Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor zijwand in de keuken betegelen:

Zijwand in de keuken betegelen

De zijwand van mijn keukenmuur wil ik door laten betegelen. De afmeting van de wand is 1.50 meter hoog en 65 cm breed. Het gaat om 40 tegels van 15 x 15 cm. Materiaal zelf meebrengen en inclusief afwerken, zoals kitten.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijwand in de keuken betegelen uit heel Nederland:

Badkamer en vaatwasser installeren

Ik wil een glazen douchecabine (draaideur+zijwand 5 mm veiligheidsglas 90 x 90 x 195 cm) laten plaatsen; bovendien een wastafel (80 cm), kraan, houten onderkast plus de spiegel laten plaatsen (oude wastafel verwijderen en afvoeren); alsmede een nieuwe vaatwasser laten inbouwen in bestaand keukenblok (1 bestaande onderkast uitbouwen tot nis maat van 60 cm breed). Hierbij zijn een waterkraan en afvoerleiding reeds (deels) in naastgelegen keuken onderkast aanwezig.

Diverse elektra werkzaamheden

Het gaat om diverse kleine werkzaamheden: 1. Fax/ISDN aansluiting vervangen door een dubbel USB-laad wandcontactpunt van Jung LS990. Deze heb ik nog niet, graag (bestellen en) meenemen. 2. Verplaatsen brandmelder van zolder naar slaapkamer 3. Verplaatsen lichtpunten zolder van plafond naar zijwand 4. In de keuken een spotje repareren. Er hoeft waarschijnlijk niet geboord te worden omdat alle kabels er al liggen en er al stroom ligt.

Keukeneiland van beton ciré voorzien

Wij willen een nieuwe keuken met keukeneiland van 100 cm bij 240 cm. Hierin moet een wasbak van 60 cm in, quooker en inductieplaat van 80 cm komen. Daarnaast willen wij 1 zijwand ook van betonblok, Dus ongeveer 90 bij 100 cm, met daarin 2 stopcontacten.

Keukenrenovatie

We willen in de keuken een: - Nieuw werkblad plaatsen; - Nieuw apparatuur plaatsen\aansluiten; - Nieuwe spoelbak plaatsen; - Spatwand aanbrengen; - Zijwand plaatsen; - Een leiding verleggen.

Bulthaup keuken repareren en opnieuw stellen

Wij hebben een Bulthaup B3 keuken in antraciet. Er is 1 aluminium strip van de zijwand is beschadigd, laat deels los en is vervormd, 1 aluminium strip van de vaatwasser is verwijderd en 1 aluminium strip van de koelkast zit los. Deze dienen gerepareerd cq vervangen te worden. Verder dient de plint en de lades en kasten opnieuw gesteld te worden. In totaal hebben wij 15 lades, 2 kasten, inclusief de Koelkast, en 1 vaatwasser. De afzuigkap dient voorzien te worden van een buitenaansluiting inclusief motor, direct achter de afzuigkap naar buiten, huidige afzuigkap is aangesloten op de centrale ventilatie.

Keukenwanden stucen

In verband met een keuken vervanging moet de muur achter de keuken glad gestuct worden. Hier zitten nu deels lijmresten en kale betonplekken. De nieuwe keuken heeft meer open stukken boven aanrechtblad. Het betreft een rechte muur van 4,5 m en een zijwand (1.20 meter dan hoekje om en nog 30 cm). -Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) -Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Keuken slopen en montageklaar maken

We willen de oude keuken laten slopen en montageklaar maken. levering van de keuken in week 5 van 2018. - 7x onder en bovenkastjes, vaatwasser, gaskookplaat en oven, koelkast, tegelwerk en afvoeren afval. - Verwijderen plinten woonkamer 4,85 bij 8,55 meter en afvoeren afval. - Egaliseren achtermuur en zijmuur, lengte achterwand 4,85 meter, zijwand circa 3,5 meter. - Verwijderen parket 4,85 bij 3,5 meter, parket loopt door in rest van kamer, moet afgezaagd worden. - Aanleggen water, verplaatsen 1 meter langs de muur volgens tekening. Zie brochure voor huidige aansluiting, vaatwasser zit links naast gootsteen. - Aanleggen elektra volgens tekening, waarschijnlijk extra groep nodig voor inductiekookplaat. - Betegelen vloer 4,85 bij 3,5 meter. Tegels nog niet aangeschaft.

Keuken laten stuken

De wanden van mijn keuken moeten aan 3 zijden worden gestucadoord. De zijde van het keukenblok valt daar buiten. Het zijn smalle stroken zijn naast deuren en een raamkozijn. Ook zijn de muren niet waterpas gemetseld, gedeeltelijk is er heel grof stucwerk aanwezig. De keuken is ongeveer 3,5 x 2 meter. Daarin bevinden zich dan aan de voor en achterkant een deur en in de zijwand een deur naar buiten + een raamkozijn. De keuken is 2,40 meter hoog. Ook moet een contactdoos elektrisch worden verplaatst voor deze klus.

Koof in de keuken laten maken

Langs het plafond onder elkaar lopen 2 verwarmingsbuizen, van ongeveer 3,5 meter. Aan het plafond, boven de buizen maar ietsjes meer de keuken in, zit een U-vormig profiel, 10 of 11 cm van de zijwand verwijdert, links 10, rechts aan het einde 11 cm. Ik vermoed dat daar een plank voor en koof in heeft gezeten. De onderkant van de onderste buis zit 18 cm van het kunststof schrootjes-plafond. Ik vind de buizen mooi maar verder vindt niemand dat. Wat kost het om daar een koof om heen te maken. Plaats is Den Haag.

Vaatwasmachine aansluiting aanleggen

Ik wil graag een vaatwasser plaatsen in de keuken. Daarvoor moet er een vaatwasmachine aansluiting worden aangelegd. Er staat een blok van keukenkastjes en aanrecht. Ik vermoed dat er langs de achterwand van die kastjes ruimte is voor een waterslang om deze naar het gootsteen kastje te laten lopen. Er moet dan nog wel een gat worden gemaakt in de zijwand van het keukenblok. Verder weet ik niet of er een juiste stroomaansluiting is. Het liefst zo snel mogelijk.