Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Duivendrecht of directe omgeving.

200 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramische tegels plaatsen, serre betegelen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, egaliseren tuin en leggen tuintegels, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer, tegelvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Duivendrecht:

Vloertegels op de keukenvloer leggen

Ik zoek een vakman die keramische tegels in mijn keuken (14 m2) wil leggen. Er liggen nu tegels in op een houten ondervloer, dus de klus is: 1. Verwijderen huidige tegelvloer 2. Cementgebonden platen plaatsen 3. Tegels leggen Graag hoor ik wat de kosten zijn mét en zonder materieel.

Keramische vloertegels in keuken leggen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het plaatsen van keramische vloertegels in onze keuken. Oppervlakte is 15 m2. Er ligt nu een marmerlook tegel in direct gelegd op de houten ondervloer. Er zitten een aantal barsten in sommige tegels. Graag zou ik uw advies willen of het wijsheid is om de nieuwe tegels op de bestaande tegels te leggen of deze er eerst uit te slopen en met zwaluwstaartjes (of anderszins) een nieuwe tegelvloer te leggen. Graag ook de totale kosten van deze opties.

Tegels in de keuken leggen

Voor in de keuken wil ik tegels leggen ongeveer 10 tot 15 vierkante meter. De tegels heb ik bij Praxis uitgezocht en ga ik dit weekend kopen. Ik krijg het verzekerd door de verzekering, maar ik heb een offerte nodig vanwege uurlonen.

Tegels zetten in de douchecel en ganggedeelte

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten storten van een betonvloer in een douchecel (ongeveer 1 m2) ten behoeve van afschot van de drain, het plaatsen van vloertegels (60 x 60 centimeter) over de vloer van deze douchecel en de vloer van de aangrenzende gang, het plaatsen van gerectificeerde wandtegels (30 x 60 centimeter) op de wand van de douchecel en het plaatsen van enkele mozaïekmatjes achter de douchekop (alles vergelijkbaar zoals in onze badkamer beneden). Offertes graag exclusief tegels die hebben we al aangeschaft en liggen al boven klaar, dus ook sjouwen is niet meer nodig, maar inclusief overige materialen, zodat ik een all in prijs heb voor het laatste stukje. 20 m2 totaal: 10 m2 vloer, 10 m2 wand.

Houtlook tegels laten leggen

Ik wil vloertegels met een houtlook laten leggen. De oude laminaatvloer verwijderen wij zelf. Graag ontvang ik een offerte voor de aanschaf en het leggen van de tegels in een ruimte van ongeveer 50 m2.

Badkamervloer betegelen

De huidige bewoner van mijn nieuwe huis heeft de vloer betegeling van de WC zelf gedaan met praxis-tegels. Dezelfde stijl zou ik graag doortrekken naar de badkamer. Momenteel ligt daar een combinatie van vloerbedekking en tegels. Deze constructie moet vakkundig verwijderd worden, waarop de nieuwe tegels geplaatst moeten worden. De 2 stroken bestrijken een oppervlakte van 115 × 190 cm en 88 × 110 cm. De tegels die geplaatst moeten worden zijn ongeveer 30 bij 20cm. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer opnieuw voegen

De voegen tussen de badkamertegels worden steeds vies. Ik wil ze daarom graag grijs laten voegen. Het gaat om ongeveer 100 meter voor de muren en 100 meter voor de vloer. In principe gaat het alleen om de vloer, wellicht na beoordeling ook de badkamer muren.

Leistenen vloer leggen

Het gaat om het leggen van een leistenenvloer. Zowel binnen als buiten. Ongeveer 15 vierkante meter buiten en 60 vierkante meter binnen. De ondergrond is een betonnenvloer. De tegels zijn 40 bij 60. Ben vooral benieuwd naar de aanpak voor buiten. Graag een gedetailleerde offerte. Materiaal en arbeidsloon apart. Het gaat om een bestaande woning.

Badkamer tegelen

Badkamer van ongeveer aftegelen: Vloer met vloerverwarming, wandje met inbouw toilet + nog een wand. Liefst vandaag nog beginnen...

Vervangen van een deel van de ...

Vervangen van een deel van de plavuizenvloer in een flatgebouw. Het gaat om ongeveer 20 a 25 m2. Het gaat om een deel van de hal van de flatgebouw. Opeens stonden de tegels helemaal naar boven. Sommige tegels zijn kapot en sommige nog goed.

ik heb een marmeren tegelzetter nodig ...

ik heb een marmeren tegelzetter nodig voor het leggen van de woonkamer en de hal van een nieuw appartement op de begane grond in amsterdam voor een oppervlakte van 80 m2.(witte marmeren tegels heb ik reeds gekocht) Het apartement wordt in sept 2006 opgeleverd, en daarvoor zou ik ook vloer verwarming met aansluitng van de radiator willen laten plaatsen. Heeft u hier goede mensen voor? wat is het tarief hiervoor? Graag spoedig uw bericht hierover en bij voorbaat dank.

Het gaat om het betegelen van de keuken. ...

Het gaat om het betegelen van de keuken. Het oppervlak is ca 3m2. De tegeltjes zijn er al. Dit zijn kleine tegeltjes op een mat. Een andere klus is in de keuken een ventilatiebuis voorzien van betimmering, zodat de buis uit het zich verdwijnt. De buis is ca 4 meter lang

Wanden van keuken en badkamer vlakken ...

Wanden van keuken en badkamer vlakken (ik ga de oude zelf verwijderen, maar het stucwerk in deze woning is vrij slecht) en nieuwe tegels aanbrengen. Totaal ca. 25 m2