aanbouw verwijderen (ongeveer 15 m2). Ter voorbereiding op vloerverwarming tevens egaliseren, mits u dit soort werk doet! Zie uw prijsopgave graag tegemoet.

Badkamer betegelen

Ik wil een badkamer van 2.80 meter x 2.20 meter laten betegelen.

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

De begane grond van mijn nieuwbouwwoning moet worden betegeld. Het gaat om de woonkamer en gang van samen 40 m2. Er moeten keramische tegels van 30 x 120 centimeter worden gelegd. Lijm en voeg heb ik al gekocht van de tegelhandelaar. Ik wil graag van u de prijs per vierkante meter weten voor het leggen. Ik wil de tegels graag op 27 maart laten leggen.

Badkamer laten tegelen

Graag wil ik bij u een offerte aanvragen voor het betegelen van de douchewand in de badkamer. Deels over de bestaande tegels heen en deels is het een nieuwe muur van gasbetonblokken. Het betreft ongeveer 8 m2. Het zijn 4 muurtjes.

Tegelvloer op de begane grond aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een tegelvloer in de woonkamer, keuken, hal en garage. De huidige vloer is van beton. De soort tegels zijn reeds gekozen, namelijk de VT Atelier Taupe, 23,3 x 120 cm, van Gamma, 1,12 m2 per pak. Voor de garage moeten wij nog een tegel uitzoeken.

Vloeren betegelen in een nieuwbouwwoning

Op 17 januari wordt de nieuwbouwwoning van mijn zoon opgeleverd. Hij wil er de begane grondvloer laten betegelen. Het gaat om de woonkamer/keuken, de entree en de trapkast, in totaal ongeveer 55 m². Er ligt daar vloerverwarming. Hij is momenteel de tegels aan het uitzoeken en zal die zelf aanschaffen. De tegelmaat is nog onbekend. Hij wil dit werk graag vanaf de week van 23 januari laten starten.

Stenen vloer in huis aanleggen

Ik wil 45 m2 plavuizen laten aanleggen. Deze stenen worden geleverd door Gamma. De periode zal begin 2017 zijn. Graag ontvang ik een offerte voor het compleet leggen van de vloer in 3 ruimtes van in totaal 45 m2. Er is geen vloerverwarming en de oude vloer al ik zelf verwijderen. Zonodig inclusief de lijm en mogelijk overige benodigdheden.

Wc opnieuw laten betegelen

We willen de toiletruimte opnieuw laten betegelen. Vloer is 1.20 meter bij 0.85 meter. En de wanden 3.25 meter lang bij 1.50 meter hoog. Tegels zijn al aanwezig, pastalijm ook. Poederlijm moet nog aangeschaft worden. Er dienen eventueel ook oude tegels verwijderd te worden.

Keukenwand tegelen

Ik wil in mijn keuken de wanden tussen het keukenblad en de keukenkastjes en rondom de afzuigkap laten betegelen. Ik heb hiervoor al tegels gezien bij Karwei, model Nature Stone, mat, 30 x 30 cm, kleur beige. Het artikelnummer is 0504.004004. Het gaat in totaal om 5 tot 6 m². Ik wil alles laten voegen met de kleur jasmijn. De ondergrond voor het tegelwerk is stucwerk. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Nieuwe badkamer betegelen

Het is een nieuwbouw appartement. Het gaat om het betegelen van de badkamer ook kitten en voegen 30 m2 wanden, tegels van 25x33cm en ook een randje en 7 m2 vloertegels van 33x33cm. kan u komen kijken, want mijn man is daar tot 17:30 uur aanwezig Bedankt voor de moeite. M.V.G.

WC betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het tegelen van de wc ruimte van ongeveer 8 m2. ik wil de achterwand tot aan het plafond betegeld hebben, dit is tot 2.5 meter hoogte. De rest van de wanden mogen tot halverwege betegeld worden. Ik zorg zelf voor de tegels.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag ca 1,5 m2 vloertegels op de plaats waar bad heeft gestaan en ca 3,5 m2 wand tegels laten plaatsen.