Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hoofddorp of directe omgeving.

1910 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hoofddorp:

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag een wand van 4250 cm lang bij 270 cm hoog laten betegelen met steenstrips, met twee kubus wandlampen. Daarnaast zou ik graag (hoek) sierlijsten willen laten plaatsen aan het plafond en wand over het gehele appartement met ca 35 meter lengte.

Vloer betegelen

Graag laten wij de vloer betegelen. Het gaat om 80 x 80 tegels in een ruimte van 60 m2. Naar onze mening hoeft er niet geëgaliseerd te worden, maar dat laten we over aan de professionals. Het gaat om : keuken, wc, woonkamer en gang.

Kit en voegen badkamer vernieuwen

De kit en sommige voegen moeten vernieuwd worden van de badkamer vloer. De woning is eind 2007 opgeleverd. Het vloeroppervlakte is 90x200 cm.

Badkamer tegelen

Vloer en wanden badkamer van ongeveer 18 m2. Tegels zijn al in huis.

Badkamer betegelen

Graag zou ik de vloer en de wanden van de badkamer laten betegelen. De vloer is 4 m2 en de wanden 24m2. Er kan direct worden betegeld. Ik heb zelf de tegels.

Keramische tegels leggen

Hierbij plaats ik een opdracht om te betegelen. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter vloertegels en 30 vierkante meter wandtegels. De vloertegels zijn 100cm bij 25cm en de wandtegels zijn 30 bij 60. Lijm heb ik zelf. Het betreft een casco woning. Daarom moeten eerst de 2 toiletpotten worden bevestigd inclusief waterreservoir en blauwplaat eromheen voordat betegeld kan worden, zie foto's. Er dient ook in de badkamer betegeld te worden. Er moet nog vloerspecie gestort worden in de badkamer wat ik ook graag door u wil laten doen. Van een kennis heb ik begrepen dat er ongeveer een kwart kuub gestort moet worden in de badkamer. Ik wil graag het volgende weten: 1 wat vraagt u per vierkante meter om te leggen; 2 de prijs voor het storten van vloerspecie; 3 wat u vraagt om twee toiletten te plaatsen incl bevestigen reservoir en blauwplaat eromheen plaatsen. Ik wil graag dat de werkzaamheden zsm worden verricht, dus graag alleen reageren als u spoedig aan de slag kunt.

Tegelvloer plaatsen

Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de woonkamer/hal van ongeveer 50 m2.

Tegelzetter voor het betegelen van nieuwbouwwoning met vloerverwarming, 3 woonlagen.

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Hoofddorp en zoeken een tegelzetter die onze eengezinswoning wil betegelen die uit drie woonlagen bestaat. We krijgen overal vloerverwarming en vloerverkoeling bij de oplevering en er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp in plaats van een cv ketel. De vloer wordt opgeleverd met vloerverwarming/verkoeling in een 7cm zandcementvloer. De ruimtes; toiletten, badkamer, en de meterkast hoeven niet betegeld te worden. Uiteraard ook de trap hoeft niet betegeld te worden. Wij willen graag op de begane grond vloertegels met afmeting 75x75cm, en op de eerste en tweede verdieping keramische parkettegels van 120x30cm gelegd hebben. De begane grond oppervlakte is ongeveer 56m2 wat betegeld moet worden en de bovenverdiepingen samen ongeveer 100m2. In totaal gaat het om een oppervlakte van ongeveer 160m2. We willen graag een vrijblijvende offerte voor het betegelen van mijn huis inclusief overige materialen? Hoe lang doet u over de werkzaamheden? Wij verzorgen zelf de tegels. Met vriendelijke groet,

Plateau van openhaard betegelen over oude tegels

Ik wil graag nieuwe tegels laten plaatsen op het plateau rondom de open haard. Aan de zijkant is er nu een metalen rand aanwezig, hier zou ik ook graag tegels tegen aan willen laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2.

Badkamervloer en -wand tegelen

Wij willen de badkamer van totaal 25 m2 inclusief wanden laten betegelen.

Achterwand keuken betegelen

Wij willen de achterplaat in onze nieuwe keuken laten betegelen, wij zorgen zelf voor de gewenste tegels. De afmetingen zijn 50 x 250 cm en 25 x 90 cm. Er zitten nu nog tegels op de muur, er kan hier eventueel betegeld worden, denk ik?

