Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor steenstrips laten plaatsen:

Steenstrips laten plaatsen

In de keuken willen we 8 m2 steenstrips laten plaatsem. Moet snel gebeuren.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steenstrips laten plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe boeidelen en steenstrips plaatsen

Ik zoek een partij die onze houten chalet kan voorzien van steenstrips. Daarnaast dienen er ook nieuwe boeidelen geplaatst te worden. In de boeidelen wil ik graag verlichting terug zien. Wat steenstrips betreft gaat het om ongeveer 100m2. De chalet is goed bereikbaar.

Steenstrips laten plaatsen

c.a. 1350 rechte strips en 160 hoekstrips geplaatst en afgevoegd voor 28 juni op buitenmuur van aanbouw. Op 28 juni worden schuttingen met betonpalen geplaatst, dus dan moeten de strips afgevoegd zijn.

Isolatie plaatsen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een massieve muur. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor steenstrips aan de buitenzijde met isolatie. De oppervlakte is meer dan 100 m2. Kunnen wij een afspraak maken voor advies?

Steenstips in visgraat lijmen op een vloer

Ik zoek iemand, op korte termijn, die steenstrips op de vloer kan plaatsen in een visgraat motief, bij elkaar zo'n 15 m2. Materialen zijn aanwezig.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil buitenisolatie plaatsen aan mijn hoekhuis zijgevel met 1 raam. Daarvoor moet de oude buitengevel verwijderd worden en isolatie met steenstrips geplaatst worden. Mogelijk voor- en achtergevel ook, maar dan allen isolatie met steenstrips. Het punt is 9 meter en het huis is 7 meter breed ongeveer.

Steenstrips plaatsen buitenkant woning

Alleen buitenkant (voorkant) van de woning wil ik graag steenstrips plaatsen zonder isolatie. Bij elkaar ongeveer 35 a 40 m2. Gevel is nu gepleisterd. Graag een complete offerte met manuren en materialen.

Herstelwerkzaamheden gevel

De gevels van een oude woning met een stenen muur heeft daarop steentjes. Deze steentjes laten los en dienen te worden verwijderd. Hierna zal de gevel hersteld moeten worden en wil ik er steenstrips op laten plaatsen. De woning is ongeveer 4 meter breed en heeft 2 woonlagen. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen.

PIR isolatie met steenstrips plaatsen

Ik wil de buitenste steenlaag en de 4 cm isolatie die er nu zit weg laten halen en dan minste 10 cm PIR isolatie met steenstrips laten plaatsen. In de (noord)gevel zitten geen ramen. Het betreft een hoekwoning uit de jaren '80 en de oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Casco houtskelet aanbouw plaatsen

Wij willen graag een casco houtskelet aanbouw plaatsen van 5 x 8 met 2 verdiepingen met daarboven een puntdak. Aan de buitenkant moet er metselwerk komen, kunststof kozijnen en bij het bestaande gedeelte komen steenstrips. Het gaat om een casco bouw zodat ik zelf de binnenkant kan afwerken. Ik heb hier al bouw- en constructie tekeningen van en de vergunning is rond. Graag zien wij offertes tegemoet en zijn benieuwd wanneer jullie kunnen beginnen.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 150 m2 voor en achter gevel en zijgevels wat boven de buren uitsteekt. Tekeningen zijn aanwezig maar kon ik niet toevoegen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken PU isolatie op nieuw massiefhouten casco geschroefd en vervolgens voorzien van steenstrip. Inclusief steiger plaatsen en huur. Werk is in Delft

Partners

Partners van Casius