Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor terras betegelen:

Terras betegelen

Keramische tegels leggen. Tegels 60x60cm. 6 tegels in de breedte en 4 tegels in de lengte
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras betegelen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Ik wil houten tegels in de tuin leggen, mijn tuin is 96 m2. Huidige tuin maken wij zelf klaar en leeg voor de vakman. Materiaal schaffen wij ook zelf aan. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Terras en pad in tuin aanleggen

Ik zou graag een pad en een terras laten betegelen. Het pad van schuur naar huis is +/- 1 meter. Het terras is ongeveer 24 m2. Er liggen nu nog wat tegels in die er eerst uit moeten.

Terras egaliseren

Ik wil graag mijn veranda opnieuw laten betegelen en egaliseren. Betreft een betonnen veranda van ongeveer 10m2, 1,70m diep en ongeveer 5,80m breed, de veranda loopt schuin dus is niet overal even breed. De tegels die wij aangeschaft hebben zijn keramische tegels van 20x20 van 10 mm dik, betreft een patroon dus deze dienen ook in een patroon gelegd te worden.

Buitenterras winterbestendig betegelen

Betegelen buitenterras, 1e etage boven betonnen carport, met dubbel hardgebakken tegels 10 : 10, in kleur passend bij gevelsteen, hoofdconstructie bestaat uit twee betonnen platen van 9,324 m2 (2 x 5,18 : 1,80 m) (18,65 m2) met dilatatievoeg kit, terras ligt op afschot naar hemelwaterafvoer rechts tegen achtergevel.

Terrastegels en sierbestrating aanleggen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat het leggen van schellevis tegels op een terras van ongeveer 24 m2. Daarnaast in dezelfde tuin een paar kleinere terrasjes met combinatie van schellevis 60cm x 60cm en waaltjes (ongeveer 13 m2). De tuin moet gedeeltelijk opgehoogd worden met zand. De tuin is alleen bereikbaar via het huis. De huidige ondergrond, inclusief een boomstam, moet er nog uitgehaald worden.

Tuin betegelen met keramische tegels

Graag wil ik in onze tuin een terras aanleggen van ongeveer 3.5m x 3.5m met keramische tegels. Eventuele voorbereidingen kan ik zelf doen in afspraak. Graag zou ik deze werkzaamheden binnen 1-2 weken van nu willen doorvoeren. dank voor uw aanbieding.

Terras vernieuwen

Terras opnieuw betegelen en oude grindtegels verwijderen en afvoeren. De oppervlakte is 5 bij 3 meter. Graag gladde tegels.

Sierbestrating aanleggen (10 m2).

Wij hebben al een betegeld terras van 3 m lang en 5 breed (15 m2) en we willen deze graag verlengen. Wij willen 2 meter toevoegen voorbij tuinhekje (2e foto). Aan het einde van het terras staan betonnen blokken. Deze moeten weg. Daarnaast graag met zand het overige gedeelte ophogen en dit stuk ook betegelen. De achtertuin is via een poort bereikbaar.

Vernieuwen terras voor en achter het huis zoveel mogelijk onderhoudsvrij

Ik zoek een stratenmaker die mijn voor en achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. De oude bestrating moet eerst verwijderd worden, daarna egaliseren en dan pas betegelen. Het betreft: Voor het huis: terras van ca 12 m2 + bestraten pad naar voordeur ca 5 meter lang Achter het huis: terras van ca 24 m2. + bestraten pad naar poortdeur van ca 10 meter lang

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.

Partners

Partners van Casius