Badkamervloer voegen bij het douchegedeelte

De voegen in de badkamer bij het douchegedeelte moeten vervangen worden. Het gaat om een oppervlakte van 90 bij 90 cm.

Tegels leggen in tuinkamer

Tegels leggen op de vloer van een tuinkamer van 5 x 2.50 meter. De huidige tegels moeten verwijderd worden, ophogen en egaliseren met zand en nieuwe tegels leggen. Zand en tegels zijn aanwezig. Onder de tegels moet onderlaag gelegd worden: OxxoBase. De tegels die verwijderd zijn, hoeven niet afgevoerd te worden.

Begane grond van 60x60 tegels voorzien

Gehele begane grond ongeveer 130m2 voorzien van 60x60 strakke tegels. Gedeeltelijk heeft de woning een houten ondergrond, gedeeltelijk een betonnen ondergrond. Alles zonder drempels en dorpels plaatsen zodat het een mooi strak geheel wordt. Als voorbeeld heb ik een afbeelding toegevoegd van verschillende ruimtes op de begane grond. Het betreft in totaal: de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, 2 losse kamers, hal, toilet en badkamer en is ongeveer 130m2. Rekening moet worden gehouden met een 3tal ingebouwde confectorputten en 1 ingang naar kruipruimte. Ik zie uw offerte/indicatie graag tegemoet.

Plavuizen verwijderen, egaliseren en tegels leggen

Het verwijderen van de oude plavuizenvloer en het laten leggen van een nieuwe plavuizenvloer van ongeveer 23 m2.

Vloertegels leggen in badkamer

Ik wil mijn tegels verwijderen, vloer egaliseren en opnieuw tegels plakken. Het gaat om 6 m2. De tegels die geplaatst moeten worden zijn 40 bij 40 cm.

Badkamer betegelen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt op 27 oktober casco opgeleverd. Ik ben van beroep installateur en kan zelf het werk verzorgen in de badkamer. Ik zoek nu een tegelzetter die voor mij 30 m² tegels kan aanbrengen. Het gaat om tegels van 60 x 60 cm op de vloer en bij het bad en om tegels van 30 x 60 cm op de wanden. De tegels zijn al ingekocht. De badkamer is 290 x 320 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegelsnijder inhuren

Ik zoek iemand die een vierkant gat in een tegel van 3cm dik kan snijden, het gaat om een keukentegelblad waar een spoelbak in moet komen

Tegelwerk douchehoek badkamer

Ik wil graag een offerte voor het voegen en kitten van het tegelwerk van een eenvoudige badkamer (zie bijlage= foto van de badkamer) Met name in de douchehoek lijkt vocht achter de tegels te zitten.

Badkamer en toilet tegelen

Badkamer vloertegel 60 x 60 cm, circa 14 m2. Douche en toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand toilet, circa 9 m2. Daarnaast aparte toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand wc, circa 5 m2. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus binnen een aantal weken kan uitvoeren.

Tegels vervangen in de badkamer

Ik wil ongeveer 18 tegels van 15 x 15 cm laten vervangen. De tegels heb ik in huis.

Plavuizen vloer verwijderen

Plavuizen (ongeveer 40 m2) in woonkamer en hal verwijderen. Tevens dekvloer in aanbouw verwijderen (ongeveer 15 m2). Ter voorbereiding op vloerverwarming tevens egaliseren, mits u dit soort werk doet! Zie uw prijsopgave graag tegemoet.

Badkamer betegelen

Ik wil een badkamer van 2.80 meter x 2.20 meter laten betegelen.

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

De begane grond van mijn nieuwbouwwoning moet worden betegeld. Het gaat om de woonkamer en gang van samen 40 m2. Er moeten keramische tegels van 30 x 120 centimeter worden gelegd. Lijm en voeg heb ik al gekocht van de tegelhandelaar. Ik wil graag van u de prijs per vierkante meter weten voor het leggen. Ik wil de tegels graag op 27 maart laten leggen.

Badkamer laten tegelen

Graag wil ik bij u een offerte aanvragen voor het betegelen van de douchewand in de badkamer. Deels over de bestaande tegels heen en deels is het een nieuwe muur van gasbetonblokken. Het betreft ongeveer 8 m2. Het zijn 4 muurtjes.