Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Heemstede of directe omgeving.

575 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelwerk aanbrengen in mutatiewoningen, woning betegelen op de benedenverdieping, vloertegels leggen, vloertegels in de woonkamer, keuken en toilet aanbrengen, vloeren betegelen, badkamer en aparte WC betegelen, algemene hal betegelen van appartement, vloertegels leggen in nieuwbouw, vloertegels leggen in woonkamer en keuken, algemene ruimtes en gangen betegelen in appartement, begane grond en verdieping tegelen, tegelvloer binnen leggen, woning betegelen, badkamers betegelen, wanden betegelen in toiletten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Heemstede:

Tegels zetten in de keuken

Ik wil mijn keuken opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels (30 bij 30 cm) komen op de bestaande betegelde vloer te liggen. Deze vloer is vlak. De vloer is 1.80 bij 3.50 meter en een aansluitend deel naar de kamer van 1.20 bij 0.40 meter. De tegels heb ik zelf bij de Gamma gezien, verzorg ik dus zelf. In augustus wordt het stucwerk en de leidingen etc. gedaan. Vanaf september wordt de huidige keuken er uit gehaald, de nieuwe keuken komt er op 13 september in. Het lijkt mij dus het handigst om het in die periode te doen (dan is de keuken leeg).

Vloertegels en voegwerk vervangen

Op onze zolder op de 2e etage hebben wij een kleine tegelvloer van ongeveer 5 m² op een houten ondervloer. Er zijn 2 tegels gebroken en het voegwerk is losgeraakt, mogelijk door het werken van de houten ondervloer. Het is een ruimte waar de wasmachine staat. We laten de situatie hier graag even beoordelen. Er moeten nieuwe tegels in gelegd worden en de voegen moeten vernieuwd worden. We hebben nog reservetegels. We horen dan ook graag wat de kosten zullen zijn.

Balkon laten betegelen

Ik wil graag mijn balkon opnieuw laten betegelen. Het is een langwerpig balkon en er liggen in de lengte 24 tegels van 30 x 30 op en dat 4 rijen breed. Het liefst een wat grotere tegel, indien mogelijk. Graag zou ik wat advies willen over de mogelijkheden voor mijn balkon.

Tegelvloer in de badkamer herstellen

Verwijderen van 2 verkeerd gelegde tegels (ze zijn te ruim om de drain gezaagd en daardoor is de voeg veel te breed) en opnieuw leggen van twee nieuwe tegels. Het gaat om vloertegels in een badkamer.

Betegelen van de gang en keuken

Circa 12m2 betegelen met marmer tegels van gang en keukenvloer.

Vloer egaliseren en tegels leggen

Vloer egaliseren en vloertegels leggen in de gang. De gang is nu kaal, cement of beton. Afmeting 330 x verschillende breedtes. Er zijn 4 pakken tegels besteld. Van het egaliseer middel koop ik twee pakken. Mogelijk ook later, over een week of drie vier, de keuken van tegels voorzien. Graag eerst een indicatie van kosten.

Nieuwe tegels laten leggen

Ik zoek een tegel zetter die de keuken en het halletje ,nieuwe tegels kan leggen ,en de oude verwijderen ,de tegels hebben we al in huis de maat is 60 bij 60 ,de keuken is breed250 en lang 340 ,en de hal is 205 bij 250 ,dus niet zo groot ,graag vijblijvend een opgave voor deze klus

Vloer in badkamer betegelen

Het betreft het tegelen van de vloer in de badkamer. Deze is ongeveer 6 m2. De tegels zal ik zelf aanschaffen.

Tegels leggen op jackoboard of wediplaat

In een ruimte van ca. 20m2 tegels leggen. De ondervloer is een grenen houten vloer en kan niet verwijderd worden. Hieronder is de kruipruimte. Onder de tegels komt elektrische vloerverwarming waaronder jackoboard of wediplaat als isolatie. Op deze plaat kan betegeld worden zodat de vloer niet hoger komt dan ca. 3cm. De tegels lever ik zelf aan.

Vloertegels leggen

Ca. 60 m2 tegels van 60 x 60 cm x 1 cm leggen op gladde betonnen vloer in nieuwbouw appartement met vloerverwarming. Tegels zijn reeds afgeleverd in de woning. Zo spoedig mogelijk. Low-budget.

We hebben portugese cementtegels met een ...

We hebben portugese cementtegels met een patroon besteld bij designtegels.nl en zoeken iemand die deze strak met minimale voeg kan leggen. De ondergrond is een houten ondervloer. Het gaat om de gang en toilet vloer, ongeveer 6m2. Verder moet het toilet met normale, rechthoekige tegels vanaf de vloer tot ongeveer 120 cm hoog betegeld worden inclusief het inbouwreservoir.

Betegelen van open keuken (9 m2) op ...

Betegelen van open keuken (9 m2) op exact 2,2 cm hoogte zodat deze naadloos overloopt op houten vloer van de kamer. Betegelen van halletje (7 cm2). bij voordeur zit een vloerluik waar omheen getegeld moet worden. tegels zijn 45/45 cm, recht gebakken

Aan brengen van nieuwe vloertegel; eerst ...

Aan brengen van nieuwe vloertegel; eerst oude tegels eruit halen 5m2. Plus het aan brengen van nieuwe wand tegel tot aan het plafond, over de oude tegels heen.

Tegelen en uitzoeken van tegels.

Tegelen en uitzoeken van tegels.

betegelen van badkamer 15m2 wand en 5m2 ...

betegelen van badkamer 15m2 wand en 5m2 vloer over bestaande tegels spoed spoed spoed

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter ...

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter voor wanden (badkamer/keuken) en vloeren (Badkamer, keuken,en vestibule). In overleg kan worden bepaald hoe de aankoop van tegels geschiedt. In de vestibule is een entree met natuursteen gepland, in de keuken en badkamer wordt waarschijnlijk een hard keramische tegel gekozen. De wanden bestaan uit gestuct metselwerk en nieuwe gipsplaten (badkamer)