Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hilversum of directe omgeving.

1657 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hilversum:

Badkamer 1e verdieping en toilet begane grond tegelen

Wij willen graag het volgende laten tegelen: - Badkamer (vloeroppervlak 6m2) - Toilet begane grond (vloeroppervlak 0,7 m2) Tegelformaten en verband: - 60x60 cm: Vloer badkamer en toilet (zie oranje in bijlage) - 60x30 cm: Douchewand en toiletwand (tot 1m hoog) begane grond (zie paars in bijlage). - tegelstroken 5, 10 en 15 cm in wildverband: bad- en toiletombouw in badkamer en inbouwbakje douche (zie groen in bijlage). Tegels zijn geleverd en liggen klaar Verlijmen op zandcement (beton en zandcement al gelegd) Elektrische matjes leggen in lijmlaag (aansluitingen reeds aangelegd) Wij willen de werkzaamheden zo snel mogelijk starten. Het bad wordt zaterdag 1 juni geplaatst, daarna kan direct gestart worden met het tegelwerk.

Doucheruimte betegelen

Zowel de vloer als de wanden opnieuw betegelen, dat is ongeveer 14m. Ik verzorg zelf de tegels.

Badkamer en toiletruimte betegelen

24m2 betegelen met 1x 1meter tegels 12mm dik

Badkamertegels opnieuw voegen

Ik ben op zoek naar iemand die onze badkamer van 3 bij 3 meter opnieuw kan voegen.

Douchevloer opnieuw voegen

Ik heb last van een beetje lekkage vanuit de douche op de 1e verdieping naar het toilet op de begane grond. Ik wil de hele douchevloer opnieuw laten voegen, dwz. De voegen uitslijpen en deze opnieuw voegen. Graag zonder dat de douche dorpel wordt gedemonteerd.

WC laten betegelen

Ik wil graag de wc laten betegelen. De vloertegels die er nu liggen moeten worden verwijderd, anders wordt de vloer te hoog. Verder moeten de muren worden getegeld tot 120 cm hoog. Het is een kleine wc.

Tegelplinten plaatsen

Ik wil dat er 40 tegelplinten van 60 cm breed worden geplaatst. Stukprijs plinten tussen de 4 en 6 euro. Alle materiaal graag in de offerte verwerken.

Tegelvloer in keuken en hal leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen over de oude tegelvloer in de keuken en de hal. De keuken is 4 bij 2,5 en de hal is ongeveer 3 bij 2 meter.

Nieuwbouw woning tegelen

Ik wil ongeveer 60 m2 aan oppervlak laten betegelen met 60 x 60 keramische tegels. Dit gaat om de woonkamer, de gang, en de verblijfsruimte. Egaliseren zal niet nodig zijn.

Vloertegels leggen

De tegels in de keuken dienen te worden verwijderd. Deze tegels zijn 30 bij 30 cm en waarschijnlijk gelijmd. Hierna dient er te worden geëgaliseerd en nieuwe tegels van 30 bij 60 cm gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 17 m2. De oude tegels moeten worden afgevoerd.

Badkamer betegelen

Mijn badkamer is 180 x 160 cm. Ik heb kleine metrotegels voor de muur en grotere grijze tegels voor de vloer. Er is al een bad van 180 x 75 cm geïnstalleerd. Dus daaromheen moet betegeld worden.

Vloertegels laten aanleggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de woonkamer/open keuken (32 m2) en hal (8 m2)van een nieuwbouw huis. In de woonkamer en keuken ligt er vloerverwarming. Kunt u aangeven wat het kost om het totale oppervlak te leggen, inclusief materialen (bijvoorbeeld lijm et cetera)? Ik zal zelf voor de tegels zorgen (15.50 x 62 cm).

Tegelen van de badkamer

Tegelen van de badkamer van ongeveer 4 m2 (vloer) en de wanden zijn samen zo'n 15 m2. Ik heb een inbouwtoilet en een douchegoot, dit wil ik graag laten betegelen. Er ligt een nieuwe beton vloer en de wanden zijn nieuw gestuct. Tegels zijn al aanwezig (wandtegels zijn 20 bij 25 cm en de vloertegels zijn 40 bij 40 cm).

