Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Diemen of directe omgeving.

1071 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloertegels leggen, steenstrips laten plaatsen, badkamer opnieuw betegelen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegelzetten bij badkamerproject, badkamer betegelen, hal en bijkeuken betegelen, vloer hal nieuwbouw woning betegelen met mozaiektegels, badkamermuren en douche bak tegelen tegelen, betegelen van keuken en badkamer, nieuwe tegels leggen op nieuwbouw stads balkon, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, badkamer opnieuw betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Diemen:

Tuin betegelen

De tuin is tussen de 50 en 80 m2 en die wil ik graag simpel betegeld hebben. De tegels heb ik niet. Wat gaat dit kosten?

Keuken betegelen met 10x10 handvormlook tegels

Ik wil een onbehandelde oppervlakte van ongeveer 7 m2 betegelen met handvormlooktegels.

Keukenwand betegelen

Keukenwand van circa 7 m2 wil ik laten betegelen met tegels van 30 bij 90 cm. Keuken is in een u-vorm. Tegels moeten 70 cm hoog vanaf werkblad. Er zitten twee stopcontacten. Bij voorkeur 21/9 uitvoering.

Spatwand in de keuken betegelen

Wij willen graag een spatwand in de keuken van tegels. Tegels zijn reeds besteld en betreffen handgemaakte Spaanse tegels (merk Alcoceram), 10 x 10 cm. L-vormige keuken: korte wand 1,88 meter, lange wand 3,08 meter. Tegels tot 40 cm boven keukenblad. Keuken wordt geplaatst op 31 juli, werkzaamheden graag zo snel mogelijk daarna uitgevoerd.

Keramische tegels zagen

Ik wil graag 9 keramische tegels laten zagen voor de voortuin. De tegels zijn van het merk Geoceramica. 1 cm toplaag en 3 cm beton. 3 tegels moeten om een klein paal van circa 5 cm gelegd worden.

Badkamer van nieuwe tegelwerk voorzien

Graag offerte voor opnieuw betegelen van douchevloer (90 x 90 cm) en badkamervloer (ongeveer 6 à 7 m2) exclusief tegels, maar inclusief legloon en overige materialen. Ook de douchewanden (ongeveer 5 à 6 m2) mogen mee. Oude tegels zullen verwijderd zijn en ondergrond schoon en droog, maar dit mag ook meegenomen worden voor een aantrekkelijk aanbod.

Badkamer laten betegelen

De wanden en de vloeren van de badkamer en het toilet dienen te worden betegeld. Dit mag over de oude tegels heen. Het sanitair dient wel tijdelijk verwijderd te worden en na het werk terug geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Marmer vloer verwijderen

40m2 of Marble floor in the house on the ground floor Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van 40 m2 marmeren vloer. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden.

Douchecel opnieuw betegelen

In de hoek van een badkamer komt een douchecabine en willen we andere betegeling. We proberen zelf de tegels weg te halen. De grond moet nog gelijk gemaakt worden. De oppervlakte van de grond is rond de 1.5 m2 om de douchebak heen. De wand is 220 x 225 centimeter en dient opnieuw betegeld te worden. De nieuwe douchebak, douchecabine en de de tegels schaffen wij zelf aan. Ook willen wij graag een ventilatie naar buiten laten aanleggen. Dit zal door de muur heen moeten gebeuren want er is geen raam in de ruimte aanwezig.

Tegels leggen in een nieuwbouw woning

Betreft het betegelen van onze (nieuwbouw) eengezinswoning. De begane grond is circa 50 m2 (woonkamer, keuken, hal en opbergruimte), eerste etage heeft drie slaapkamers en is circa 40 m2 groot en de 2e etage is een zolderruimte van circa 50 m2 groot. De tegels heb ik reeds gekocht, dit zijn tegels van 60 bij 60 cm. Graag een kostenopgave inclusief het overige materiaal (lijm, voegmiddel en dergelijke).

Badkamer betegelen

Ik wil mijn muren en vloer van mijn badkamer betegelen en een enkele douchewand plaatsen. Het gaat om 20 m2 wandtegels en 6 m2 vloertegels. De wandtegels moeten tot aan het plafond geplaatst worden. Optioneel verneem ik ook graag de kosten voor het verplaatsen van de wasbak naar een andere muur in de badkamer, het leidingwerk zal dan ook verlegd moeten worden.

