Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenvloer tegelen:

Keukenvloer tegelen

Ik zoek een tegelzetter die 10 m² aan tegels kan leggen in mijn keuken. De huidige ondergrond is al leeggehaald en klaar om betegeld te worden. De tegels regel ik zelf.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenvloer tegelen uit heel Nederland:

Tegelen keukenvloer

Keukenvloer van 3 x 3,5 meter tegelen met tegels van 30 x 60 cm. Vloer is al egaal. In de week van 17 december willen we graag de klus uitvoeren.

Over elektrische vloerverwarming heen tegelen

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen met Belgisch hardsteen lookalike. Tegels 60 bij 30 cm. Daaronder graag 5 m2 elektrische vloerverwarming plaatsen. En tevens betegelen boven het fornuis (10 m2).

Keukenvloer tegelen

Er moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken van 21 m2. Tegels die gebruikt gaan worden zijn 60 x 60 cm. Op dit moment ligt er ook een tegelvloer in echter deze is gedeeltelijk opengebroken door een lekkage. Hierdoor zou ik graag van te voren dat de ondergrond beoordeeld worden.

Keuken tegelen

Ik wil de keukenvloer en wand betegeld hebben. Het totale oppervlak om te betegelen is 9 m2.

Tegelen van de keukenvloer

Op korte termijn (vanaf 12 april aanstaande met een kleine uitloop tot uiterlijk 16 april) moet onze keukenvloer betegeld worden. Oppervlakte 9 - 10 m2. Tegel aanwezig. Tegel van 30 x 60 cm met recht afgesneden zijkant zodat hij strak gevoegd kan en moet worden. Ondervloer is Travertin tegel waar overheen betegeld moet worden. Graag een gedetailleerde offerte zodat we snel kunnen schakelen.

Keukenvloer om kookeiland betegelen

Ik wil graag om het kookeiland heen laten tegelen. Het gaat om 165 tegels van 15 x 15 x 1 cm, ongeveer 4,5 vierkante meter. De tegels vallen in de houten vloer, deze is ruim gelegd, dus moet nog op maat gezaagd worden.

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Keukenvloer tegelen

Ik wil graag de keukenvloer laten tegelen. Oppervlakte is ongeveer 11,5 m2. Vloer is al geëgaliseerd. We hebben 2 soorten tegels: 60 x 60 cm en 20 x 20 cm (dikte 1 cm). Merendeel moet gelegd worden met de 60 x 60 cm tegels, en in het midden een vlak van de 20 x 20 cm tegels. Ik heb 1 stompe hoek van 94 graden, dus daar vergt wat meer snijwerk. Keuken staat er nog niet in, dus er is genoeg speling. Ik zoek een tegelzetter in de periode van 7 t/m 14 augustus. Anders eventueel in overleg erna, maar dan is minder speling want 18 augustus wordt de keuken geplaatst.

Keukenvloer tegelen

We zoeken iemand die op korte termijn onze keukenvloer, 5-6 m2 wil tegelen. Het zijn keramische decortegels 20 x 20 cm, lijm is aanwezig, 2 zakken E-Flex 25 kg. Poederlijm, voegmateriaal niet. De tegels moeten aansluiten aan een bestaande vloer.

Vloerbalken vervangen en repareren

Balken en platen onder keuken en toilet zijn rot. Het betreft ongeveer 10 m² en de verwachting is dat er 4 balken nodig zijn. Keukenvloer ligt vinyl, toiletvloer is betegeld. Graag ook vinyl terugplaatsen en toiletvloer opnieuw tegelen. Daarnaast sprayen met fungicide om zwam daarna te voorkomen. Balk aan de voordeur (bij ingang kruipruimte) is aangetast, deze kan vermoedelijk gerepareerd worden. Klus moet eind juli, begin augustus uitgevoerd worden, dan staat de woning leeg. Foto's van onder de vloer zijn beschikbaar op aanvraag, deze zijn te groot om bij te voegen. Bijzonderheden: - Keuken en toilet zijn intact en moeten dat blijven. Voorwaarde voor de klus is dat of de keuken en het toilet verwijderd en teruggeplaatst worden of dat deze gestut worden, zodat er omheen gewerkt kan worden. - Kruipruimte is aanwezig maar is bedekt met chips.

Partners

Partners van Casius