Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Heemskerk of directe omgeving.

717 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, woning vloer betegelen, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, tegelvloer leggen, badkamer en toilet betegelen, badkamer betegelen, keuken betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Heemskerk:

Tegels op maat laten zagen

Ik heb 6 keramische tegels van 60*60 die ik graag in stroken (5, 10, 15) wil laten zagen. Ik kom ze zelf ophalen en brengen.

Badkamertegels op vloer en wanden vernieuwen

Wij hebben 60 x 60 cm tegels voor de vloer en 50 x 20 cm tegels voor de wanden aangeschaft. Deze willen wij graag in wildverband laten plaatsen. De oppervlakte van de vloer is 7 m2 en voor de wanden 20 m2.

Schade herstellen aan badkamervloer

Een tegel van 45 x 45 cm is beschadigd en moet vervangen worden. De tegel zit in het midden. Er is vloerverwarming onder de tegels. Vervangende tegel is aanwezig.

Tegels bij voordeur vervangen

The job is to replace tiles in my front door. The area is 184 cm by 68 cm.

Vloertegels leggen in toilet

Ik heb een doos vloertegels gekocht en daar zitten 10 stuks in. De vloertegels zijn 33,8 x 33,8 cm en het toilet is ongeveer 1 m2. Ik zou het graag willen laten plaatsen.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten tegelen. Betreft totaal een 15 m2. Een vloer en een wand. Tegels lijm voorstrijk et cetera is aanwezig. Betreft tegels in formaat 60 bij 60 centimeter wand en vloer zijn hetzelfde. Tevens een betegelde plint aanbrengen van een centimeter of 10 van dezelfde tegels.

Vloertegels in een toiletruimte aanbrengen

Ik heb bij Gamma 1 m² vloertegels gekocht en wil die graag laten aanbrengen in onze toiletruimte. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Badkamer betegelen

Ik wil graag een gedeelte van de badkamer opnieuw laten betegelen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. Indien mogelijk nieuwe tegels via de tegelzetter. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter breed en ongeveer 2.50 meter hoog. De huidige tegels laten los, waardoor de douchedeur ook vast komt te zitten. Graag op korte termijn.

Badkamertegels opnieuw voegen

Ik wil in de badkamer mijn wandtegels opnieuw laten voegen. Wij wonen inmiddels 13 jaar in dit appartement en de voegen zijn zo slecht, dat er zich steeds vuil in ophoopt. Het lijkt ons beter als de voegen helemaal vernieuwd worden. Het aantal m² weet ik niet, dat moet hier even worden bekeken.

Tegels in de badkamer voegen

Ik wil in de badkamer mijn wandtegels opnieuw laten voegen. Wij wonen inmiddels 13 jaar in dit appartement en de voegen zijn zo slecht, dat er zich steeds vuil in ophoopt. Het lijkt ons beter als de voegen helemaal vernieuwd worden. Het aantal m² weet ik niet, dat moet hier even worden bekeken.

Tegels in de badkamer voegen

Ik wil in de badkamer mijn wandtegels opnieuw laten voegen. Wij wonen inmiddels 13 jaar in dit appartement en de voegen zijn zo slecht, dat er zich steeds vuil in ophoopt. Het lijkt ons beter als de voegen helemaal vernieuwd worden. Het aantal m² weet ik niet, dat moet hier even worden bekeken.

Keukentegels laten zetten

Ik wil graag tegels laten zetten in mijn keuken en vraag me af wat de kosten daarvan zijn?

Losse tegeltjes van de douchevloer repareren

De tegeltjes van de douchevloer in onze douchecabine zitten gedeeltelijk los, waardoor er lekkage ontstaat. Het gaat om ongeveer 1 m² met kleine tegels van 6 x 6 cm. We willen de douchevloer weer goed waterdicht laten maken en ontvangen daarvoor graag een prijsindicatie.

