Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betonnen fundering buiten egaliseren op afschot en betegelen:

Betonnen fundering buiten egaliseren op afschot en betegelen

Werk omvat: Bestaande betonplaat van 4x6 metb momenteel 2.5 cm afschot per meter terugbrengen naar 1cm de meter dmv egaliseren en vervolgens verlijmd betegelen. Tegels 60x60x1 reeds aanwezig, overige materialen door vakman zelf aanleveren. Niet op zoek naar goedkope, maar naar kwalitatief goede offertes.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen fundering buiten egaliseren op afschot en betegelen uit heel Nederland:

Schade als gevolg van verzakking aanbouw herstellen

Mijn aanbouw is aan het zakken. Hierdoor zijn er scheuren in de buiten- en binnenmuur ontstaan. De tegelvloer in de aanbouw scheurt hierdoor ook. Gaarne info over mogelijkheden ter reparatie en de kosten daarvan. Het betreft een betonnen fundering. Er kan niet geheid worden.

Nieuwbouwwoning voor mantelzorg

Ik wil een mantelzorg woning bouwen van 12.5 m lang 8 m breed, 5 m hoog, op een kavel van 100 m2. Er is geen vergunning voor nodig. Ik heb een globale bouwtekening die ik nog naar u toe kan sturen. Er moet 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 toilet, 1 badkamer, 1 apart kamertje, 1 bijkeuken en een hal met een trap naar boven in komen. En een fundering en een stenen buitenkant. - Dakpannen en dakbeschot platen - Loodgieters en elektriciteit werk - Wc en badkamer betegelen - Compleet afgewerkt Van tevoren een betonnen garage 7.80 x 4.80 meter afbreken en achterin de tuin weer opbouwen.

Beton aanleggen voor een veranda in de achtertuin

Ik zoek een aannemer die een betonnen fundering inclusief schuimbeton kan realiseren achter mijn tussenwoning. De fundering is nodig ten behoeve van een nog te realiseren veranda. De fundering moet ongeveer 506 bij 300 cm groot worden.

Fundering aanbrengen

Ik zoek iemand voor het aanbrengen van een betonnen fundering, afmetingen staan in de bijlage. Er zal een deel nog moeten worden afgegraven, voor de rest is het klaar om te beginnen.

Fundering voor garage

Wij willen een garage plaatsen (losstaand) incl. overkapping. De wens is half metsel half rabat. We willen hiervoor graag een fatsoenlijke fundering met palen en betonnen vloer. Afmetingen ongeveer 4 x 5 m incl overkapping. Garage zelf is 3 x 5 m. Kunnen jullie een prijsindicatie geven voor zn type fundering? Ik hoor het graag.

Fundering: Tuinkantoor

Ik wil graag een betonnen fundering van 6 x 3.5 m laten maken in mijn tuin ten behoeve van een gastenverblijf/muziekstudio (dubbel wandige geïsoleerde ruimte, dus zwaarder dan een gewone ’schuur’). De tuin is enkel bereikbaar via een gangpad en een deur naar de straat: (De bestaande schuur en boomstronk zullen afgebroken worden voor de aanvang van de werkzaamheden).

Fundering tuinhuis

Het gaat over het maken van een betonnen fundering van 65 m2. Voor een tuinhuis.

Fundering voor tuinhuis

Graag willen wij een betonnen fundering voor een tuinhuis van ongeveer 7.80 x 3.70 meter. De opbouw is van hout met deels glazen schuifdeuren, hoogte ongeveer 2.60. Tuinhuis met veranda komt op zandgrond/tuingrond achterin de tuin. Ondergrond moet nog afgegraven worden. Zandbed moet weer aangebracht worden. Hierna moet bekisting incl. Wapening gemaakt worden en moet beton gestort en uiteraard glad en waterpas afgewerkt worden. Klus moet begin september afgerond zijn. Achtertuin is bereikbaar via poort van ongeveer 90 cm breed. Zou u hier een prijsopgave voor willen verstrekken?

Fundering voor tuinkamer op veengrond

We hebben een fundering nodig voor een tuinkamer los van het huis, in de tuin, van 7,5 x 3 meter. We hebben te maken met veengrond in de omgeving van Oostzaan. Wij zaten zelf te denken aan een betonnen plaat met een dikte van 25 cm een lengte van 8 meter en een breedte van 3,5 meter. Wellicht adviseren jullie iets anders? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten daarvan?

Fundering voor terras

Ik wil een fundering voor onder een terras. Graag met beton, zodra we de betonnen ondergronds als terras kunnen gebruiken. Heipalen liggen er al. Het is een nieuwbouwwoning, dus nu alleen maar zand. 7 meter breed en 2,5 meter diep.