Tegelwerk opnieuw voegen en kitten

De voegen van het tegelwerk van mijn douche lekken. Dus deze moeten opnieuw gevoegd worden. Vier tegels zitten een beetje los en moeten vastgezet worden, want hierdoor is er een kleine lekkage opgetreden. Het gaat om een stuk van 90 cm diep, 105 breed bij 120 cm hoog.

Tegelvloertje van de douche vervangen

Mijn douchevloertje bevat kapotte tegels. Een aantal voegen zijn eruit gesprongen en de tegels zijn gebarsten. Er is op dit moment nog geen lekkage. Ik vermoed dat er nog een tweede tegelvloer onder ligt. De afmeting van de vloer is 120 x 90 cm. Ik zorg bij voorkeur niet voor materiaal en het werk moet voor uiterlijk 15 augustus zijn uitgevoerd want dan gaat de woning in de verhuur.

Vloertegels zetten in de berging

Ik wil graag vloertegels laten leggen in een berging, in totaal 9 m2. Graag een offerte hiervoor. Tegels zijn al gekocht, 60 bij 60 cm. Het betreft een betonnen ondervloer.

Badkamers betegelen

Voor onze nieuwbouw zijn wij op korte termijn (week 14/15) opzoek naar een tegelzetter voor 2 badkamers. Badkamer 1ste verdieping: Vloer en muur 35.29 m2 strips wand WC 8.67 m2 Badkamer 2 zolder: Wand 16.19 m2 Vloer 11.52 m2

Tegeltjes van een stoepje metselen

We hebben een klein stoepje waar tegeltjes zijn losgelaten. Ik zoek iemand die deze tegeltjes er weer netjes opzet. De tegeltjes zijn nog aanwezig en kunnen hergebruikt worden.

Badkamers en toiletten betegelen

Wij hebben een nieuw huis gekocht in Hilversum, waar twee toiletten en twee badkamers opnieuw betegeld moeten worden. Tegels et cetera zijn al in huis, maar onze tegelzetter is ineens ziek geworden. Hebben jullie de komende weken tijd om ons te helpen? En zo ja, wat zou dat dan moeten kosten? (per uur / per meter). Alvast bedankt voor uw reactie, die ik bij voorkeur per mail ontvang.

Tegelwerk in Duitsland

Wij als bedrijf zijn actief in Duitsland , en zoeken ervaren tegelzetters , prijs per m2 in overleg, houd er rekening mee dat je daar door de week verblijft, en het liefst duo,s

Vloertegels leggen in de badkamer en WC

Ik wil graag badkamer- en wc vloer laten betegelen. Oppervlakte badkamer is 2 a 3 m2. Nieuwe tegels moeten over de oude heengelegd worden. Tegels worden door mij verzorgd, overig materiaal graag in de offerte meenemen.

Opnieuw voegen en kitten tegelwerk

De voegen / kitvoegen van het tegelwerk van mijn douche lekken. Dus deze moeten opnieuw gevoegd worden. Het gaat om een stuk van 90 centimeter breed bij 2 meter hoog. Op 80 centimeter hoog zit een randje. Vermoedelijk lekt het bij het randje.

Badkamer betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het tegelen van de wanden en de vloer in de badkamer. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 en 2.10 meter hoog. Er kan over de oude tegel heen betegeld worden.

Muur in woonkamer betegelen

Ik ben gisteren bij Karwei geweest en heb daar tegels gezien van 1 m2 per stuk ( a €41. - per stuk), het gaat hier om tegels die de indruk wekken dat je muur ineens van natuursteen is, bij Karwei heet dit Wandbekleding. De muur die ik hier voor in gedachten heb is 2,57 meter hoog bij 4,25 meter breed. De muur zelf is zeer glad en recht. Ik wil graag weten wat het mij kost om deze muur te laten betegelen? Ik hoor het graag van u.

Betegelen van de schouw van de openhaard

In juni willen wij in ons nieuwe onderkomen de schoorsteenmantel van de open haard laten betegelen. Ook willen wij de bovenplaat laten vervangen. De maat ervan is nog niet bekend. De kleur en grote van de tegels, graag in overleg bepalen. Wij denken aan een hardstenen grijze tegel, tegen zwart aan, formaat 60 x 60 cm. De ondergrond is van natuursteen. Kunnen de tegels over het natuursteen heen gezet worden? Graag een indicatie van kosten, de sleutel krijg ik over twee weken. Uitvoering bij voorkeur rond 5 juni.