Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor nieuwbouw woning tegelen:

Nieuwbouw woning tegelen

Ik wil ongeveer 60 m2 aan oppervlak laten betegelen met 60 x 60 keramische tegels. Dit gaat om de woonkamer, de gang, en de verblijfsruimte. Egaliseren zal niet nodig zijn.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning tegelen uit heel Nederland:

Spuiten plafond woonkamer

Hebben nieuwbouw woning, plafond is strak gestuc, willen dus 45 m2 laten spuiten Eventueel ook de plafonds op 1e etage maar ligt aan de prijs plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Smeervloer op vloerverwarming laten aanbrengen

Smeervloer aanbrengen in een nieuwbouw woning, afmeting 18 m2. En ook in de schuur, hiervan is de afmeting 12 m2.

Nieuwbouw woning voorzien van schuurwerk

Fijn schuurwerk wanden behang klaar Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Nieuw te bouwen garage

Ik zou graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het laten bouwen van een garage. Wij zijn bezig met een nieuwbouw-project in Swalmen en wil daar een garage naast de woning laten plaatsen. De afmeting van de garage ± 8 meter lengte 3 meter breed en hoogte ca 2,5. Plat dak. 1 raam en 1 deur aan de achterzijde garage, 3 stroompunten, muren en vloeren afgewerkt en geïsoleerd. Er is geen fundering aanwezig.

Gietvloer aanbrengen

Het laten aanleggen van een gietvloer, nieuwbouw woning voorzien van vloerverwarming afgewerkt met een cementdekvloer. Het gaat om een oppervlakte van 117 m2 dit is de gehele woning, 2 verdiepingen exclusief badkamers. Graag ontvang ik ook een offerte van 93 m2, dit is de begane grond ook exclusief badkamer.

Stuken en sausen in woning

Nieuwbouw woning stucken en daarna sasen Wanden Vierkante meter: 260 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen de wanden graag schilderklaar hebben. Graag info wat er het beste te doen is ook in verband met het vocht in de wanden. Wanden: 60 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw stuken en spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. Ik weet niet zeker of de ondergrond beton is. We willen de wanden graag glad stucen en met latex verwen wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw woning stucen

We hebben een nieuwbouw woning gekocht de wanden zijn behangklaar, de meters zijn een grove inschatting. Wanden: 250 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) De werkplek is goed bereikbaar

Verlagen plafond

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat medio de zomer/najaar 2018 zal worden opgeleverd. We willen op de begane grond graag een verlaagd plafond. We twijfelen nog over de wijze waarop het plafond verlaagd wordt in verband met de kosten. We willen dan ook graag weten wat de mogelijkheden zijn en de bijkomende kosten. Het gaat zoals gezegd om een nieuwbouw woning, dus helemaal leeg, met een oppervlakte van 68 m2. We horen graag van u, alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius