Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betonnen fundering buiten egaliseren op afschot en betegelen:

Betonnen fundering buiten egaliseren op afschot en betegelen

Werk omvat: Bestaande betonplaat van 4x6 metb momenteel 2.5 cm afschot per meter terugbrengen naar 1cm de meter dmv egaliseren en vervolgens verlijmd betegelen. Tegels 60x60x1 reeds aanwezig, overige materialen door vakman zelf aanleveren. Niet op zoek naar goedkope, maar naar kwalitatief goede offertes.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen fundering buiten egaliseren op afschot en betegelen uit heel Nederland:

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Fundering voor houten chalet maken

Wij willen op veengrond een houten vakantiehuisje bouwen. Het lijkt ons handig om een betonnen fundering daaronder te laten maken. Het huisje is 70 m2 bij 10m2 en er moeten aansluitingen voor water, riool en elektra komen. Kunt u een prijsindicatie geven?

Leidingwerk voor badkamer en keuken aanleggen

In de door ons zelf nieuw gebouwde schuur willen wij ter voorbereiding het leidingwerk doen voor de wc, wasbak, douche en een kitchenette. Het is houtskeletbouw en het skelet staat nog open om in te werken. De gaten boren in de betonnen fundering voor de afvoer verzorgen wij zelf. In het woonhuis willen we leidingwerk laten doen voor de keuken. En in overleg ook het leidingwerk om de splitsing te maken vanaf de waterleiding.

Oude schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

we hebben oude jong vee schuren, loods en 4x geschakelde paardenstallen die we willen laten afbreken en nieuwe 1 kapachtige schuur teruglaten bouwen in L vorm. op de oude jongvee schuren liggen asbest platen. onder de jongvee schuren liggen betonnen fundering. indien mogelijk hierop door bouwen

Serre bouwen

Graag wil ik mijn huis uitbreiden met een serre van 2,5 m X 10 m. Graag zou ik een afspraak maken voor advies en de situatie door te bespreken. Ik heb nu 2 grote ramen in mijn gevel die zijn bijna 9,5 m. In het midden zit of een metalen of een betonnen constructie, dat moet even bekeken worden. Tot 2.5 m kan ik vergunningsvrij bouwen. De serre moet vloerverwarming krijgen, de 2 zijkanten moeten gemetseld worden (3 m hoog bij 2,5 m diep). De lange zijde van 10 m moet een glazen schuifpui krijgen. In de serre wil ik verlichting, dus stroom. Erboven heb ik een klein stukje balkon, dit wil ik laten verlengen tot over de 10 m breedte, dus het dak moet hiervoor sterk genoeg zijn. Er moet een fundering komen, ik heb in mijn huis een betonnen fundering. Ik moet kijken wat het beste is voor de serre, het moet wel netjes en gelijkmatig met de huidige woonkamer situatie worden. Graag heb ik iemand langs, waarmee ik de klus kan door bespreken. Ik moet wel een tijd hebben wanneer het rond kan zijn en ook een prijs.

Vlonder vervangen bij water, terras maken aan huis, tuinberging maken van hout

De klus omvat 3 projecten in mijn tuin: 1. Mijn huidige vlonder aan het water moet worden vervangen voor een composieten. Ook de beschoeiing moet bekeken worden. Huidige vlonder moet worden verwijderd, net als de beschoeiing waarschijnlijk. Er zijn bielsen op de beschoeiing om het op te hogen, deze moeten ook worden verwijderd. Ik wilde kijken of een composieten beschoeiing mogelijk is. De vlonder is nu ongeveer 3 bij 3.5 m, maar deze moet groter worden (in totaal ongeveer 20 m2) met nog een strook langs het water, zodat het een soort L-vorm krijgt. Wat is mogelijk qua materiaal, prijzen en termijn? 2. Ik wil een terras laten leggen van ongeveer 25 m2 (houtenvlonder). Er ligt een betonnen rand van 1.30 m langs het huis, daar komt 1,5 m bij, dus het houtwerk zou aan het beton kunnen worden vastgemaakt. Dit gaat om een stuk van 9 bij 3 m met een hapje uit van 1,5 m. 3. op het terras moet een tuinberging komen van hout van 2,5 m bij 1 m bij 1.80/ 2 m hoog. Geen fundering nodig, direct op het hout plaatsen.

Fundering schuur 11,5 x 8

Maken van fundering voor schuur van 11,5x8 meter. De schuur heeft een zadeldak en nok hoogte van 6,6 meter. Schuur krijgt een betonnen of gemetselde borstwering (ben ik nog niet helemaal uit, een gemetselde wordt door mij zelf gedaan, beton moet worden meegenomen in offerte) en is verder van hout. Ik heb geen voorkeur voor type fundering. Er staat momenteel geen oude schuur. De grond is stevig genoeg, dus er hoeven geen palen te worden geheid. De rest van de afwerking doet iemand anders. De tuin is verder goed bereikbaar.

Fundering plus vloer uitbouw

Wij willen een geïsoleerde sluis/ gang maken tussen het huis en nu nog schuur. Schuur wordt deels kantoor en er komt t.z.t. een badkamer in. Gaat nu eerst specifiek om een sluis en de fundering. De sluis zal 3 meter breed en ongeveer 9,5 á 10 meter lang zijn . De ondergrond bestaat uit veengrond en de vaste grondlaag zit op ongeveer 3 meter diep. Dus er moet eerst geheid worden. Graag ook advies of het beter is om een betonnen vloer of een houten vloer te leggen.

Plaatsen schutting

Ik wil graag een deel van een schutting laten plaatsen met daarin een toegangsdeur. De afmeting is 2,30 lang. Liefst van hout met kunststof palen. Let op, onder de grond is een betonnen fundering gestort. Dus de palen kunnen niet heel diep de grond in

Fundering voor veranda overkapping

Ik wil graag een betonnen vloer in mijn achtertuin laten storten. Het gaat om de vloer voor onder het schuifpui die geplaatst gaat worden. Ik heb zelf al het gedeelte afgegraven dus gaat puur om het storten van de vloer. De afmetingen zijn 5.50 m lang 20cm breed en 20 cm diep. De achtertuin is te bereiken via een kleine achterom.