Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken:

Reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken

In onze keuken zijn enkele vloertegels gebarsten (6 - 8 stuks). Wij hebben nog hele tegels, en willen deze graag laten vervangen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken uit heel Nederland:

Reparatie douche-cel vloer

Er zijn 6 tegels los in de badkamervloer. Daardoor hebben de benedenburen een lekkage. Ik wil deze tegels graag laten vervangen en de lekkage verhelpen.

Reparatie tuinhuis

Mijn tuinhuis (Douglashout) van medio 2013 is overkapt en bedekt met Rubberflex folie en voorzien van een afvoerpijp voor regenwater. Deze is helaas niet goed geplaatst omdat het water 2-3 cm. op het dak blijft staan en daardoor in de loop der jaren 5 cm. naar het midden is doorgezakt. Daarnaast is bij de staanders/stijlen die het dak dragen houtrot ontdekt omdat door rechtstreekse plaatsing op de onderliggende tegels water wordt opgenomen (er zijn destijds geen poeren gebruikt). Ik wil graag e.e.a. laten repareren en wil graag een schatting van de hiermee samenhangende kosten.

Reparatie sanibroyeur ivm kortsluiting

Mijn sanibroyeur geeft kortsluiting als ik doortrek. Deze is netje ingebouwd achter de tegels van het toilet, waardoor het stopcontact niet direct toegankelijk is. Het doortrekken zelf gaat nog wel, maar schokt daarna.

Reparatie douchecbak

Douchebak vervangen door volledig tegels of een andere douchebak. De douchebak is 90 x 90, ik heb liever een douchebak van het formaat 105cm breed en 90 cm lang. Als dit niet kan dan 100 x 90 of 90 x 90. Huidige douchebak is: https://www.vidaxl.nl/e/8718475904984/vidaxl-douchebak-vierkant-90x90-cm-abs-zwart De volledige beschikbare breedte in de badkamer is 105cm. In de badkamer staat een doucheglas een badkamermeubel (onderkast en bovenkast). De douchebak staat hol en kraakt als ik er op sta, het lijkt er op dat er geen stalen frame is en niet goed gemonteerd is, daarnaast zijn de kitnaden veel te breed. Ik ben in het bezit van wand en vloer tegels, mochten die nodig zijn. Vanzelfsprekend wil ik dat de doucheglas en badkamermeubel weer werkend terug geplaatst worden als ze weg moeten volledig afgewerkt tegels enz. Graag verneem ik een offerte en in welke tijdbestek dit opgelost kan worden en wat de garantie is.

SPOED WEGENS LEKKAGE - Repareren tegels balkon door stormschade

Wij hebben een betegeld balkon op de 1e verdieping. Afgelopen weekend zijn door de storm een aantal tegels losgewaaid en nu hebben we een lekkage in de slaapkamer op de begane grond direct onder dat balkon. We hebben al een lekdetectie laten uitvoeren, zie foto's in bijlage. Graag zouden wij een specialist hier ter plekke hebben om mee door te spreken wat de opties zijn voor de reparatie, en dan een prijsindicatie te krijgen zodat wij met de verzekering kunnen bellen om de dekking door te spreken alvorens het groene licht te geven voor de reparatie. Idealiter zou de specialist ook de gevolgschade aan de binnenkant (hout- en schilderwerk) kunnen verrichten.

Balkon reparatie en waterdicht maken

De onderkant van onze balkon brokkelt af. De bovenkant is betegeld, maar die is niet waterdicht, waardoor er water doorheen lekt en de balkon langzaam afbrokkelt. De bovenkant van de tegels moet dus waterdicht worden gemaakt, en de onderkant van het balkon moet worden gerepareerd. Het balkon is van beton en is ongeveer 1 x 2 meter. Het is een verzekeringskwestie. De uitvoer heeft niet heel veel haast, maar de offerte wel.

Tegel reparatie in toilet

Er is vanaf de achterkant door de tegel heen geboord tijdens het ophangen van een ketel door een installatiebedrijf. Het installatiebedrijf zal dit vergoeden, en ik wil hiervoor graag een nette oplossing, ik weet niet of het mogelijk is de tegel te vervangen, of dat er meerdere tegels voor moeten worden vervangen/het wandje opnieuw moet worden betegeld.

Douche reparatie en herstel

Ivm lekkage moet bij mij het volgende in de badkamer gebeuren. Sifon plaatsen en afvoer douche vervangen in plastic. Reparatie en herstel douchebak waarbij twee rijen tegels zijn weg gehakt om lekkage vast te stellen. Het gaat om 2 m2 wandtegel en 3 m2 vloertegels repareren. Plus nieuwe douchebak verhoogd plaatsen ,omdat oude douchebak is verwijderd. Graag hiervoor offerte voor reparatie en herstel douche. Verder moet er 4 m2 plafond gestuct worden en 8 m2 wand gestuct worden omdat water langs de muren naar beneden is gaan lopen. Graag hiervoor een verblijvende offerte.

Door lekkage de afvoeren herstellen in de badkamer

Graag hadden wij een offerte aangevraagd omtrent een badkamer (herstel/reparatie). Helaas hebben wij in ons huis een ernstige lekkage geconstateerd op 7 augustus dit jaar nadat op 25 juli dit jaar de sleutel hadden gekregen van het huis. Op 7 november is het duidelijk geworden dat de afvoeren in de badkamer niet goed zijn en dus deze hersteld / vervangen moeten worden. Vanuit de schade expert (verzekering) is de vraag gekomen of wij de kosten inzichtelijk kunnen maken voor het hak en breek werk inclusief de reparaties. Denk hierbij ook aan de puin container, tegels, wand tegels, elektrische vloerverwarming en dergelijke. Bijgevoegd een document waarin de huidige badkamer duidelijk staat aangegeven, het advies van de lekdetectie en de aanvraag. Wij zijn aan het oriënteren wat dit zou moeten kosten zodat we dit kunnen inplannen en mogelijk laten uitvoeren.

Inspectie en reparatie van een balkon van een jaren 50 woning

Balkon jaren 50 huis moet gerepareerd worden. De tegels en voegen moeten vervangen worden. Beton geïnspecteerd en gerepareerd worden

Partners

Partners van Casius