Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels zetten in de keuken:

Tegels zetten in de keuken

Ik wil mijn keuken opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels (30 bij 30 cm) komen op de bestaande betegelde vloer te liggen. Deze vloer is vlak. De vloer is 1.80 bij 3.50 meter en een aansluitend deel naar de kamer van 1.20 bij 0.40 meter. De tegels heb ik zelf bij de Gamma gezien, verzorg ik dus zelf. In augustus wordt het stucwerk en de leidingen etc. gedaan. Vanaf september wordt de huidige keuken er uit gehaald, de nieuwe keuken komt er op 13 september in. Het lijkt mij dus het handigst om het in die periode te doen (dan is de keuken leeg).
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels zetten in de keuken uit heel Nederland:

Tuin mooi laten maken

Het liefst heb ik voor de helft vlonder andere helft kunstgras anders tegels opnieuw zetten staan nu scheef met veel onkruid tuin is nog 50 m2.

Badkamer renoveren

De badkamer renoveren. Afmeting 250 x 250 cm. Nieuw tegelwerk op wanden en de vloer en rond bestaand bad dat blijft zitten. De rand is ook betegeld en dat willen we laten zitten. Een nieuwe douchecabine en een nieuw bad meubel. De materialen in overleg. Mogelijk willen we de tegels over de bestaande heen laten zetten, indien mogelijk. We willen een grotere tegel dan nu. Het betreft hier houtskeletbouw (hout met isolatie en gipsplaten aan de binnenzijde) en enkele door mij bezochte zaken wisten hier weinig of niets van.

Renovatiewerk in badkamer

Wij willen nieuwe tegels laten zetten in de badkamer met afmetingen van 2,25 x 2,40 x 2,20 meter. We moeten nog een nieuw badkamermeubel en een douchecabine bij Gamma kopen, die dan ook vervolgens geplaatst moeten worden. Eventueel wil de klant in overleg met de vakman zijn plafond laten opknappen.

Tegels zetten in de badkamer en toilet

Ik wil wandtegels laten plaatsen op de oude wandtegels en vloertegels op de reeds getegelde vloer. het bouwjaar van het appartement is 2009. de oppervlakte van de wanden bedraagt 23 vierkante meter. De vloer is 7 vierkante meter. Het toilet: De wanden zijn 11 vierkante meter en de vloer 2 vierkante meter. Verder gaat het om het plaatsen van een nieuwe wastafel en verwijderen van de oude in de badkamer. Het plaatsen van een nieuwe toiletpot en het reservoir en verwijderen van het huidige systeem. We verhuizen 16 januari, dus is de gewenste 1e werkdag 8 januari.

Tegels zetten op vloer en wand in WC

Ik zal de wand tegelvrij maken en het laminaat van de vloer verwijderen. Hierna zal de vakman de toiletruimte moeten betegelen. Deze is ongeveer 1 bij 1 meter groot en de wanden zullen tot 1.50 meter hoogte moeten worden betegeld. De oude tegels dienen door de vakman te worden afgevoerd.

Badkamer betegelen

Ik wil graag tegels plaatsen in mijn badkamer. Ik heb een erg kleine badkamer die schuin afloopt (schuin dak. De grond oppervlakte is Nog minder dan 2 bij 2 meter. Douchegedeelte 80 bij 80 cm. Verder is de kant van de muur aan de deurzijde 1,80 hoog en 1,5 breed met een hoek erin van 1,80 hoog en 40 cm breed. 'lange kant aan douchecel is zijn op het rechte stuk 1,80 bij 90 cm dan loopt hij af voor 80 cm naar hoogte 65 cm. De overkant waar de wasbak hangt is bij het rechte stuk 1,1 bij 1,80 dan loopt hij weer af voor 80 cm naar de hoogte van 65 cm. Het kleine gedeelte aan de overkant is 1,8 breed en 65 cm hoog. Dat komt volgens mij neer op een totale oppervlakte van ongeveer 16,5 m2. Wij zullen zelf al alles schoonmaken, leeghalen en reinigen. Zodat jullie alleen maar tegel hoeven te snijden en te zetten. De nieuwe tegels over de huidige tegels zetten.

Chalet waterpas stellen

Chalet (10 x 4 meter) waterpas stellen aan een zijde. Verzakking is ongeveer 2.5 cm. Het geheel is makkelijk toegangkelijk. Er is veel en genoeg kruip en beweegruimte rondom.Het voorwerk kan eventueel al verricht worden zodat u alleen hoeft op te krikken en tegels/latjes bij kunt zetten.

Tegels zetten in huis

Ik wil graag een tegelvoer laten vervangen bij mij in huis. Het gaat om een vloeroppervlak van ongeveer 85 m2. De oude tegelvloer moet eerst verwijderd worden, vervolgens nieuwe tegels (circa 60 x 60 cm) plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in de douche ruimte. Ongeveer 11 m2. Ook plaatsen van douchebak en douchedeur en alles waterdicht afkitten. Er zitten nu nog tegels op. Verwijderen wil ik eventueel ook door de vakman laten doen.

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen. De badkamer is 3,60 bij 2 meter. De vloer en wanden. De wanden zijn circa 2.40 meter. De wandtegels tot twee meter hoogte zetten. De oude tegels zijn eraf en er is al gestuct. De nieuwe tegels zijn al in huis dus graag zo spoedig mogelijk. Vloertegels van 60 x 60 cm en de wandtegels zijn 30 x 60 cm.

Partners

Partners van Casius