Divers tegelwerk in de woning

Ik wil 3 verschillende projecten aanbieden. Project 1 is iets wat we uiterlijk in april 2017 aan de gang willen gaan. Project 2 en 3 zijn meer prijs indicaties en afhankelijk van die prijs en de tijd die daarmee gemoeid is kan dit eerder of later (in algemene zin) worden uitgevoerd. 1) Het betegelen van de vloer en muur in de keuken. Vloer is ongeveer 6 m^2 totaal (gaat dus nog iets vanaf vanwege nieuwe keuken) en de muur is ongeveer 4 m2 weer afhankelijk van de keuken die we nog moeten samenstellen. 2) Het betegelen van de toilet beneden. Vloer oppervlakte max 2 m2 en de muur is maximaal 8 m2. Pure prijsindicatie graag. Nog geen planning wanneer en overige materialen ook nog niet uitgezocht. Eventueel volledige aanpak van de toilet. 3) Renovatie of vernieuwing van het huidige tegelwerk in de badkamer. Vloer en volledige muur. Maar misschien ook in combinatie met wat extra werkzaamheden die we zelf uitvoeren. Vloer maximaal 6 m2 en muur is volgens mij 18 m2. Wij begrijpen dat een precieze offerte is op basis van deze gegevens niet mogelijk, maar wij zoeken een betrouwbare uitvoerder met iets van een prijsindicatie. Dus graag een reactie met referenties en bijvoorbeeld een basis prijs per vierkante meter voor het tegelen zonder bijzonderheden zoals bij project 1. Hartelijk dank en met vriendelijke groet.

Vloer in de bijkeuken betegelen

Voor een in eind september op te leveren bijkeuken, zoek ik iemand die ongeveer 6.25 m2 aan vloertegels voor ons kan leggen. De tegels (60 bij 60) leveren wij zelf aan, eventueel andere materialen kan in overleg.

Tegelvloer vervangen, egaliseren en vloerverwarming plaatsen

Ik wil een ongeveer 40 jaar oude tegelvloer uit laten hakken en daarna moet de vloer geëgaliseerd worden. Er zullen hierna tegels gelegd worden. De vloer is van hout, daarbovenop ligt een laag beton/cement en daarin zijn de stenen gelegd. Het gaat om de begane grond, eengezinswoning, de gang, het toilet, de keuken en de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Eventueel willen wij vloerverwarming aanleggen. Wanneer u dat ook kunt dan ontvang ik daar graag separaat een offerte voor.

Badkamerwandtegels verwijderen en opnieuw aanbrengen

Verwijderen en opnieuw aanbrengen van ongeveer 7.50 m2 badkamerwand tegels. Er zit een douchecabine en een toilet voor, dus wellicht moet dit verwijderd worden. Indien mogelijk hergebruiken van bestaande tegels, anders aanleveren van nieuwe tegels.

Schouw betegelen

Ik wil mijn schouw laten betegelen. Tegels heb ik al in bezit. Oppervlakte is 3 tot 4 m2.

Wand in de toilet betegelen met natuursteen

Ik zoek iemand die deze maand nog een halve wand kan betegelen met natuursteen in de toilet. Het gaat om een wand van 90 bij 150 cm. De voorwand. De bestaande tegels, standaard, moeten worden verwijderd. Mogelijk nog andere kleine opdrachten na deze opdracht. Telefonische indicatie kan mits het bedrag vast is. Graag vaste prijs!

Toilet betegelen

De wanden van het toilet dienen tot 1.20 meter hoogte betegeld te worden. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. De nieuwe tegels, deze zijn aanwezig, mogen over de oude tegels heen betegeld te worden.

Natuurstenen strippen bevestigen op de wand

Ik wens graag op mijn wand naast de deur in de woonkamer (2,54 m bij 67 cm) natuurstenen strips te bevestigen. Natuurstenen strips van 10 bij 35 cm. Volgende week worden ze geleverd. Randje aan de andere kant van de deur kan mogelijk ook worden meegenomen als dat mogelijk is. Randje van 6,5 cm bij 7 cm. Graag iemand die vakkundig dit klusje kan uitvoeren voor een redelijke prijs. Stevige primer moet nog worden aangeschaft.

Tegelwerk keukenwand

Wij hebben zelf pakweg 85 tegels (10x10 cm) over die tegen een betonwand in keuken moeten worden geplaatst. Een aantal gehalveerd, rekening houdend met hoeken. Heeft u een kostenindicatie voor ons? Tegels zijn dus aanwezig.

Badkamer betegelen

18 m2 Wanden betegelen en 4,5 m² vloer. Eventueel uitvlakken bovenste stukje van de wanden. Misschien advies wat betreft kleurstelling en prijsopgave. Tegels zal ik waarschijnlijk zelf aanschaffen.

Tegelzetten in bedrijfunit

Voor het verhuizen naar een andere bedrijfsunit heb ik voor de opgave van verhuiskosten een prijsopgave nodig van een tegelzetter, die deze klus ook meteen per eind november/begin december kan klaren. Het gaat om de wanden van een bedrijfsunit met een vloer oppervlakte van 130 m2. Evt. kunnen tegels door bedrijf geleverd worden.

Vervanging badkamervloer

Het vernieuwen van de badkamer vloer en op afschot maken. Indien nodig afvoer veranderen. Oude vloer verwijderen we zelf.