Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor gang betegelen:

Gang betegelen

Betegelen van de gang (momenteel een cementdekvloer) in de hal (8 meter) van de woning.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gang betegelen uit heel Nederland:

Vloer benedenverdieping betegelen

Ik wil in ons nieuwe huis de vloer laten betegelen met houtlook tegels van de gamma. Kamer is 8 x 10 mtr lang. De vloer moet doorlopen in de gang en wc en kantoortje. Totaal 80m2 .

Vloer betegelen

Het gaat om 70 m2 vloer betegelen in een nieuw gebouwde woning. De vloer zal voorzien zijn van vloerverwarming en geëgaliseerd. deze wil ik dan afgewerkt hebben met tegels van 30 x 60 cm. Het betreft de woonkamer, gang en slaapkamer. Graag een gespecificeerde offerte indien mogelijk.

Vloer egaliseren en betegelen

4 m2 egaliseren vloertje gang en op sommige plekken is de dekvloer beschadigd hetgeen aangesmeerd zal moeten worden. Daarbij ongeveer 8 m2 betegelen van wand en vloer.

Vloertegels leggen

Woonkamer, gang, toilet en keuken betegelen inclusief plinten plaatsten. TOTAAL GAAT HET OM 41 M2. TEGELS EN PLINTEN ZIJN REEDS IN MIJN BEZIT.

Tegels in huiskamer en gang leggen

In onze nieuw bouwwoning de huiskamer en gang laten betegelen ongeveer 40 m2, alles is al geheel glad op de ondergrond.

Vloertegels leggen

Dag, We willen de woonkamer en gang van een nieuwbouw woning laten betegelen. De totale oppervlakte is ongeveer 42. 5 vierkante meter. Formaat van de tegel is 20 × 120. Het gaat om een houtlook tegel die in visgraat patroon gelegd moet worden. Prognose oplevering woning midden maart. De woning staat in Utrecht. Graag ontvangen we een offerte. Met vriendelijke groeten,

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn kamers en gang laten betegelen. Circa 100 m².

Keuken en gang betegelen met terrazo tegels

Ik wil een offerte voor het betegelen van de gang en keuken met terrazzo tegels. Deze moeten grijs met een zwarte rand worden. Het oppervlak is ongeveer 10 m2. Mogelijk wil ik ook het egaliseren van de oude vloer meenemen in de offerte (apart). Graag wil ik ook recensies van werkzaamheden met Terrazzo tegels en eventueel foto's.

Toilet renovatie

Graag zouden we ons kleine toilet laten renoveren. Renovatie bestaat uit het installeren van nieuw toiletsysteem (compact diepspoel toilet en gootsteen) plus het opnieuw betegelen van de ruimte en een gedeelte van de gang (35 x 105 cm). Eventueel ook aanleggen van vloerverwarming (momenteel hangt er een radiator). Ik wil gaan voor 2 soorten tegels. Toilet ruimte afmeting: 95 diep x 83 breed. Het gaat ons om winning van beenruimte. Aanschaf materialen in overleg met de vakman.

Gang betegelen

Gang van circa 6 vierkante meter over de bestaande tegels tegelen.

Partners

Partners van Casius