Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor stoepje voordeur renoveren:

Stoepje voordeur renoveren

Graag wil ik dat mijn stoepje voor mij n voordeur weer netjes wordt gemaakt. Een deel van de tegels zijn weg, daar moeten nieuwe tegels komen. Mogelijk ook oude tegeltjes eraf halen en nieuwe tegeltjes leggen met een rand. De afmetingen van het stoepje zijn 76 cm bij 172 cm.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoepje voordeur renoveren uit heel Nederland:

Terras aan laten leggen

Het leggen van een terras van 3 bij 10 plus een pad naar een kleiner terras van 3 bij 3 en een stoepje bij de voordeur. De huidige ondergrond is aarde en de tegels dienen 60 x 60 of 80 x 80 te worden.

Stoepje bij voordeur ophogen

Ik wil graag een kleine verhoging bij de achterdeur, ongeveer 15 cm ophogen.

Betegeld stoepje bij de voordeur renoveren

Het gaat om een stoepje bij de voordeur van een jaren dertig woning. Het heeft zwart/witte tegels met een bakstenen rand. De laatste twee rijen tegeltjes zijn los en/of gebroken en moeten vervangen worden. Tegeltjes zijn circa 8 x 8 cm. Graag in overleg met de vakman hoe dit het beste op te lossen.

Tuin- en tegelwerk

Stoepje voordeur ongeveer 8 cm verhogen. Dit stoepje betreft ongeveer 0,5 m2, dit moet waarschijnlijk ook d.m.v. een opsluitband. Ik de hoek naast de schutting moet de grond ook ongeveer 5 cm verhoogd worden. Wellicht heeft de schutting ook een nieuwe steunpaal nodig. Daarnaast wil ik graag dat er twee planten verwijderd worden en één plant verplaatst wordt. Dit moet gebeuren aan de straatkant, het is dus goed te bereiken.

Stoepje met opstap verleggen

Wij hebben voor de deur een verhoogde opstap omdat het huis veel hoger ligt dan de straat. De opstap willen wij laten verleggen zodat deze langzaam omhoog loopt. De verhoging zal tegen de woning stapsgewijs verhoogd moeten worden, in verband met de kinderwagen, daar tegenover de voordeur een berging staat. Het gaat om 2 m2 maar de buurvrouw wil dit ook dus eigenlijk om 2 x 2 m2.

Muurtje metselen in de tuin

Ik wil graag een nieuw muurtje metselen in de tuin. De muur is 1.50 meter breed ongeveer en moet nog in overleg met de buurman hoe hoog deze moet worden, mogelijk 1.60 meter hoog. Ook wil ik graag nieuw metselwerk aan de voorkant van mijn voordeur. Een stoepje moet gerenoveerd. De afmetingen hiervan zijn 75 cm bij 50 cm. We hebben een jaren 30 huis, dus graag in die stijl (zwart wit geblokt). Wellicht wilt de buurman een fietsenhok bouwen, dan zal dit een gezamenlijk project worden. Graag krijg ik advies over het metselwerk in de voorgevel. Het stoepje moet sowieso worden gerenoveerd.

Divers onderhouds- en kluswerk in huis

Ik wil graag diverse kleine klussen in huis laten uitvoeren. Ik wil wat schilderwerk laten verzorgen aan een kozijn, de voordeur en in de keuken. Verder moeten er lekkages worden opgeheven bij een dakraam, bij een boeiboord en een muur. Ook wil ik het stoepje bij de voordeur opnieuw laten betegelen. Afhankelijk van de totale kosten zijn er eventueel in overleg ook nog aanvullende andere klussen.

Voeg- en metselwerken

Klus 1: Mijn garagemuur is lek en moet OP KORTE TERMIJN (!) gevoegd worden. De afmeting van de muur is: 6 meter en 30 cm. Hij is deels goed gevoegd, maar het middelste gedeelte (waar eerst een struik stond) van 1.60 x 2.20 moet opnieuw gevoegd worden, evenals verderop een stukje van 0.60 x 0.80 cm. Verder zit er 1 steen los en de onderste 2 (misschien 3?) rijen stenen over de hele breedte, moeten opnieuw gevoegd worden. Klus 2: Er zitten 2 x 3 stenen "los" bij het stoepje van mijn voordeur. Dit moet opnieuw gevoegd worden. Klus 3: De gemetselde rand van mijn vijver (47 stenen) zit deels los. Helemaal opnieuw voegen?? De 2 rijen stenen daarachter zijn verzakt en moeten meteen ook opgehoogd worden.

Stoepje bij de voordeur ophogen

Het stoepje bij voordeur ophogen. Het is circa 6 m2. De bestaande bestrating moet hergebruikt worden. Het zand verzorg ik zelf. Het geheel moet bij de deur 10 cm opgehoogd worden. Het moet aflopend gemaakt worden.

Stoepje bij de voordeur renoveren

Wij willen een degelijk/duurzaam stoepje. De tegels laat steeds los. Ze zijn geplakt op een betonnen verhoging. Als de tegels beter blijven zitten dan kiezen wij hier voor. Oppakken en op een andere manier leggen, misschien in beton leggen? Afmeting 100 x 150 cm en 15 cm hoog.