Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels zetten in de keuken:

Tegels zetten in de keuken

Ik wil mijn keuken opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels (30 bij 30 cm) komen op de bestaande betegelde vloer te liggen. Deze vloer is vlak. De vloer is 1.80 bij 3.50 meter en een aansluitend deel naar de kamer van 1.20 bij 0.40 meter. De tegels heb ik zelf bij de Gamma gezien, verzorg ik dus zelf. In augustus wordt het stucwerk en de leidingen etc. gedaan. Vanaf september wordt de huidige keuken er uit gehaald, de nieuwe keuken komt er op 13 september in. Het lijkt mij dus het handigst om het in die periode te doen (dan is de keuken leeg).
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels zetten in de keuken uit heel Nederland:

Tegels laten zetten in badkamer

Het betreft een relatief kleine badkamer (3 m2) zonder toilet, douchecabine of vloerverwarming. Dus dat is makkelijk werken op een rechthoekig stuk grond. Er zitten nu geen tegels maar simpelweg steen/graniet. Naast onze badkamer vloer moeten ook de muren (20 m2) opnieuw betegeld worden. We zorgen zelf voor de tegels. Verwijdering oude tegels kan in overleg.

Keuken betegelen

Wij zoeken iemand die tegels kan zetten. Het gaat om ongeveer: 75 m2 wandtegels 75 m2 vloertegels Bij een hele aantrekkelijke offerte, kan de opdracht deze week of volgende week al gedaan worden!

Tegels laten zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten plaatsen in de badkamer; wand en vloer. Badkamer is 2 bij 3 meter en 2.50 meter hoog. Badkamer is nieuw gebouwd met vloerverwarming, dit worden de eerste tegels.

Tegels zetten in keuken

Ik wil graag mijn keukenvloer laten betegelen. Betreft ongeveer 10 vierkante meter.

Badkamer van watervaste stuc voorzien

Ik heb in mijn badkamer 20 m² tegelwerk op de wanden dat er mooi glad en vast op zit. Ik wil bij het vernieuwen van de badkamer die tegels laten zitten en er een waterdichte stuclaag op laten zetten. Ik weet niet of dat mogelijk is. Ik wil mij laten adviseren over de verschillende materialen die daarvoor geschikt zijn en de bijbehorende kosten. Ik wil deze klus in september laten uitvoeren, de juiste datum is nog nader te bepalen.

Badkamerrenovatie

Ik wil ongeveer 10 m2 van tegels aan de wanden van de badkamer laten zetten. Er zijn nu geen tegels op de wanden, ze zijn gestuct. Een douche, waskom, radiator en spiegel met LED verlichting installeren. Daarnaast een douchegoot ontstoppen want het water loopt niet weg. Tegels en dergelijke zijn aanwezig. Installatiematerialen als kit en voegsel niet. We hadden een bedrijf die het zou uitvoeren maar die heeft ons laten zitten. Graag zo spoedig mogelijk starten.

Tegels zetten in diverse ruimtes

Wij willen de vloer laten betegelen in hal bij de voordeur, woonkamer, keuken en hal bij toilet. Aantal m2 ongeveer 42. Tegels zijn al besteld als ook de voorstrijk/primer, lijm, voegmiddel en kit. De opdracht kan uitgevoerd worden vanaf 11 augustus. Ondervloer is beton met ingefreeste vloerverwarming. Benodigde gereedschappen graag zelf meenemen.

Portugese tegels op de keukenwand aanbrengen

Ik wil graag Portugese tegels laten zetten tegen de achterwand van de keuken, 3.60 m2. De tegels zijn 20 x 20 cm. Primer noodzakelijk vanwege glasvliesbehang. Ook graag afkitten. Het gaat om de wand tussen het aanrechtblad en de kastjes, de randjes moeten dus ook gekit. De tegels zullen wij zelf aanschaffen, de rest mag u meenemen.

Tegels zetten in garage

Tegels plaatsen in de garage, betreft nieuwbouw met een egale cementdekvloer. Tegels van ongeveer 30 x 30 cm lijmen, de garage is rechthoekig en 23 m2 groot. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels zetten in diverse ruimtes

Gevraagd een (globale) raming van de benodigde uren en het bijbehorend uurtarief voor het aanbrengen van nieuwe vloer- en wandtegels in badkamer (6 m2) en toilet (2 m2), dit is nu ook betegeld. Waarschijnlijk kan het grotendeels over de huidige tegels worden aangebracht, in de douche ruimte moet dit bekeken worden. In de hal (6 m2) en keuken (20 m2) moeten ook tegels worden gelegd. Tevens verwijderen van de bestaande laminaat vloeren en ondertapijt (26 m2) en het afvoeren van de materialen. Tegels (60 x 30) en lijm zijn aanwezig. Extra stelpost (eventueel later te bepalen) afbreken en herplaatsen van (identiek) nieuw keukenblok. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius