Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping:

Plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping

Ik wil rond 25 mei plavuizen laten leggen op de gehele benedenverdieping. Keuken, woonkamer, toilet en gangkast. Plavuizen zijn reeds in huis. Voor opgegeven datum zorg ik ervoor dat de vakman direct aan de slag kan. Er hoeft geen voorwerk te worden gedaan, zoals slopen van oude vloer.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping uit heel Nederland:

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Laminaat leggen

de werkzaamheden moeten verricht worden op de 1 e etage totale oppervlakte is 55 m2 plus 10 procent snijafval wordt dus 60 m2 Welke zaken moeten gebeuren? Enkel plaatsing (aankoop al gedaan) Ligt nu plavuizen, daarover willen we laminaat Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande tegelvloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren en nieuwe (plavuizen) vloer leggen keuken en gang

Ik wil graag de siergrindvloer in de keuken en in de gang verwijderd hebben en de ondervloer laten egaliseren. Daarna wil ik een nieuwe vloer laten leggen (plavuizen). In de keuken gaat het om 8 m2 en in de gang 6 m2. In beide gevallen ruim gemeten. De plavuizen tegels (30 x 30 en 7 mm dik) hebben wij al in ons bezit. Graag wil ik een offerte met een aparte kostenberekening per ruimte.

Plavuizen begane grond egaliseren door middel van deklaag

Wij willen over bestaande boeren plavuizen met grove voegen vinyl laten leggen en willen daarom de vloer geëgaliseerd hebben. Het betreft ongeveer 50 m2. Dit wil ik graag met een zandcementlaag laten egaliseren

vloer egaliseren

We hebben een oude boeren plavuizen vloer in de huiskamer en willen graag daar als het kan een laminatenvloer overheen leggen. Daarvoor willen we graag onze oude vloer laten egaliseren. Als kan dus alleen egaliseren, zodat we zelf de laminaten vloer kunnen leggen. Gaat in totaal om 30 m2.

Gat boren in keukenvloer

Ik wil een gat geboord hebben van tenminste 5,5 cm. en ten hoogste 6 cm in de keukenvloer van dik beton, onder het aanrechtblad in een bestaand keukenkastje. Locatie zo dicht mogelijk naar de muur. Kastje kan weggehaald worden, maar ruimte is beperkt. Huis is van 2005. Op de vloer liggen plavuizen. Zie foto. Doel is om via het gat een afvoerpijp van de wasbak naar de kruipruimte in aan te leggen.

Plavuizen

Wij willen ons gehuurde winkelpand met plavuizen laten leggen, 80 m2. Vloer is klaar om te leggen. Het gaat dus puur om het leggen van de plavuizen, materiaal zorg ik zelf voor

Uitbouw woonkamer

Graag zouden wij willen weten wat het zou kosten als wij een houten uitbouw zouden doen van ongeveer 6 x 2,5 en of dit kan inclusief leggen van plavuizen vloer en doortrekken vloerverwarming enz. Voorkeur gaat uit naar een stenen uitbouw maar ook graag een offerte voor hout. Casco of compleet graag in overleg.

Nieuwe vloer leggen inclusief vloerverwarming

We willen graag een offerte voor het leggen van vloerverwarming, grindvloer, of plavuizen. Oppervlakte huiskamer 60 vierkante meter.

Uitbouw voorzijde en achterzijde met vloerverwarming en plavuizen

Wij willen een uitbouw voor en achter met kunststof kozijnen realiseren inclusief vloerverwarming en plavuizen leggen complete benedenverdieping. De maat aanbouw voor word 3,90m x 1,5m. De aanbouw achter word 6,40m x 2,5m. Complete afwerking. Het zou een prefab optie moeten worden. Er is ook nog geen fundering aanwezig.

Partners

Partners van Casius