Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels op de keukenvloer leggen:

Vloertegels op de keukenvloer leggen

Ik zoek een vakman die keramische tegels in mijn keuken (14 m2) wil leggen. Er liggen nu tegels in op een houten ondervloer, dus de klus is: 1. Verwijderen huidige tegelvloer 2. Cementgebonden platen plaatsen 3. Tegels leggen Graag hoor ik wat de kosten zijn mét en zonder materieel.
Onze klant uit Duivendrecht (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels op de keukenvloer leggen uit heel Nederland:

Vloertegels leggen in keuken

Het betreft het betegelen van de keukenvloer met tegels van 60 x 60 cm. De vloer moet geëgaliseerd worden. De vloer is 17 m2.

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

9 m² vloertegels in de keuken, tegels zijn 30 x 60 cm. Op een egale betonvloer. Inclusief voegen. Materiaal is voor handen.

Vloertegels leggen

Betreft tegels leggen in de keuken, hal en de wc (3+3+1 m2). Het zijn tegels van tegels 30 x 60 cm. Op de keukenvloer (beton) ligt nog een minimaal restant van kurk, na het verwijderen van de oude vloerbedekking. In de hal ligt laminaat, dit zullen we zelf verwijderen. In de wc kan het over de huidige tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Kleine keukenvloer afwerken met vloertegels of gietvloer

Ik heb nu een houten vloer van ongeveer 210 x 115 cm in mijn keuken maar vind dat niet zo hygiënisch. Ik wil de houten vloer er zelf uit halen of laten verwijderen door een vakman. Daarna wil ik er vloertegels in of een gietvloer, afhankelijk van de prijs. Er zit een redelijk vlakke betonvloer onder. Ik ontvang graag advies en een offerte. Ik heb een voorkeur voor de uitvoering van de klus op 19 of 30 augustus, of 1,5,6 of 8 september.

Tegelwerk keukenvloer vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die vloertegels uit de keuken wil halen/afvoeren (5 m²) en vervangen met nieuwe tegels. De vloertegels zijn al aangeschaft.

Keukenvloer van vloertegels voorzien

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen. De vloeroppervlakte is 15 m2. De tegelkleur wordt zwart, maar moet nog besteld worden. De oude tegels zal ik verwijderen en indien nodig wil ik het laten egaliseren. Het is een betonnen ondergrond en zo goed als vierkant.

Vloertegels plaatsen in de keuken

De keukenvloer moet opnieuw betegeld worden. We denken aan de vloertegel Nikea 20 x 20 cm met verschillende dessins. De keuken is ongeveer 12 m2. Er lag laminaat, dit hebben wij verwijderd. Daaronder (nu de situatie) ligt steen. Waarschijnlijk kan er overheen gelegd worden, mocht het nodig zijn dan mag er ook een egale ondergrond gemaakt worden. Wij hoeven geen plinten.

Keukenvloer betegelen

Wij overwegen om onze keukenvloer van 230 x 350 cm te laten betegelen met keramische vloertegels van ongeveer 30 x 30 cm. De ondergrond is schoon en vlak en hoeft alleen nog te worden voorgelijmd en daarna betegeld. We zullen zelf tegels aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Keukenvloer en -wanden betegelen

In de loop van augustus wordt onze nieuwe keuken hier afgeleverd. We hebben een royale eetkeuken van 20 m². We willen daar nieuwe donkere vloertegels laten leggen van 40 x 40 of 50 x 50 cm op de betonnen ondergrond. Verder willen we alle wanden, behalve boven het aanrechtblad, laten betegelen met witte tegels van 15 x 15 cm. Dat gaat om ongeveer 30 m². Wij zorgen ervoor dat alle muren kaal zijn, er zit nu tegelboard op. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier in augustus of begin september tijd voor hebben.

Granietvloer in de keuken leggen

Een granieten vloer leggen zonder vloerverwarming. Het om 5 m2 keukenvloer. Vloertegels van 60x30x en 60x40 cm, al in bezit. De ondergrond is beton waar een granieten vloer in het cement op gelegd is. Deze halen we zelf weg. Het gaat dus om leggen alleen.