Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Den Helder of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Den Helder:

Keuken wanden betegelen

Ik wil enkele keuken wanden laten betegelen. Betreft boven het aanrecht en achter/opzij van de koelkast. Ongeveer 6m2.f Formaat tegel 15,2x15,2cm Vakman kan direct aan de slag, ik zorg voor de tegels.

Vloertegels laten zetten

In het nieuwe douchegedeelte wil ik graag op de vloer tegels laten plaatsen. De ruimt zal niet groter zijn van 87 bij 87 cm en er dienen kleine antislip tegels geplaatst te worden.

Betegelen badkamervloer

Een granietvloer moet geruwd worden, daarna een dun cement laagje aangebracht. Daarna graag betegelen en egaliseren van de badkamervloer met de afmeting van 4 m2.

Keukenwanden betegelen

Wanden betegelen van de keuken. De vloer mag ook. Ongeveer 10 vierkante meter.

Badkamer laten betegelen

In een kleine badkamer moeten de muren opnieuw betegelt worden, tegel 120 x 20 cm en de andere wand met tegels van 60 x 60 cm. Tevens afvoegen en kitten van de vloer.

Achterwand van de keuken betegelen

Het gaat om het betegelen van een achterwand van een hoekkeuken met daartussen een raam, totaal ongeveer 4 vierkante meter. De tegels uitzoeken in overleg met de tegelzetter (hitte bestendig in verband met gascomfoor). Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Vloertegels op het balkon aanbrengen

Vloertegels op het balkon aanbrengen. Het balkon is 11 m2. De tegel is 75 x 75 cm. Aanwezige materialen: waterdichte poederlijm 705, 30 kg. Quartsprimer Sopro, voeg WD 706, strip ELTEX recht RVS geborsteld 12,5 x 2700 mm. De tegels en aanvullende materialen schaf ik zelf aan.

Verwijderen tegelvoer en tegels leggen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het verwijderen van een bestaande tegelvloer van ongeveer 14 m2 en het daarna opnieuw leggen van tegels. Doordat ik nog geen keuze heb gemaakt in de tegelsoort, behoeft dat niet in de opgave te worden opgenomen.

Badkamer betegelen

Betegelen badkamer, vanaf 16 december 2015. (overdracht woning is op 15 dec) wandopp ca 30m2, wordt betegeld met 60cm x 30cm tegels. Vloeropp ca 8 m2, wordt betegeld met 60cm x 30cm tegels. Originele betegeling is volgens ons van 2001 (vanuit bouw mee getegeld)? Oi kan er over de oude tegels prima heen getegeld worden. Vóór betegelen wastafels en douchegebeuren verwijderen etc (er is GEEN douchebak oid), Met uitzondering van bad lijkt ons. Hierna weer terugplaatsen, cq vervangend nieuw ophangen. Tekeningen en foto's toegevoegd. - Zelf verzorgen wij de tegels en rest van de benodigdheden Graag een offertes / prijsopgaaf van: - tegelen over tegels, spullen demonteren en monteren - oude tegels verwijderen (vanwege staat) en opnieuw betegelen, spullen demonteren en monteren.

Badkamer betegelen

Badkamer nieuw betegelen boven 11 vierkante meter, tegels zijn 60 cm

Voegwerk van tegelwerk vernieuwen in de douche

In de douchecabine met betegelde wand en vloer zijn de voegen stuk en laten water door. Deze voegen moeten worden vervangen. Het gaat om de voegen tot ongeveer 2 meter hoogte op de wand en om de gehele vloer van 90 x 90. Het zijn redelijk grote tegels, op de wand zitten tegels van 30 x 45 en de vloertegels zijn 40 x 40. Materiaal om te voegen heb ik eventueel nog.

Tegels zetten in de toilet

Wij willen graag dat ons toilet beneden betegeld wordt. Het betreft de muren en de vloer. Oude tegels zijn eraf en het is gestuct. 4 tegels van 30 cm hoog aan de wand. Tegels schaft ik zelf aan. Totaal ongeveer 4 m2. Kleine klus dus graag een bedrijf uit de directe omgeving.

badkamer

onze badkamer wordt gedaan. gaat om tegelen vloer en wanden natte gedeeltes.rest wordt vochtvrij gestuukt. gaat om de douche wanden en achter toilet en achter de wastafel. wij zullen zelf de badkamer leeg opleveren en de vloer wordt al geegaliseerd.douche met drain tegels moeten dus aflopen. vloertegels zijn 60 bij 60.

Verbouwing badkamer

Badkamer heeft 2 deuren. Een ervan moet dicht gemaakt worden. Daarna de hele badkamer opnieuw tegelen, vloer en wand. Douchecabine en wastafelmeubel installeren. Nieuwe radiator ophangen. Oppervlakte van de badkamer is: 4,5 vierkante meter. Grote tegels denken we. Spullen kopen we zelf. Apart toilet: vloertegels venrieuwen, 1,2 m2

Keukenvloer en wanden betegelen

Verwijderen van de huidige tegels en plaatsen van nieuwe vloer- en wandtegels in te vernieuwen keuken. Totale wandoppervlak +/- 10 m2. Totale vloeroppervlak +/- 9 m2. Wij zullen zelf de huidige keuken verwijderen. Tegels zullen wij verzorgen, overige materiaal in overleg. Te starten tussen 10 en 20 september. Locatie bekijken kan nog niet, omdat wij pas op 9 september de sleutel van de woning krijgen. Foto's en afmetingen zijn wel beschikbaar.

Marmeren tegels leggen

In woonkamer en hal 45 m2 tegels leggen ze zijn aan gekocht ze moeten alleen gelegd worden per 9 augustus. Vloer is kaal en vloerverwarming wordt ingefreesd. Is vlakke zand-cementvloer, rechttoe-rechtaan. Marmer, 30x60cm.

Begane grond: vloertegels 20x100 op ...

Begane grond: vloertegels 20x100 op bestaande vloerverwarming - 50m², keuken wandtegels 7.5x15 (met vensterbank) - 6m², toilet wandtegels 25x35 (wandcloset) - 6m². 1e verdieping: badkamer vloertegels 30x30 - 4m², badkamer wandtegels 25x35 (lidbad, kleine vensterbank, wandcloset) - 21m². Alle materialen van mij, het huis staat leeg, sloopwerk van mij. Overdracht 22 februari.

Wij willen de keuken en het toilet ...

Wij willen de keuken en het toilet opnieuw betegelen. Nieuw toilet (zwevend) indien mogelijk en fontein in het toilet. Verder moet de keuken netjes afgewerkt worden, dus vloer en wand tegels.

Het betreft het leggen van een plavuizen ...

Het betreft het leggen van een plavuizen vloer in de gang. Oppervlakte is circa 10 vierkante meter. Er is een kruipgat aanwezig die middels een strip vrijgehouden moet worden.