Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor gang betegelen:

Gang betegelen

Betegelen van de gang (momenteel een cementdekvloer) in de hal (8 meter) van de woning.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gang betegelen uit heel Nederland:

Vloer betegelen met oude Harlinger plavuizen

Ik wil de gang vloer laten betegelen met geglazuurde oude Harlinger Plavuizen 20 bij 20 bij 1, 5 centimeter. De tegels worden aangeleverd door Harlinger Plavuizen in verschillende kleuren en dienen in wildverband gelegd te worden op een betonvloer.

Vloertegels leggen

Wij willen in onze keuken en gang 18,69 m² vloertegels laten leggen van vermoedelijk 60 x 60 cm. Eventueel willen we ook de woonkamer van 20 m² laten betegelen. We hebben nog geen tegels gekocht. We willen de klus hier graag even bespreken en ontvangen dan ook graag uw advies en een prijsopgave.

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Woonkamervloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer, gang en wc laten betegelen. Er zit nu een cementvloer en de hele begane grond van de woning is leeg. De tegels moeten 60 x 60 zijn en het gaat om ongeveer 43-45 m2.

Nieuwbouw woning tegelen

Ik wil ongeveer 60 m2 aan oppervlak laten betegelen met 60 x 60 keramische tegels. Dit gaat om de woonkamer, de gang, en de verblijfsruimte. Egaliseren zal niet nodig zijn.

Opknappen interieur jaren dertig woning

Een aannemer is al begonnen met het opknappen van het interieur, maar kan het vanwege omstandigheden niet afmaken. Het betreft het pleisteren en witten van alle muren op de eerste verdieping, trappenhuis en begane grond, zo'n 214 m2, het opbouwen van een scheidingsmuurtje tussen keuken en gang. Verwijderen van keukenmeubilair volgens specificatie zodat IKEA tot installatie kan overgaan, inclusief betegelen met door ons geleverde tegels. Opruimen en afvoeren van alle sloopmaterialen is ook onderdeel van het werk. Naar schatting is ongeveer 1/3e van het werk al gedaan.

Gang betegelen

Ik wil graag in mijn gang de rechterkant betegelen, 1.15 a 1.20 m hoog, 3.60 m lang. Er zit nu alleen muurverf op de muur. Er zitten her en der wat beschadigingen in het steen, van de fiets die daar tegen aan staat. Verder zit er een kleine radiator en twee lichtschakelaars. Ik heb nog geen tegels aangeschaft en ik sta open voor advies hierover. Uitvoering van het werk in overleg.

Tegelzetter gezocht voor nieuwbouwwoning in Moordrecht

Wij willen graag onze woonkamer, keuken en gang (in totaal ongeveer 45 m2) laten betegelen met houtlookt vloeregels van 120 cm bij 20 cm. Tegels moeten vóór 15 augustus 2017 al gezet zijn i.v.m. plaatsing keuken op 16 augustus 2017.

Tegels uit de gang eruit halen en betegelen

Graag wil ik de tegels uit de gang eruit laten halen, die zijn voorzien van een lijmlaag. Hierna dienen er nieuwe tegels leggen van porselein. Het betreft ongeveer 7 meter en de maat van de tegels zijn 30 x 60 cm. Graag lijm en voegmiddel in de kleur donker grijs meeleveren. De tegels worden rond 2 of 3 augustus geleverd.

Partners

Partners van Casius