Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer keuken leggen:

Tegelvloer keuken leggen

Onze keuken wordt vervangen, we willen graag tegelvloer ,ondergrond zijn houten planken. Is in totaal 10 m2.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer keuken leggen uit heel Nederland:

Vloer egaliseren voordat de vloerverwarming ingefreest wordt

Voor het infrezen van nog aan te leggen vloerverwarming halen wij op de benedenverdieping de tegelvloer uit de keuken en de hal en wc. Op deze plaatsen moet de vloer opgehoogd worden tot het niveau van de woonkamer voordat er ingefreest kan worden. De oppervlakte is 24m2 en de dikte van de ophoging zal rond de 0,5 tot 1 cm zijn.

Vloerverwarming en tegels plaatsen

Wij overwegen de radiatoren op de benedenverdieping van onze nieuwe woning te vervangen met vloerverwarming, en hierop een mooie tegelvloer te laten leggen. Het gaat om woonkamer, keuken en gang van in totaal naar schatting iets minder dan 60m2. In de woonkamer zitten nu 2 radiatoren (onder de ramen), in de keuken 1 (onder het raam) en in de gang 1 (naast de voordeur).

Vloerverwarming leggen

Het betreft een bestaande woning met een betonnen vloer in de woonkamer en een tegelvloer in de keuken het is nog niet bekend hoe dik de vloer in de kamer is. De ketel bevind zich op de begaande grond in de berging. Het gaat om totaal 30 m2.

Tegelvloer leggen (50m2).

Ik ben van plan voer tegels bij Praxis te bestellen en zou graag willen dat een deskundig persoon het voor mij komt leggen. Het gaat om het betegelen van de vloer. Het betreft de woonkamer, gang keuken en toiletvloer. In totaal gaat het om ongeveer 50 m2. Het is gelegen op de eerste verdieping.

Tegelvloer leggen in de woonkamer, open keuken en gang

We willen graag onze vloer betegeld hebben. We hebben vloerverwarming en wonen in een nieuwbouwhuis. De vloer is ongeveer 35 m2 (geschat). Er ligt nu laminaat, dit verwijderen we zelf.

Reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken

In onze keuken zijn enkele vloertegels gebarsten (6 - 8 stuks). Wij hebben nog hele tegels, en willen deze graag laten vervangen.

Tegelvloer leggen in nieuwbouw woning

Er moet een vloer gelegd worden van tegels in een nieuwbouw woning in de vloer zit vloerverwarming, gaat om ruimte ; gehele hal excl toilet, berging + voorruimte berging en keuken ; totaal = +/- 50 m2 Tegels : 80x80x1 cm marmerlook Plinten : hout , wit oplevering woning : +/- november-2020 , in deze periode graag vloer leggen

Verwijderen tegelvloer

Verwijderen stenen tegelvloer 3 x 3 meter en een keuken van 4 x 3. Daarnaast wil ik een herstel van houten kozijnen van de tuindeur, die lijkt rot te zijn.

Vloertegels laten verwijderen (35m2)

We willen graag de tegelvloer in de woonkamer/keuken/hal/toilet laten verwijderen (ongeveer 35m2).

Verbouwing + aanbouw serre

Wij willen een o.a. uitbouw realiseren middels een serre aan de achterkant van onze tussenwoning van 4 bij 6 meter. De hoogte moet 2,5 meter. De voorzijde en de bovenkant van glas. De zijde graag van steen. Daarnaast willen we een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming doorlopend van de woonkamer naar de serre, ongeveer 48 m2. Aan de zijkant zouden we een nieuwe keuken willen plaatsen. De oude keuken hoeft niet verwijderd te worden. We zorgen dat we een tekening maken van de aanbouw.

Partners

Partners van Casius