Vloertegels badkamer verwijderen

Wij hebben lekkage gehad in de badkamer, openstaand kit- en voegwerk. Daardoor is water onder de badkamer vloertegels gesijpeld. We willen de vloer open laten maken zodat we de vloer kunnen drogen, anhydrietvloer. Daarna de tegels weer plaatsen. We zoeken dus iemand die de tegels heel kan verwijderen. Het liefst geen breekwerk. De oppervlakte van de vloer is 5 m2.

Kalkaanslag van zwarte tegels reinigen

Ik wil mijn badkamer (tegel) vloer weer kalkvrij hebben. Met name in de douche cabine en iets er buiten zit hardnekkig kalkaanslag.

Tegelvloer leggen in slaapkamers

Onze nieuwbouwwoning is vorige maand opgeleverd. Wij willen daar graag keramische vloertegels laten plaatsen in de slaapkamers. Het gaat om Marokkaanse tegels van 20 x 20 cm, die op een betonnen vloer met vloerverwarming moeten worden gelegd. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en hebben een totale oppervlakte van circa 32 m2. Ik zal de tegels zelf aanschaffen, maar de tegelzetter kan de lijm en het voegmiddel leveren. Ik wil het werk graag op korte termijn laten uitvoeren, e.e.a. afhankelijk van de levertijd van de tegels.

Opnieuw betegelen van de badkamer

Alle huidige tegels van vloer en wand verwijderen en opnieuw betegelen (34 m2) tevens een nieuw badkamermeubel onder de 2 huidige wastafels plaatsen en aanpassen. Het nieuwe badkamermeubel mag door de vakman geleverd worden.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag een keukenwand laten betegelen. Hoogte 70 cm, breedte ongeveer 3 meter. De tegels zijn 60 x 40 cm, plus een rand van mozaïektegels van ongeveer 6 cm breed. De tegels zijn al aanwezig, maar lijm en voegmiddel wil ik graag door de vakman laten leveren. Ik wil het werk graag vóór het einde van november laten uitvoeren.

Tegelvloer laten leggen

Ik wil mijn gang laten betegelen met 15 x 15 tegels die we bij Gamma hebben besteld. Het gaat om een voor halletje met luik, een gang met trap en een toilet. In totaal is het 12 a 13 m2. De nieuwe vloer zal over de oude tegelvloer gelegd moeten worden.

Vensterbank van natuursteen tegels maken

Meneer heeft tegels van natuursteen en wil de natuurstenen tegels graag op vensterbank laten plaatsen. De lengte van de vensterbank is 4.04 meter en de vensterbank is 14 cm. breed. De klant heeft de tegels al in zijn bezit, maar het precies op maat zagen durft hij niet aan.

Garagevloer betegelen

Er zijn al tegels van 48 bij 48 cm. De vloer is vlak maar ruw. Zie graag offertes tegemoet. Voorkeur om vloer te leggen rond 17 augustus.

Plavuizen in de woonkamer leggen

Graag willen wij plavuizen laten leggen in onze nieuwbouwwoning die begin november wordt opgeleverd. Het gaat om ongeveer 35 m2 vloeroppervlak en 20 meter plint. De plint krijgt dezelfde kleur als de vloer. Onze voorkeur gaat uit naar een antracietachtige tegel met maatvoering 600 mm X 600 mm. Maximum bedrag tegel: 45 euro per m² .

Doucheruimte laten betegelen

Een gedeelte van de badkamer/doucheruimte dient opnieuw te worden betegeld. De ruimte is ongeveer 4.65 m2 en zal met goedkope vierkante woningbouw tegels betegeld worden.

Badcel betegelen

Badcel betegelen. Het betreft hier tegel over tegel. De tegel grootte zal ongeveer tussen 20x50 of 70. De wanden in de badkamer zijn 25 m2. Eventueel de vloer ook betegelen. Levering van de tegels in overleg met de tegelzetter. Waarschijnlijk krijgen we deze week de sleutel.

Douche betegelen

Graag een prijsopgave voor het opnieuw betegelen van de douche. De hoogte is 3 meter en breedte 3 meter(ongeveer). Levering van de tegels in overleg.

Badkamer en toilet afbouwen

Storten zandcement vloer in badkamer, plusminus 10 m2 vloer. En tegelen badkamer en toilet met standaard formaat tegelvoegen en kitten. Plus minus 30 m2 wanden tegelen van badkamer en toilet. Plafond tengelen en bekleden met gipsplaat.

Vloertegels plaatsen

Het plaatsen van vloertegels in een keuken van 13 m2. Tegels zelf al aangeschaft, zijn grote tegels, exacte afmeting wist mevrouw niet.